שירשורשיר

שירשורשיר../images/Emo79.gif

וסליחה מראש על האנגלית
Make You Feel Better/Red Hot Chili Peppers SHE'S THE ONE SHE'S THE ONLY ONE SHE'S GOT RIPPED BACK LIGHT GONNA MAKE ME COME I SAY ..WHEN I SMILE I'M A REALLY SMILE I GOT DREAMS SO WIDE LIKE A COUNTRY MILE I SAID NOW, I'LL TAKE IT IT'S BETTER FOR YOU SOMEHOW WE'LL MAKE IT 'CAUSE THAT'S WHAT WE DO PICK A STAR IN THE OPEN SKY I SEE YOU SEE ME AND THAT IS WHY I HOP ALONG TO THE COWBOY BEAT WHEN I FEEL YOUR FIRE JUMP UP TO MEET SOMETHING OUT THERE WHERE LOVE IS YOUR ONLY FRIEND AND WE ARE THE ONES THAT WILL MAKE YOU FEEL BETTER AND SOMEONE TO SPARE WHEN LOVE IS THE ONLY END AND WE ARE THE ONES THAT WILL MAKE YOU FEEL BETTER OH YEAH IN A WORLD THAT HAS RUN AMOK I'VE GOT TO SET MY SIGHTS JUST TO GET STRUCK I WALK AWAY FROM THE RANK AND FILE WITH A PUNCHED OUT MOUTH AND A PACK OF STYLE I SAY..SHE'S THE ONE SHE'S THE ONLY ONE MAKE ME SEARCH MYSELF UNTIL I'M DONE....AND TELL ME NOW IN A TELEGRAM DO THE SEA OF STARS MAKE A DIAGRAM....AND SO ALIVE I ARRIVE ON DUST YOU CAN SEARCH MY MIND FOR THE RED ON RUST.... I SAID TAKE ME THERE AND SHE REALLY CARES LIGHTS UP FOR ME GONNA HEAR MY PRAYERS I SAID

MS6

New member
טוב מאוד!

שיר יפה בחרת... ומה עם הקליפ החדש שלהם? tell me baby/red hot chili peppres They come from every state to find Some dreams were meant to be declined Tell the man what did you have in mind What have you come to do No turning water into wine No learning while you're in the line I'll take you to the broken sign You see the lights are blue Come and get it Lost it at the city limit Say goodbye 'Cause they will find a way to trim it Everybody Lookin' for a silly gimmick Gotta get away Can't take it for another minute This town was made of many things Just look at what the current brings So high it's only promising This place was made on you Tell me baby what's your story Where you come from And where you wanna go this time Tell me lover are you lonely The thing we need is Never all that hard to find Tell me baby what's your story Where do you come from And where you wanna go this time You're so lovely are you lonely Giving up on the innocence you left behind Some claim to have the fortitude Too shrewd to blow the interlude Sustaining pain to set a mood Step out to be renewed I'll move you like a baritone Jungle Brothers on the microphone Getting over with an undertone It's time to turn to stone Chitty chitty baby When your nose is in the nitty gritty Life could be a little sweet But life could be a little shitty What a pitty Boston and a Kansas city Looking for a hundred But you only ever found a fitty Three fingers in the honeycomb You ring just like a xylophone Devoted to the chromosome The day that you left home Tell me baby what's your story Where you come from And where you wanna go this time Tell me lover are you lonely The thing we need is Never all that far to find Tell me baby what's your story Where do you come from And where you wanna go this time You're so lovely are you lonely Giving up on the innocence you left behind Tell me baby what's your story Where you come from And where you wanna go this time Tell me lover are you lonely The thing we need is Never all that far to find Tell me baby what's your story Where do you come from And where you wanna go this time You're so lovely are you lonely Giving up on the innocence you left behind

חחחח ספיישל רד הוט צ'ילי פפרז ../images/Emo3.gif

גם השיר טל מי בייבי יפה וגם הקליפ שלו יפה.. אבל בכלל יש להם קליפים יפים

who is this1

New member
around the world

All around the world We could make time Rompin’ and a stompin’ ’Cause I’m in my prime Born in the north And sworn to entertain ya ’Cause I’m down for The state of Pennsylvania I try not to whine But I must warn ya ’Bout the girls From California Alabama baby Said hallelujah Good god girl I wish I knew ya I know I know for sure That life is beautiful around the world I know I know it’s you You say hello and then I say I do Come back baby ’Cause I’d like to say I’ve been around the world Back from Bombay Fox hole love Pie in your face Living in and out Of a big fat suitcase Bonafide ride Step aside my Johnson Yes I could In the woods of Wisconsin Wake up the cake It’s a lake she’s kissin’ me As they do when When they do in Sicily I know I know for sure That life is beautiful around the world I know I know it’s you You say hello and then I say I do Where you want to go Who you want to be What you want to do Just come with me I saw God And I saw the fountains You and me girl Sittin’ in the Swiss mountains Me Oh My O Me and Guy O Freer than a bird ’Cause we’re rockin’ Ohio Around the world I feel dutiful Take a wife ’Cause life is beautiful I know I know for sure $%%&*^&^$#$@##%&^*(*(&%%^$%$ I know I know it’s you &*%^$#@#$%^&*&()**%%$#@#$%*% Mother Russia do not suffer I know you’re bold enough I’ve been around the world And I have seen your love I know I know it’s you You say hello then I say I do

כשזה עמוק=\

כשזה עמוק עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים כשזה עמוק את מרגישה שלתמונה נוספו המון צבעים מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה כשזה עמוק את יודעת מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה כשהוא רחוק את לבד. כשזה עמוק הרוח כמו נושאת אותך למקומות זרים כשזה עמוק שלגים של כעס בתוכך בין רגע נמסים - מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה... וזיכרון אשר דוהה בתוך הלב כואב ובפנים שוב שלג יורד.

לינויהה

New member
...:)

כמה אהבה ביצוע: גיים בויז מילים ולחן: מעין כץ מבט אחד בעינייך הספיק לשנות את כל מה שידעתי כך נכנסת לחיי, עמוק אל הלב אל האוויר שנשמתי רציתי כל כך לראות אותך שוב לחבק ולומר לך כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהב כמה את יפה כמה את טובה כמה אהבה כמו סיפור ללא סוף מתקדם וחוזר למבט של עינייך מחפש את החוף בים אהבה שסוחף רק אלייך רציתי כל כך לראות אותך שוב לחבק ולומר לך כמה אהבה יש אצלי בלב... מחפש דרכים אלייך לא יכול עוד בלעדייך את חיי אני אתן לך את הכל כמה אהבה יש אצלי בלב...

שיר שאני מתרגשת ממנו מאוד

גן נעול שוקי ודורית מילים: רחל לחן: שוקי שוקי מי אתה? מדוע יד מושטת לא פוגשת יד אחות? ועיניים, אך תמתנה רגע, והנה שפלו כבר נבוכות גן נעול - לא שביל אליו לא דרך. גן נעול - אדם. גן נעול. האלך לי, או אכה בסלע עד זוב דם.

גם אני שמתי אותו לפני שבועיים...

השיר שלי: כשאת איתי ביצוע: רן דנקר מילים ולחן: שלומי שבת וציון ברוך חשבתי שאולי את לא תלכי ממני כי איך תסתדרי בלעדי את שוברת שתיקה שאני מנסה להבין אותך קמתי עם עצמי האור דולק בחדר אולי זה עוד לילה בהיר מנסה שוב לזכור את אותם הדברים שהציקו לי שוב, הכל נשמע חשוב הכל נשמע פשוט שאת איתי ושוב, הכל נשמע חשוב הכל נשמע פשוט שאת לידי חשבתי שאולי את לא תלכי ממני כי איך תסתדרי בלעדי מנגן לך בלב מנגינה חדשה שתהיה שלך ויש לך הגנה שבליבי בוערת אז אין לך סיבה לפחד אם ילדי ואישתי הטובה מבקש ממך שוב, הכל נשמע חשוב הכל נשמע פשוט שאת איתי ושוב, הכל נשמע חשוב הכל נשמע פשוט שאת לידי חשבתי שאולי את לא תלכי ממני

המלך!

הפרח בגני זוהר ארגוב מילים: אביהו מדינה לחן: אביהו מדינה יום אביב בהיר וצח אותך אני זוכר וכבר מאז היטב ידעתי שלא אוותר כי לי היית בבת עיני בכל יום וכל ליל, היית לי כמלאך האל מתוך הערפל רציתי לבקש ידך רציתי לך לומר סוד אהבה שבלבבי שמור מכל משמר רציתי לך לומר אהבתי אהבתי ונגמר אך לא העזתי גם כשהיה כבר מאוחר את עולמי עם שחר את לי כל היום את עולמי בלילה את החלום את בדמי, ברוחי ולבבי את הניחוח המתוק, הפרח בגני אז הלכת יומי קודר ארוך ומשעמם לשווא רוצה אנילשכוח ולהתעלם חזרי מהר כי בלעדייך עולמי שומם נדמו מיתרי קולי וכינורי דומם את עולמי עם שחר את לי כל היום את עולמי בלילה את החלום את בדמי, ברוחי ולבבי את הניחוח המתוק, הפרח בגני את עולמי עם שחר את לי כל היום את עולמי בלילה את החלום את בדמי, ברוחי ולבבי את הניחוח המתוק, הפרח בגני את הניחוח המתוק, הפרח בגני הפרח בגני!

mean girl 16

New member
את מביאה הכל לידי דמעות - שלום חנוך

את מביאה הכל לידי דמעות ביצוע: שלום חנוך מילים ולחן: שלום חנוך את מביאה הכל לידי דמעות ביום יפה כזה, יכולנו לבלות בחוץ אביב מדליק פריחה רציתי לבקש ממך סליחה רציתי להצחיק אותך והנה את בוכה לו רק יכולתי להביא לך פתרונות כל מה שרק ניתן היה כבר כאן מזמן להביא לך פתרונות כל מה שרק ניתן היה כבר כאן מזמן בלי שהרגשנו, השתנה הלב בלי שניחשנו האהבה הפכה כאב אין לעולם דבר פשוט אי שם בדרך מחכה טעות אי שם קיימת אפשרות שלא הכל אבוד ולו יכולתי להביא לך פתרונות...

שיר יפה אבל יש לו יותר יפים...

אני מתה על ככה וככה, אהבת נעורי ולאט לאט... הם הרבה יותר יפים בעיני

למעלה