שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

תגידי שטוב כנסיית השכל מילים: רן אלמליח ושמעון אדף לחן: יורם חזן ורן אלמליח יום שבת גשום ואת במרפסת רואים משם את הים ילדים משחקים תופסת אני מכין קפה את עדיין שותקת רואים שלא ישנת אז מה את אומרת תגידי שחם תגידי שקר תגידי שאין בי שום דבר תגיד שטוב תגידי שרע תגידי תלך וזה לא נורא הערב בא מוקדם ואת מתלבשת הים כבר נעלם ילדים הולכים בגשם אני שואל לאן לאן את הולכת בחוץ הסערה אז מה את אומרת תגידי שחם תגידי שקר תגידי שאין בי שום דבר תגיד שטוב תגידי שרע תגידי תלך וזה לא נורא שבת שלום...

חייבים לשמוע אותו...

איזה לחנים יש לאמן הזה, הוא כל כך מוכשר!! הייתכן ביצוע: דניאל סלומון מילים ולחן: דניאל סלומון מסובב ת'ראש אל הכיוון הלא נכון נתפס לי הצוואר בפעם המיליון פתאום אנו תקועים כשמבטי במבטך עכשיו כשאת כבר כאן לאן בדיוק אלך אז מה - מה כבר אעשה אהבה כמוך לא מתאפשרת זה מה שאני רוצה אז מה - מה כבר אעשה אהבה כמוך רק מייסרת אהבה על הקצה את כל כך יפה הייתכן - שאהבת אותי כבר פעם עשית אותי מסכן את כל כך יפה הייתכן - שהיינו כבר ביחד בגלגול קודם מסובב ת'אוזן ומקשיב לכל מילה למרות שאת שותקת זה נשמע כמו צעקה שם את כף ידך כל כך עמוק בכך ידי תהיי פחות שלו - תהיי יותר שלי אז מה - מה כבר אעשה אהבה כמוך לא מדברת זה מה שאני רוצה אז מה - מה כבר אעשה אהבה כמוך תמיד נגמרת אהבה על הקצה את כל כך יפה הייתכן - שאהבת אותי כבר פעם עשית אותי מסכן את כל כך יפה הייתכן - שהיינו כבר ביחד בגלגול קודם

בישי89

New member
ימים של שקט

ביצוע: להקת חיל הים מילים: ירדן בר כוכבא לחן: אבי גרייניק הנה הם באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול והנורא אפשר לנוח קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה הנה הם באים ימים של שקט כבר שכחתי איך שהם נראים אפשר עכשיו לפתוח את הדלת לשלוח אל הרוח ציפורים הנה הם באים ימים של שקט נצא אל החלון לראות אם כלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה זוגות זוגות נצא זוגות זוגות נביט אל השמיים נחכה ביחד ליונה. הנה הם באים ימים של שקט אחרי שכבר איבדנו את הכל תשב איתי עכשיו על המרפסת תבכה איתי ביחד על אתמול הנה הם באים ימים של שקט שנינו כאן ביחד על ההר המים כבר ירדו ויש כבר קשת אפשר לקום, סוף העולם עבר.

לקטוף את הירח..

אני אומרת לכם, האוטוביוגרפיה הזה פשוט ממכר.. לקטוף את הירח/כנסיית השכל לקטוף את הירח דרך שורות על מצע רך של מילים לנפץ דמעות ללטף ברכות או לפצוע בעור להתחבר אל הדם ולזרום ולזרום במשגל עצבני כמו ריקוד מטורף חיית טרף דרך כלוב שנפתח להמיס אותיות כמו מתכת בחום נוזל של מילים לצוק לשורות ואחר כך ליפול חייל בשדה קרב רגע לפני נשימה אחרונה לאחוז ת'אויר חזק בראות כשעוצמים עיניים לא רואים צלקות במשגל עצבני כמו ריקוד מטורף חיית טרף דרך כלוב שנפתח להמיס אותיות כמו מתכת בחום נוזל של מילים לצוק לשורות לברוח לעזוב לשרוף את הכל להתחיל מחדש לעוף וליפול לקחת איתי רק את מה שצריך להתחבר אל הדם ולזרום ולזרום

ויש לי עוד אחד ששמעתי מלא השבוע ../images/Emo9.gif

BSSM/RHCP Blood sugar sucker fish In my dish How many pieces Do you wish Step into a heaven Where I keep it on the soul side Girl please me Be my soul bride Every women Has a piece of aphrodite Copulate to create A state of sexual light Kissing her virginity My affinity I mingle with the gods I mingle with divinity Blood sugar baby She's magik Sex magik sex magik Glorious euphoria Is my must Erotic shock Is a function of lust Temporarily blind Dimensions to discover In time Each into the other Uncontrollable notes From her snowwhite throat Fill a space In which two bodies float Operatic by voice A fanatic by choice Aromatic is the flower She must be moist Blood sugar baby She's magik Sex magik sex magik

Atex445

New member
ארץ ישראל זו מדינה לא זונה!

שיר חזק =] הישראלים - מחבל מתאבד מחבל מתאבד מי מספר לך סיפורים, מי עליך עובד שבעים בתולות בגן עדן, זה כבר לא בסטייל לזרוק אבן. בחורות, זה העניין? תעשה סיבוב לבורסה תעביר ת'זמן. בתולות, זה מה שאתה מחפש? רק היית צריך לבקש. לא להתייאש, למרות שעם סבון אתה תמיד מאונן. תקשיב קבל את תנחומי אתה ממש מסכן כזה חרמן. על עצמך לא שולט מעדיף להתפוצץ כדי להתלבט? כמו רקדנית בלט אתה כוסית פחדן, תסתכל לי בעיניים. באישון לא בלבן, תאמר לי בפנים, מה שיש לך בפנים. שטיפות מוח מחדירים לך בכוח לשנוא ולא לסלוח להרוג ולרצוח, שום דבר בחיים לא בא סתם בקלות, היינו במצרים והיינו בגלות. תכניס טוב לראש בפעם האחרונה ארץ ישראל זו מדינה לא זונה! מחבל מתאבד... תגיד חסר סרטים כחולים, לא יצאת אף פעם לאפטר? יש לי בחורות יותר מיו הפנר, אין לך מושג אין מטרה, אין עתיד. תמיד אתה חושב שאתה זה המפסיד, כן, כן זה נכון במתכונת פיגועים עוד אף אחד לא חזר סיפר על אורגיות זיונים. לא אתם לא מבינים שהחרמנות הזאת הורגת בביצים מדגדגת ואתה כמו חמור לא רואה את האור, חי בכפור שאלוהים יעזור ואצלך בכפר כולם אומרים, איזה גיבור מצתלם כמו בתמונת מחזור. אחריך אלפים תגרור, אותנו לא תשבור כל חייל שלנו נשמה כמו אלך טילים, לכו תזתרזו תיקנו עוד ימבה פילים. יותר מטורף מאריאל שרון, ננקה אתכם מהר עד הפירור האחרון. מחבל מתאבד... אח שלי תגיד! מאיפה החגורה? זה אופנת שהיד? נסדר לך בחורה? צא למועדון או שתיקח איזה קרטון. חזור מהר לכפר זה אחלה רעיון. כולכם כאלה מאותה צלחת, משחקים אותה תמימים וחיים בפחד. יש משפט אחד שכל הישראלים פותחת שהזין עומד השכל בתחת. מחבל מתאבד...

אננני :] ,

Truly Madly Deeply Savage Garden I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy I'll be your hope I'll be your love Be everything that you need I'll love you more with every breath Truly, madly, deeply do I will be strong I will be faithful 'cause I'm counting on A new beginning A reason for living A deeper meaning, yeah I want to stand with you on a mountain I want to bathe with you in the sea I want to lay like this forever Until the sky falls down on me And when the stars are shining brightly in the velvet sky, I'll make a wish send it to heaven Then make you want to cry The tears of joy for all the pleasure in the certainty That we're surrounded by the comfort and protection of The highest powers In lonely hours The tears devour you I want to stand with you on a mountain I want to bathe with you in the sea I want to lay like this forever Until the sky falls down on me Oh can you see it baby? You don't have to close your eyes 'Cause it's standing right before you All that you need will surely come I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy I'll be your hope I'll be your love Be everything that you need I'll love you more with every breath Truly, madly, deeply do I want to stand with you on a mountain I want to bathe with you in the sea I want to lay like this forever Until the sky falls down on me I want to stand with you on a mountain I want to bathe with you in the sea I want to live like this forever Until the sky falls down on me

למעלה