שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

שיר החייל שלמה ארצי מילים: נמרוד גאון לחן: שלמה ארצי אני שומע שוב ברגעי השלווה את ג'ניס ג'ופלין שרה בלוז ישן על בוב מק-גי רביעייה קאמרית מנגנת מוסיקה צלולה מעבירה בי שוב אותן צמרמורות עונג ידועות אבל אני חייל - ואל תבכי לי ילדה אני מוסיף ללכת בשביל הצר מושך במעלה הדורות רב-החתחתים מעלי ציפורים דואות חופשיות והורח במרחבים - קוראת תגר אבל אני חייל - ואל תבכי לי ילדה אהבתי - רגעי זכרונות וגעגועים טרופים על השולחן על השולחן סיפורים של צ'כוב, כאבן שאין לה הופכין כי אני הוא אדם מחופש לחייל כפות בכתונת משוגעים אז בכי לי ילדה על רגעי הבדידות על הציפיות ועל השנים ובכי על שני לבבות אוהבים ורחוקים אני שומע שוב ברגעי השלווה את ג'ניס ג'ופלים שרה בלוז ישן על בוב מק-גי רביעייה קאמרית מנגנת מוסיקה צלולה מעביר בי שוב אותן צמרמורות עונגד ידועות אבל אני חייל - ואל תבכי לי ילדה שבת שלום=)

שלי...

האם להיות בך מאוהב/ אריק איינשטיין ואביב גפן האם להיות בך מאוהב זה כשאני עצוב עכשיו והחלון מראה לי סתיו האם להיות בך מאוהב זה כשהלב מרגיש רעב כשאת לא פה לידי אז אם את רוצה לפרוח תברחי כי הכל נובל אצלי ואם את רוצה לשמוח תברחי כי כלום לא מצחיק אותי האם להיות בך מאוהב זה כשהפסנתר משמיע תו אבל שירי נטול תיקווה האם להיות בך מאוהב זה כשאני בוכה עכשיו והדמעות לא משמחה ואם את רוצה לפרוח תברחי כי הכל נובל אצלי ואם את רוצה לשמוח תברחי כי כל כך מטריד אותי מה זה להיות בך מאוהב

../images/Emo220.gif

אגדות ביצוע: עברי לידר מילים ולחן: עברי לידר זה כבר שנים שאת קוראת אליו בשקט כמעט תמיד נחנקת כשהוא בא ליד זה חודשים שאת כותבת ביומן שלך שהחיים לבד ריקים מדי בסיפורים הכי יפים באגדות הכי טובות המלכים האמיצים והנסיכות הכי יפות ובחיים שלנו פה העשן של הסיגריות מכסה את הפנים העייפות תמיד חולמת שהכל נפלא ואמיתי מתעוררת לגלות שקר והימים שלך הם סרט מצויר דהוי כל כך רצית לחיות בסרט צרפתי בסיפורים הכי יפים באגדות הכי טובות המלכים האמיצים והנסיכות הכי יפות ובחיים שלנו פה העשן של הסיגריות מכסה את הפנים העייפות את לא יודעת מי אני כי העשן של הסיגריות מכסה את המילים האחרות כמה זמן עוד תמשיכי לחכות לדמעות ההתפכחות של איש הכן או לא כמה זמן עוד תמשיכי לחכות כמה אכזבות וכל זה בגללו

קריסי

New member
ש-ל-יי!.. :]

הריקוד הוא שלך/אייל גולן! שאת ברחבה רוקדת בך כולם שולחים מבט איך אפשר להתעלם את משגעת את כולם את מסובבת בתנועה קטנה אחת איך לשבור לבבות את יודעת ואני שחולם אחרייך משתוקק לחיוך משפתייך ואת בשלך עוד רוקדת במבט נשימה את עוצרת תרקדי הריקוד הוא שלך ואותי מהצד את כובשת כל הלילה הזה רק אתך כמו חלום כמה את מתגשמת תרקדי הריקוד הוא שלך ואותי מהצד את כובשת כל הלילה הזה רק אתך כמו חלום כמה את מתגשמת שאת ברחבה רוקדת בך הכל זוהר כל כך אל גופך עוד ליטוף את שולחת איך בקצב את שולטת הריקוד הזה שלך ומבט אל עיניי לא שולחת ואני שחולם אחרייך משתוקק לחיוך משפתייך ואת בשלך עוד רוקדת במבט נשימה את עוצרת תרקדי הריקוד הוא שלך ואותי מהצד את כובשת כל הלילה הזה רק אתך כמו חלום כמה את מתגשמת תרקדי הריקוד הוא שלך ואותי מהצד את כובשת כל הלילה הזה רק אתך כמו חלום כמה את מתגשמת תרקדי הריקוד הוא שלך ואותי מהצד את כובשת כל הלילה הזה רק אתך כמו חלום כמה את מתגשמת תרקדי הריקוד הוא שלך ואותי מהצד את כובשת כל הלילה הזה רק אתך כמו חלום כמה את מתגשמת שיהיה לכולם שבת שלום!! :)

שלייייייייייייייי

אף פעם לא תדעי ביצוע: שלמה ארצי מילים ולחן: שלמה ארצי ובלילות דלתות פנייך נעולות, ובימים - אף פעם לא תדעי. אף פעם לא תדעי, כמה נסעתי בגללך, דרכים בכף ידי, דרכים בכף ידך. כל פעם שמטוס או משהו נוגע בשחקים, אני שומע נסיעה, אל תחכי. אדם נפרד תמיד ממשהו, אני זוכר - בכית, זה משונה, אך יש בי משהו שלא מכיר. ובלילות, תהיי כתובה על חלומות, ובימים אף פעם לא תדעי. הזמן המהורהר תלוי על השעון, מחוג לכל דבר קוצב את השעות. כל פעם שאישה או מישהי נוגעת את הכביש, אני נזכר בך, ומרגיש כמו כש... היית בי. את ישנה ודאי, ומישהו נושם אותך עמוק, ידי אינן ידי האיש ההוא, ידי המקנאות. ובלילות - את לא תראי בחושך...לא! ובימים - אף פעם לא תדעי. בשקט, כמו גנב, על בהונות גופך בנדודי שינה, בהרהורי החטא. תמיד אני חשוד במשהו, שוטר מדבר אלי, האם כדאי לומר לו שאני לבד? ופעם כשהכל יהיה יותר פשוט, אפילו המילה, אומר לך משהו שלא נראה חשוב, אבל נשמע נפלא.

למעלה