שירשורכרמיאל

No name for now

New member
כמה טיפים

1. התור ההכי ארוך להפקדת התיקים במגרשי הטניס הוא ב-00:00-00:30 כי הרבה באים מוקדם כדי לראות את המופע באמפי תאטרון (עם התיקים כדי לאכול וכו') ואחרי כן הולכים לרקוד. אם אפשר עדיף להפקיד מוקדם, בשנה שעברה באתי עם רכב אז העדפתי להחזיר את התיקים לרכב במקום לעמוד בתור חצי שעה ולשלם 20 ש"ח על כל תיק. 2. למי שבא עם רכב ורוצה לחנות במרחק הליכה עדיף להגיע לעיר בבוקר כיוון שהמשטרה חוסמת את הכניסות בצהריים. זה די חשוב למי שיש הרבה ציוד (למשל כאלה שמקימים אוהל או רקדנים שמופיעים). 3. למי שחונה בחניונים מחוץ לעיר: ההסעה האחרונה לחניון בליל חמישי יוצאת בסביבות 3 לפנות בוקר, מי שרוצה להישאר עד הבוקר צריך ליסוע לחניון ולהביא את הרכב לתוך העיר (בשלב הזה כבר מורידים את המחסומים).

ZEEVS1970

New member
אענה מניסיוני העשיר-חלק א'

בהתחשב בעובדה שזו לי כבר השנה ה15 בערך שאני מגיע לפסטיבל וכמעט תמיד לפחות ליומיים אם לא לכל שלושת הימים אשתדל לנדב מנסיוני ומהידע שצברתי במשך השנים. אני אענה לפי השאלות שרשמת כדי שזה יהיה יותר מסודר: מה להביא? בגדים להחלפה-לפחות שני סטים לכל יום ולמי שרוקד ומזיע הרבה רצוי אפילו יותר. אני מכיר רקדנים שבהרקדה רגילה מחליפים 3 חולצות בערב! מים-מומלץ להצטייד בבקבוקי מים מינרליים גדולים אותם ניתן למלא מהקולר שבמתנ"ס במשך היום. אני לוקח איתי 2 בקבוקים ליום שלם אחד עם מים קרים ואחד עם מים קפואים שמשמש אותי בהמשך היום. מגבות-אפשר להביא מגבות קטנטנות אבל לדעתי יותר שימושי מגבות בינוניות(כאלה שמשמשות לרחיצת ידיים ופנים) 2-3 במשך היום נשמע לי סביר. כובע-כבר אמרו ותמיד טוב שיש בתיק כי בשעות הצהרים השמש חזקה ולא נעימה(בכל זאת הרי מדובר בחודש יולי). תוכניה-את זה לא מביאים אלא קונים איך שמגיעים בקופת היכל התרבות. התוכניה עולה שקלים בודדים והיא מאוד שימושית כי כתוב בה פירוט על כל מופע(הרבה יותר ממה שיש באתר האינטרנט של הפסטיבל) ברוב המקרים יש ממש פירוט של כל הריקודים שיהיו באותו מופע,מי הלהקה,מי הכוריאוגרף וכד'. גם לגבי ההרקדות כותבים ממש את שמות המרקידים בכל הרקדה. אני קונה את התוכניה ביום הראשון,מעיין בה ומתכנן לי לאיזה מופעים והרקדות ללכת,מכניס אותה לתיק ומאותו רגע התוכניה צמודה אליי בכל ימי המופע. נייר טואלט-כבר הזכירו ובעניין הזה יש לי עוד טיפ קטן ובלעדי לחברי הפורום. לאחר שנואשתי מהשימוש בשירותים הכימיים שתוך שעות ספורות מרגע פתיחת הפסטיבל מגיעים למצב סניטרי בלתי נסבל ולאחר חיפושים מסויימים גיליתי שהשירותים שהם במצב הכי טוב(חוץ מאשר בהיכל התרבות שם ממילא לא יתנו לכם להיכנס בלי כרטיס) הם באולם....מופת!!! רוב היום האולם פתוח וזה עדיף אלף מונים להיכנס לשם. אם הוא סגור לכו למתנ"ס ממול או להיכל הספורט. משקפת-אומנם יש במופע המרכזי מסכים גדולים אבל עם משקפת אתם אלה שבוחרים לאן להסתכל. שמיכה או כיסא ים-כיסא יותר נוח אבל אני אישית ממליץ דווקא על שמיכה מכמה סיבות. ראשית כיסא תופס יותר משקל ופחות נוח להיסחב איתו. שנית, באמפיתיאטרון לא מרשים לשבת עם כיסאות קרוב ומי שיש לו כיסא קצת גבוה ייאלץ לשבת מאוד מאוד מאחורה מרחק שממנו קשה לראות בבירור את הרקדנים על הבמה. לשמיכה יתרון נוסף שאפשר לקפל אותה ולשבת עליה גם באצטדיון שם הישיבה על הטריבונה הקשה מאוד לא נעימה. כסף-כבר הוזכר ואני מציע אפילו למי שלא קונה כרטיס לאף מופע שיביא לפחות 150-200 שקל עבור קנייה של אוכל ב3 ימי ההופעה. בכל מקרה כיון שההופעות מומלצות עדיף לשריין לפחות עוד 100 שקל לקניית כרטיסים להופעות שימצאו חן בעיניכם בימי הפסטיבל. לפעמים לא תוכלו לדעת זאת מראש עד שלא תקראו בפירוט בתוכניה מה בדיוק יהיה באותה הופעה ורק אז תחליטו אם זה מעניין אתכם. מה לא להביא? לדעתי מעבר לדברים האלה אין צורך בדברים אחרים. אל תשכחו שכל דבר תופס מקום בתיק והתיק הולך איתכם כל הזמן אז למה שתיסחבו עם הרבה משקל. התיק יהיה מספיק כבד גם ככה בגלל המים אז אל תכבידו עליו עוד יותר.

ZEEVS1970

New member
אענה מנסיוני העשיר-חלק ב'

מה כדאי לראות? ובכן,אני מודה שבשנים הראשונות לשהותי בפסטיבל לא הלכתי להופעות בכלל. הייתי אז כנראה מכור טוטלית להרקדות ולכן כל הזמן רק רקדתי. במשך השנים ההתמכרות ירדה קצת ומצד שני עלתה הסקרנות לראות מה יש במופעים ואכן המופעים בעיני נפלאים. כיום אני נמצא הרבה יותר שעות במופעים והרבה פחות בהרקדות. עקרונית הייתי אומר שאם יש לכם התלבטות בין הרקדה ומופע שהם באותה שעה העדיפו תמיד את המופע אלא אם המרקיד הוא מישהו שאתם מאוד אוהבים או שנושא ההרקדה מאוד מסקרן אתכם. הרקדות טובות בדרך כלל הן הרקדות הנוסטלגיה,הדבקות והעמים אבל כמובן שהכל עניין של טעם. בשנה שעברה למשל אייל קרבלניק ויואב סידי לקחו על עצמם הרקדת בוקר סתמית לכאורה ונתנו שעתיים של ריקודים נפלאים כולל מחווה עם רצף של ריקודי-עם לשירי נעמי שמר. נהניתי מכל רגע! לגבי מופעים המומלצים במיוחד הם המופעים המשולבים,מופע הפתיחה והסיום,ותחרות הכוריאוגרפיה. גם מופע האפרוחים מצויין אבל תצטרכו להגיע מוקדם כדי לתפוס מקום טוב כי תמיד האצטדיון מפוצץ בשעה הזו. גם הופעות של להקות מחו"ל טובות והשנה יש לא מעט להקות. מופע שנחשב מצויין הוא של להקת בפוצ'י מצ'ילה אשר כבר שנים מגיעים לפסטיבל.כל שנה רק שמעתי שבחים מאחרים שהיו והשנה החלטתי גם אני להזמין כרטיס! למי שלא ראה מימיו תיאטרון שחור חובה ללכת! מחיר הכרטיס יקר מאוד אך שווה כל פרוטה. גם אם לא תראו שום מופע אחר לכו לפחות למופע הזה! מה רצוי לפספס? אני לא אוהב להשמיץ אבל ההרקדה שאותי תמיד הכי מעצבנת היא "יוצרים במעגל" שפעם נקראה "לרקוד עם יוצרים". אני מתעצבן כי בשנים הראשונות שבאתי לפסטיבל בתחילת שנות ה90 עשו במתנ"ס יומיים שלמים מעלפים של סדנאות עם גדולי היוצרים של ריקודי העם. הם לימדו ריקודים ורקדנו ריקודים רבים של כל אחד מהם. בשנים האחרונות עושים הרקדה של שעה וחצי בה מנסים לדחוס כל מיני להיטים לוהטים של מחבר ריקודים כזה או אחר שלפעמים מצטרף לרקוד עם כולם ולפעמים לא. לצערי בשנים האחרונות ההרקדה הזאת צריכה להיקרא "לרקוד תוך איזכור שמות יוצרים" כי זה אולי ההבדל היחיד בינה לבין כל הרקדה אחרת. בכלל אני חושב שתעשו לעצמכם טובה גדולה אם תימנעו מההרקדות ההמוניות של כל הלהיטים בשעות אחה"צ או הלילה. אלה ההרקדות הכי צפופות וחוץ מזה שאת הריקודים האלה תמיד תוכלו לרקוד במשך השנה וחבל שתבזבזו עליהם את כל זמן שהותכם בפסטיבל. בלילה אחרי 2-3 גם ככה כבר אין הופעות והצפיפות יורדת וזה זמן מצויין ללכת להרקדה האהובה עליכם(במגרשי הטניס או במתנ"ס) ולהתחיל להנות בלי שהמוני רוקדים רומסים אתכם מכל צד. שעות מומלצות? השעות העשירות ביותר באירועים הם שעות אחה"צ והערב. הייתי אומר שמי שמגיע ליום אחד הכי טוב שיגיע לכרמיאל בסביבות 4 ויישאר עד השעות הקטנות של הלילה כולל המופע המרכזי באמצע. בכל מקרה בשום אופן אל תגיעו לכרמיאל בשעות הערב סמוך לשעת המופע המרכזי. ראשית בגלל שהמשטרה סוגרת את הכניסה לכרמיאל,שנית בגלל שיש פקקים שלא יאומנו גם בתוך כרמיאל כי כולם נוהרים למופע המרכזי. אני אישית מחנה את הרכב ברחוב מול המתנ"ס החל משעות הצהרים או הבוקר ולא מעיז להזיז אותו עד השעות הקטנות של הלילה כדי לא היתקע בפקקים בשעות המופע המרכזי. היזהרו ממגרשי החניה! כבר קרה לי שחניתי במגרש שמאחורי היכל התרבות ומישהו חסם אותי כך שלא יכולתי להזיז את האוטו כמעט עד 3 בלילה. אכילה ולינה? שני נושאים בעייתיים וכואבים! לגבי הלינה תצטרכו כנראה לבחור בין מחיר לבין נוחות. ככל שתשלמו יותר כך יהיה לכם נוח יותר ואין כאן חוכמות. מי שישן באוהלים באזור הפסטיבל לא יישן טוב כי הרעש והשמש יעירו אותו מוקדם מאוד.למיטב ידעתי גם נושא המקלחת בעייתי כי לא נותנים להתקלח במקלחות של הבריכה בכל שעות היום. להשכיר חדר מחוץ לכרמיאל זול מאשר בתוך כרמיאל אך יש סיכונים. לפני כמה שנים לקחנו צימר במרחק כ10 דקות מכרמיאל ולא רק שהחדר היה על הפנים אלא שלפחות בבוקר אחד נתקעתי בפקק לפני הכניסה לכרמיאל ואיחרתי למופעים המושלבים. הבעיה עם חדרים בתוך כרמיאל זה שאם אתם באים בפעם הראשונה אתם נאלצים להיעזר במתווכת ודמי התיווך שלה יקרים ושקולים כמעט לעוד לילה נוסף. היתרון בשיטה הזו הוא שבשנים שאח"כ כבר לא תצטרכו את עזרת המתווכת כי כבר תדעו מי מארח אתכם. אני התארחתי שנים רבות אצל משפחה מקסימה וכל שנה הייתי מתקשר מראש חודש חודשיים קודם ומודיע שאני מגיע ושיכינו לי חדר. מבקרים רבים ותיקים בפסטיבל נוהגים בשיטה דומה אבל אם אין לכם ברירה וזו פעם ראשונה שלכם נסו לשאול דרך חברים כדי להימנע מדמי התיווך. אל תחכו יותר מדי עם הזמנת חדרים.חודש חודשיים מראש זה זמן סביר להתחיל להתארגן בנושא. לגבי אכילה-קריית הפסטיבל שופעת דוכני מזון מהיר שבדרך כלל כל קשר בינו לבין בריאות מקרי לחלוטין. יחד עם זאת באזור האוהלים יש גם אוכל חלבי יותר ופחות מזיק ומכינים שם גם שייקים מאוד טעימים. לכל הבשרים על האש אני מציע לא להתקרב. רק פעם אחת עשיתי את הטעות המרה וקניתי שווארמה בשעות הערב. לא עברו שעתיים ונהייתה לי חגיגה בבטן!!! טיפ קטן למי שלא אוכל ארוחת בוקר בחדר ויש לו רכב: כדאי לקפוץ לאזור התעשייה של כרמיאל שם יש סופרמרקט עם כל מה שתרצו ובמחירים שווים לכל נפש. קונים לחמניה,סכו"ם חד פעמי,ממרח או פסטרמה ומכינים ארוחת בוקר חלומית(וגם בריאה!). אני יודע שיש גם רשתות מזון בתוך כרמיאל אבל אני לא יודע איפה. בכל מקרה לספורמרקטים יתרון גדול בגלל המחירים,ההיצע והיכולת שלכם לבחור את כל מה שתרצו לאכול. זו אופציה טובה בשעות הבוקר כשאין אירועים אבל פחות טובה בשעות הערב בהם כפי שציינתי עדיף לא להזיז את האוטו. עד כאן המלצותיי בהרחבה ותאמינו לי שיש לי עוד הרבה מה לספר אז מי שיש לו שאלות מוזמן לשאול גם בפורום וגם במסר אישי ואענה כמיטב יכולתי.

e r e z 2005

New member
כל הכבוד!!!../images/Emo39.gif

זאב, אני מעריכה את ההסברים והטיפים למופע כרמיאל. הכל מפורט ומוסבר יפה גם לרוקדים שלא נכחו אף פעם. בכ"ז השקעת בכתיבה. אף פעם לא הייתי בכרמיאל ואני רוקדת מזה 16 שנים ברצף. אני חושבת שהשנה אני אעשה מאמצים להגיע. שוב תודה.

אני לא ותיקה בתחום אבל

אמנם הייתי רק 4 פעמים בכרמיאל, אבל כבר הספיקו לגנוב לי את התיק. הייתי עם פאוץ' קטן- וכיון שלא היו לי כיסים, הנחתי אותו עם המים בצד ובו פלאפון וכסף- כשחזרתי, היו רק המים... מסקנות: - להפקיד את התיק ולבוא עם כיסים לטובת פלאפון וכסף. - אם משאירים בצד בכ"ז- להיות רק עם מעט כסף ובלי כרטיסי אשראי (זה מה שאני עשיתי, למזלי) - הכי חשוב: גם אם קורה משהו דומה או משהו מבאס אחר- בשום פנים ואופן לא לתת לזה להרוס לכם את הפסטיבל!!! להמשיך לרקוד ולבלות- כי זה הרבה יותר חשוב. אה, ועוד דבר קטן- יש המון אנשים נחמדים שמוכנים לעזור בסיטואציות כאלו- להלוות כסף, שיחת פלאפון או מה שלא יהיה. אנחנו עם טוב!.

אם גונבים

לפני כמה שנים גנבו לי פאוץ (קטן ומעפן)בהרקדה (במגרשי הטניס). באותו לילה ירד גשם זלעפות (באמצע יולי), ולכן לא האמנתי שמישהו בכלל יחשוב על גניבה (הרי כולם חמקו מן הגשם). בפאוץ' היו מסמכים (ת.זהות, ורשיון נהיגה), וסכום כסף זעום (שזה הדבר השולי). כמובן שחשבתי שמישהו לקח בטעות, אך כיוון שלא היה במקומו שום תיק אחר, הבנתי שמישהו ניצל את ההזדמנות. למרות, שלא האמנתי שימצאו את המסמכים, התלוננתי למחרת במשטרה. להפתעתי, המשטרה מצאה לי את המסמכים. ולהלן המסקנות: א. אל תשימו מסמכים ודברים יקרי ערך בפאוץ'. ב. אם חלילה גונבים, אל תהססו להתלונן (גם אם נדמה לכם שהסיכוי למצוא, קלוש).

No name for now

New member
גנבים נחמדים ../images/Emo3.gif

נוהגים לשמור את הכסף ולזרוק לרצפה את המסמכים, פרצו אלינו למשרד פעם וגנבו לי ארנק ונגן דיסקים אחרי חצי שעה התקשר אליי מישהו שמצא את הארנק עם תעודת הזהות זרוקים ברחוב לא רחוק מהמשרד. בכרמיאל אני פשוט מסתובבת עם הטלפון וכמה שטרות ומטבעות בכיסים, כל השאר בתיק שנמצא בשמירת תיקים או ברכב.

ועוד כמה קטנים

לגבי לינה: בפעם הראשונה ישנתי על הדשא (כן, אני צעירה)- לא ממליצה- גם לא לצעירים. כל הלילה הוטרדתי ע"י ערסים מעצבנים, והייתי זומבי שלושה ימים. בפעם השניה והשלישית ישנתי בישובים באזור- מומלץ ומאוד מוצלח. בפעם הרביעית לצערי הייתי בלי רכב ולכן ישנתי בכרמיאל עצמה- דרך האתר הגעתי למשפחה שהיתה מאוד נחמדה אמנם, אבל- לא היה מזגן, החדר היה של אחת מבנות המשפחה ולכן היא נכנסה ויצאה ממנו כל הזמן, היה רעש נוראי בבית- אל תשכחו שעות השינה של הרוקדים הן הפוכות מבד"כ. בקיצור- היה נורא ואיום. לכן המלצה- אם יש לכם רכב אל תשנו בכרמיאל- אתם לא יודעים על איזו משפחה תפלו.

UHUstick

New member
המלצות שלי

אני לא יכול לעזור בהמלצות על לינה וכאלה כי אני לא עושה שימוש בהם אבל אני כן יכול לעזור בהמלצות על התמצאות בכרמיאל ומקומות שווים! מבחינת אוכל - בקריית הפסטיבל מתקיים יריד אוכל המוני. המלצה שלי - המנעו ממנו! לאחרונה נפתח בכרמיאל המדרחוב, 10 דקות הליכה (גג) מקרית הפסטיבל (לכיוון הקניון החדש, זה עם הפרמידה). במדרחוב 5 בתי קפה, פיצוציה שפתוחה 24/7, שני מקומות עצמאיים למכירת המבורגרים, מקדונלד'ס, אלדו (גלידה), סופר פארם. כל אלה יכולים לספק את צרכיכם וללא הזוועות של קרית הפסטיבל. (יש גם חנויות בגדים, חנות פרחים וחנות מחשבים למי שמתעקש). מי שמוכן להיכנס לאוטו (או לעלות על אוטובוס - הת"צ בכרמיאל הכי פשוטה בעולם) יכול לסוע ל"סנטר" או בשמו הרישמי "ביג כרמיאל". זה מין מרכז אאוט לט עם כל המותגים הרגילים. לא אציין חנויות בגדים ואופנה רק אגיד שבמקום יש סופר פארם (נוסף...), בורגר קינג (למתנגדי מק-רצח), קנטאקי פרייד צ'יקן (נדיר בארץ), ארומה (לי אישית עושה בחילה) וקולנוע חביב (למי שרוצה בילוי אחר מהפסטיבל). ליד המדרחוב יש את קניון לב כרמיאל (אף אחד, אבל אף אחד לא קורא לו ככה - או הקניון ה"חדש" או הקניון של הרוסים [לא אני המצאתי], או הקניון עם הפרמידה או פשוט הקניון ליד המדרחוב). בעיקרון אין משהו מיוחד בקניון. בקומה התחתונה יש מרכז אוכל שופע שווארמות ופיצות (אל תצפו למצוא שם סושי וארוחות גורמה) אבל בגלל שהוא מרחק הליכה מקרית הפסטיבל ניתן לנצל את המזגן שבו למנוחה ורגיעה. ישנו בכרמיאל קניון נוסף - קניון כיכר העיר (עוד פעם - אף אחד לא קורא לו ככה - או הקניון ה"ישן" או הקניון של הערבים [לא אני המצאתי]). המלצתי להימנע מהגעה למקום! אין מה לעשות שם, אין שם דבר מעניין ואין שום סיבה ללכת מרחק רב כל כך בשביל כלום. כספומטים - יש אחד ב"סנטר" (ביג כרמיאל), ליד בתי הקולנוע, יש אחד בחזית הדרומית של הקניון הישן (כיכר העיר), יש אחד נוסף בדרך בין הפסטיבל לקניון כיכר העיר (בבנק הפועלים), יש אחד בקניון ה"חדש" (לב כרמיאל) בקומה העליונה בבנק הפועלים. רשתות מזון - בקניון החדש יש ג'מבו שהוא נחשב ליקר. בסנטר יש את מגה (יחסית זול) וממול יש את שופרסל דיל (גם יחסית זול). בכרמיאל פועלים שני מרכזי מכירות עמצאיים (שלא שייכים לאף רשת) - "שיווק כרמיאל" ו"מרכז מזון יהודה". הם הכי זולים אבל דורשים נסיעה ברכב/באוטובוס. קופות חולים - קופת החולים הכללית נמצאת בקניון ה"חדש" וקופת חולים מכבי נמצאת בקניון ה"ישן". אם מישהו צריך עוד מידע אפשר לשאול פה ואפשר בפרטי.

dadon1

New member
תשובה אחרת לך - uhustick

תשובות אחרות לכמה מן השאלות ל- UHUstick המלצות בסגנון של: מה להביא? 1. אורך רוח 2. סתגלנות למצב חדש שבו צפיפות וזעה וחום ולחות חוברים יחד. מחכה לך מסך צפוף של בני אדם, לחות חום וריח זיעה באויר שאליו מתרגלים כולם מהר מאוד 3. את החלק ה'שאנטי' בך , לחייך אל כולם לאמר שלום לשתף בחוויה ובהנאה, 4. את החיוכים והאהבה שתוכל לחלוק אותם עם רבע מליון איש שיחלפו על פניך בשלושת הימים. בין היתר גם 1. מצד אחד הרבה חולצות להחלפה מצד שני אם אתה לן שם אז אתה יכול תמיד בתום פעילות לשטוף את הבגדים לתלות לייבוש וכך לא תצטרך להיגרר עם בגדים רבים 2. מגבות שתהיה אתך תמיד אחת כשאתה מסתובב במיתחם 3. בקבוק שיהיה איתך תמיד חצי קפוא וחצי תוכל למלא מהבירזיות שיש שם בשפע, רוב הזמן הברזיות עם מים ראויים לשתיה במידת קור סבירה 4. מגבונים לחים- אם אתה ככולם אוהב לרקוד במהלך שעות היום אז רצוי , זה מקל על עומס החום . מה לא להביא? לא להביא קשיי הסתגלות לצפיפות לא להביא חוסר סבלנות ולא להביא קוצר רוח לא להביא שק של קיטורים לא להביא את הצד המפונק שבנו לא להביא את הריחוק ואת האמפטיה מה כדאי ללכת לראות? זה משתנה אצל כל אחד עצתי לך קח תוכני ה ( כך אני עושה) סמן בה את כל הדברים שמעוררי ם בך עיניין ולך לפי מה שסימנת, אחרת - אתה מתברבר במיתחם ומסתובב בתחושה של ' חבל שפיספסתי..." יכולה רק לציין שלדעתי ישנם כמה מופעי חובה 1. בראש וראשונה – ביום חמישי ב-11 מופע שניקרא 'קולות מהלב' 2. ביום רביעי וחמישי בשעה 1 או 1 וחצי לפנות בוקר על המדרגות היורדות להרקדת הנוסטלגיה 'חאפלה' עם אליהו גמליאל ורעיו עם חליל ודרבוקות, משירי ארץ ישראל חוויה בלתי נישכחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוויה ניפלאה 3. ביום שלישי מופע הפתיחה וביום רביעי מופע הנעילה (בתשלום) 4. מופע ביו ם רביעי של גליקיריה עם שלומי שבת (בתשלום) 5. מופעים משולבים של להקות מהארץ ומחול 6. הרקדות לטעמך שעות ששווה להיות בכרמיאל/שעות ששווה להתרחק? טוב , אני שרופה שרוטה ומה לא, ערה מ-10 בבוקר הולכת לישון עם הזריחה אז אני לא דוגמא, אבל לטעמי שעות היום במיתחם הפסטיבל הם הכי מעניינות אבל יש שאוהבים את הטררם וה- הו! הא ! של הרקדת הלילה מחצות והילך כך שזה אינדבידואלי מקומות טובים לאכילה טוב, אין צורך לצאת מהמיתחם, יש שפע אוכל מכל הסוגים והטעמים והעדות, והכל מרוכז בתוך המיתחם על הגבעה המדושאת נוח ונחמד שם אבל- אפשר תמיד ללכת ברגל קצת עד לסופר ולקנות מה שרוצים ולינה באיזור? עליך להסתדר , כולם כבר מסודרים מחודש פברואר , קצת מאוחר מידי בשביל התארגנות ללינה. הכרמיאלים פותחים את בתיהם לרוקדים ולמבקרים ומשכירים חדרים במחיר סביר , אבל י ש גם כאלה שנוסעים לדירות מושכרות מחוץ לכרמיאל ויש גם כאלה שבאים עם אוהל ושק שינה ומתקלחים בבריכת השחיה שפתוחה שם כל שעות היום עשה את השיקול שלך בהצלחה

למעלה