שירשורר =]

jKiTTiE

New member
שירשורר =]

ממי לקחתם אתה ההשערה <לא יודעת איך להגיד את זה> של הגלישה
פעם ראשונה שהצלחתם לעמוד על הגל
מי לימד אותכם לגלוש
איפה למדתם לגלוש
השתתפתם בתחרות
ראיתם תחרות
הגולש שעשה לכם את זה זהו להפעם =] חיחי

sfl

New member
*השראה :]

ממי לקחתם אתה ההשראה של הגלישה- מחבר של אחותי..התחלתי בסקייטבורד וגיליתי שגלישה יותר מושך אותי :] פעם ראשונה שהצלחתם לעמוד על הגל- בערך פעם רביעית שניסיתי מי לימד אותכם לגלוש-ידיד שלי ואחרכך צייד כשרונותא ו משו כזה ''גכילה'' שאני תופסת את זה מהר אז הכניס אותי לאיסה ולאיזה קורס מעפן איפה למדתם לגלוש - אשדוד, פלמח''ים,ראשון, הרצליה-כל פעם מקום אחר. השתתפתם בתחרות - כן. ראיתם תחרות - חח כן אני חולה על תחרויות..אדרנלין..בלאגנים.. הגולש שעשה לכם את זה - אסף אברמסקי,מור מלוקה..ואיך לא- קלי סלייטר:]

jKiTTiE

New member
חחח סליחה מוזס ההשראה חחח =]

סתם תודע =] ממי לקחתם אתה ההשארה <לא יודעת איך להגיד את זה> של הגלישה-תאמת לא זכור לי מישו מיוחד איזה יום אחד עליתי לעליית הגג ומצאתי תגלשן ומאז... פעם ראשונה שהצלחתם לעמוד על הגל-גיל 11 ככה באשקלון מי לימד אותכם לגלוש-אבא ולבד כפרע עליו חיחי איפה למדתם לגלוש-אשדוד,נתניה, ניצנים וטיפלה טיפלה אשקלון השתתפתם בתחרות- לא ונראלי בחיים אנלא יגיע לרמה כזאת ראיתם תחרות- גם לא יש לי הורים יבישים בטירוף =[[ הגולש שעשה לכם את זה- קרי לופז

GUY1362

New member
//////הנה.....

*מאף אחד למדתי לגלוש על בוגי כשהייתי קטן ולא ידעתי כלום על גלישה בכלל *אני *אממממ....בים *כן בשדות ים תחרות מעפנה כזאת. *כן בטלוויזיה אבל זה גם נחשב. *קלי סלייטר..הסגנון הכי מושלם בעולם

=]

->ערוץ אקסטרים, ראיתי והתמכרתי.. ->אחרי 10 פעמים, נראה לי ->סרפ שופ =] ->wonabe in ->שמזדמן באקסטרים צ'אנל ->הגולשות מהתחרות של roxy או miss reef

sharon002

New member
עכשיו אני

את ההשרעה לקחתי מאחי הגדול. פעם ראשונה שעמדתי זה אחרי יומיים של גלישה. אף אחד כמו שאומרים באנגלית watch and learn (ווטש אנד לירן). למדתי לגלוש בחיפה אבל לגלוש ברמה גבוהה למדתי בהוואי. השתתפתי ב-8 תחרויות פעמיים אלוף חיפה והצפון,ואליפיות הארץ חציי גמר. ורק עכשיו חזרתי להתחרות בבוגרים ובסניורס. הגולשים שעשו לי את זה ? זה כל גולש שנתן את הנשמה שלו בגלישה.

177לירון

New member
ואני...

מהגולשים בחוף של שדות ים זה היה בגיל 12 אחריי שגלשתי בבוגי חצי שנה התחלתי לעמוד לבד את התרגילים למדתי מגולשים שעזרו לי למדתי ליגלוש לבד לא הישתתפתי בשום תחרות ראיתי תחרות בחוף אולגה וגם בבית ינאי כל הגולשים שעשו לי את זה חח אלה שעזרו לי ליגלשו ולילמוד לעשות תרגילים.... וברמת העיקרון מי שרוצה ליגלוש זה הכל תלויי בכוח הרצון של אותו בנאדם

PinkyRaSta

New member
יא

השראה
תמיד היה בי חשק נסתר לגלישת גלים. כל פעם שהייתי רואה בטלוויזיה זה היה עושה לי חשק לצאת לים ולעשות את זה גם. אני יכולה לצפות בזה שעווות. פעם ראשונה על הגל
הלכתי לשיעור נסיון של איזה קורס עם 2 חברות. להם נתתו 2 לונגבורדים ואני קיבלתי פאן כי לא נשאר עוד לונגים.. אמר שאח"כ נתחלף. אחרי איזה רבע שעה של חתירה ו3 גלים שכל פעם שניסיתי לעמוד נפלתי אז בגל הרביעי משו הצלחתי כבר להיעמד ולהישאר עומדת עד הסוף. לאחר מכן נעמדתי עוד פעמיים- שלוש עד תום החצי שעה שלנו. מי לימד אותי
אני עדיין לא גולשת גולשת, אבל בפעם ה1 כאמור המדריך גלישה הזה. ועכשו אני לומדת לבד. איפה למדתי לגלוש
נירוונה חיפה תחרות
לא צפייה בתחרות
רק בטלוויזיה :] הגולש/ת שעשה/תה לי את זה
כל 1 שגולש/ת בין אם זה בטלוויזיה ובין אם זה בחיים. צ'ירז.

אני ../images/Emo13.gif

ממי לקחתם אתה ההשערה של הגלישה
מאנשים בחוף שראיתי אותם גולשים ישר נידקלתי על זה פעם ראשונה שהצלחתם לעמוד על הגל
תחילת השנה בחוף בקדור מי לימד אותכם לגלוש
בעקרון לבד אבל ראיתי הרבה סרטי גלישה לא יודע אם זה קשור חח איפה למדתם לגלוש
בקריות ובחיפה השתתפתם בתחרות
לא ראיתם תחרות
לא לצערי הגולש שעשה לכם את זה זהו להפעם
מיק פאנינג מקווה שרשמתי נכון

קרנו

New member
קורות גלישה

ממי לקחתם אתה השראה - לא השראה , אבל הסרט החוף הצפוני הדליק אותי על גלישה בגיל צעיר פעם ראשונה שהצלחתם לעמוד על הגל - מי זוכר , אבל זה היה בחוף גורדון על גלשן קלקר מי לימד אותכם לגלוש - הטמבל מהמראה איפה למדתם לגלוש - גורדון, חוף ירושלים וקצת הילטון,תלברוך השתתפתם בתחרות - למה ? ראיתם תחרות - רק בטלויזיה , מעדיף לגלוש הגולש שעשה לכם את זה - סאני גארסייה ואוקי של לפני 3-4 שנים והגדול מכולם לירד המילטון !!!

../images/Emo3.gifמצטרף לפורום

ממי לקחתם אתה ההשערה של הגלישה- מהסרטים "בלו קראש" ו"יום רביעי הגדול" פעם ראשונה שהצלחתם לעמוד על הגל- ביום הראשון של הקורס מי לימד אותכם לגלוש- ריף (הרצליה) איפה למדתם לגלוש- הרצליה השתתפתם בתחרות- לא ראיתם תחרות- בסרטים שהזכרתי למעלה חחחחחחח הגולש שעשה לכם את זה- בינתיים אף אחד חוץ מהמדריכים, שהתלהבתי כשהייתי חדש.

למעלה