שירשורשיר

שירשורשיר ../images/Emo79.gif

Hotel California/Eagles On a dark desert highway, cool wind in my hair Warm smell of colitas, rising up through the air Up ahead in the distance, I saw a shimmering light My head grew heavy and my sight grew dim I had to stop for the night There she stood in the doorway; I heard the mission bell And I was thinking to myself, 'This could be Heaven or this could be Hell' Then she lit up a candle and she showed me the way There were voices down the corridor, I thought I heard them say... Welcome to the Hotel California Such a lovely place Such a lovely face Plenty of room at the Hotel California Any time of year, you can find it here Her mind is Tiffany-twisted, she got the Mercedes Benz She got a lot of pretty, pretty boys, that she calls friends How they dance in the courtyard, sweet summer sweat. Some dance to remember, some dance to forget So I called up the Captain, 'Please bring me my wine' He said, 'We haven't had that spirit here since nineteen sixty nine' And still those voices are calling from far away, Wake you up in the middle of the night Just to hear them say... Welcome to the Hotel California Such a lovely place Such a lovely face They livin' it up at the Hotel California What a nice surprise, bring your alibis Mirrors on the ceiling, The pink champagne on ice And she said 'We are all just prisoners here, of our own device' And in the master's chambers, They gathered for the feast They stab it with their steely knives, But they just can't kill the beast Last thing I remember, I was Running for the door I had to find the passage back To the place I was before 'Relax,' said the night man, We are programmed to receive. You can checkout any time you like, but you can never leave!

MS6

New member
שלי..

מחר אני בבית/אתניקס כבר עברו מאה שנה כל שעה קשה עלי את ודאי לא ישנה לא עצמתי את עיני זה סופו של המסע רק אותך ארצה לראות אז אלייך אני בא בעיניים לטושות כי ראיתי איך טינה אותי לוקחת למקום שבני אדם איבדו הכל חכי לי שאחזור מחר אני בבית נמאס לי לתקן עולם בארץ יריבה חכי לי שאחזור טוב להיות בבית כולם היו אחים בדם יפה הדרך חזרה לא רוצה להיות גיבור לך רציתי לספר איך בלילה השחור מישהו שומר הוא מסתתר בין עננים אבל משאיר לנו תקווה לימים יותר יפים ימים של אהבה לא רוצה יותר את הכאב שבעיניים הכאב הזה יובס באהבה חכי לי שאחזור מחר אני בבית נמאס לי לתקן עולם בארץ יריבה חכי לי שאחזור טוב להיות בבית כולם היו אחים בדם יפה הדרך חזרה

who is this

New member
שלי..

FRIENDS WILL BE FRIENDS-QUEEN Another red letter day ,So the pound has dropped and the children are creating The other half ran away, Taking all the cash and leaving you with the lumber Got a pain in the chest, doctor's on strike, what you need is a rest It's not easy love but you've got friends you can trust Friends will be friends, When you're in need of love they give you care and attention Friends will be friends, When you're through with life, and all hope is lost Hold out your hands because friends will be friends, right till the end Now it's a beautiful day, The postman delivered a letter from your lover Only a phone call away, You tried to track him down but somebody stole his number As a matter of fact, You're getting used to life without him in your way It's so easy love because you got friends you can trust Friends will be friends, When you're in need of love they give you care and attention Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost Hold out your hands because friends will be friends, right till the end It's so easy love because you got friends you can trust Friends will be friends, When you're in need of love they give you care and attention Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost Hold out your hands because friends will be friends, right till the end Friends will be friends, When you're in need of love they give you care and attention Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost Hold out your hands because right till the end Friends will be friends

ולי יש שניים

אחלה רעיון.... מותר שניים??? 1. "תפילה לעני כי יעטוטף ולפני ה' אשפוך שיחו, ה' שמעה תפילתי ושוועתי אליך תבוא, אל תסתר פניך ממני (אויאויאוי) ביום צר לי" 2. " ע"י ניגונים ומחיאת כף מתמתקים כל הדינים.... תנינינינייניניני אופס תניניני "

מה?

מה הקשר לגירוש (אם כבר)? לא הבנתי... זה לא אמור להיות איזשהם שירים שאנשים אוהבים??

אני...

אני צופיה ליפשיץ.... (בזכותך פתחתי תהילים מפורש ובדקתי בדיוק מה אומר הפסוק הזה.... ועכשיו אני גם יודעת איך שרים אותו ומה הוא אומר)

שיר שמזכיר לי במה אני טוב...

בובים בובות ביצוע: אייל גולן מילים: אהוד מנור לחן: שלומי שבת כשחנות צעצועים נסגרת וגומרים את האור בבניין לכבות בחנות החשוכה נשארת חבורה מדהימה של בובים ובובות בובים, בובות שממלאים את החנות בובי משחק ובובות על חוט בובי חלל ובובות מזמן וגם ברבי יפה כמובן לפעמים אני כבאי לפעמים אני שוטר או רופא או אסטרונאוט או משהו אחר אני הבוב שמתאהב בבובות ומתלהב בובה יפה שלי, אותך אני אוהב כשחנות צעצועים מתעוררת וילדים מגיעים מקרוב, מרחוק כל בובה למקומה חוזרת וכולם אז חוזרים לחייך ולשתוק

אוקי שיר שלי עכשיו!

בואי אראה לך עולם אור נפלא מנצנץ בו רק אמרי נסיכה מתי הקשבת לצו ליבך אם תושיטי ידך אז מפלא אל פלא למסע על מרבד קסמים למעלה אובילך עולם חדש מכאן לשנינו יתגלה איש לא יתן פקודות מה לעשות נחלום כראות עינינו עולם חדש שעד האופק מתמלא מכאן הרבה דברים מתבהרים ולי עולם חדש נפתח איתך (לי עולם חדש נפתח איתך) עוד מראות מופלאים רגשות מאירים בי כשעפים ועולים לשמי האינסוף הכחולים עולם חדש (את עינייך פקחי) אלפי דברים לא מוכרים (מה לראות יש לבטח) אני כמו כוכב שביט שאור הצית ולא אחזור עכשיו אל עברי עולם חדש (כל פינה הפתעה) שאופקים בו מתגלים (כל דקה יש בה מתח) ויחד נטפס עם מה שיש אל קו האופק נתמזג יחדיו עולם חדש (עולם חדש) שבו יהיו (שבו יהיו) פינה של אור (חיים של טוב) לך ולי אין כמו אלאדין אחלה שיר אני גם אוהבת לשיר אותו

לינויהה

New member
שלי..

ישקף אלוהים ביצוע: סגיב כהן מילים: רבי שלום שבזי לחן: עממי ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין

mean girl 16

New member
עכשיו אני

השיר שלנו ביצוע: אביב גפן מילים: אביב גפן לחן: אביב גפן ומשה לוי שדות ביקשו אל הגשם הגלים ביקשו אל החוף ואני ביקשתי את ליבך לקטוף אז התחלתי ללכת לך אמרתי שיצא לי לחלוף אך אני ביקשתי את ליבך לקטוף לא זה לא יהיה השיר שלנו זה רק הכאב שמתעטף ועם הזמן זה עוד יותר שורף לא זה לא יהיה השיר שלנו לא תדעי שכתבתי בשבילך איך שבכיתי בגללך אני אדליק ת'שמיים הכוכבים יאירו לך בלי סוף כי אני ביקשתי את ליבך לקטוף פרפר ביקש אל החופש הציפורים ביקשו אל המעוף ואני ביקשתי את ליבך לקטוף לא זה לא יהיה השיר שלנו...

למעלה