שירשורכרמיאל

UHUstick

New member
שירשורכרמיאל

ניתן להגדיר חלק נכבד מהכותבים בפורום כ"מנוסי כרמיאל". אנשים שהיו בפסטיבל ואני בטוח שיש להם הצעות, רעיונות, המלצות ועוד. אני מתכוון רק על נושאים פרקטיים לאדם הקטן שמגיע לכרמיאל ולא נושאים כמו שינוי תוכן הפסטיבל, ריצוף מגרשי הטניס, התקנת מסכי פלזמה, הענקת שי לכל רוקד, הקמת משטח סודוקו ענקי וכו'! רצוי המלצות בסגנון של:
מה להביא?
מה לא להביא?
מה כדאי ללכת לראות?
מה רצוי לפספס?
שעות ששווה להיות בכרמיאל/שעות ששווה להתרחק?
מקומות טובים לאכילה ולינה באיזור? וכל המלצה נוספת שיש מניסיון בכרמיאל

אביגל ג

New member
סתם שאלה, אתה חדש ב"קטע"../images/Emo35.gif

אני שואלת את זה כי אני נזכרת שבפעם הראשונה שהייתי בכרמיאל, יותר נכון לפני שהלכתי בפעם הראשונה לשם הייתי כ"כ סקרנית... אגב, אלו היו (הימים והשבועות שלפני כרמיאל) יחסית הזמנים הראשונים שלי בפורום... יש "עדויות" (וגם תשובות לשאלותיך)
הקישור כאן. אבל סוף סוף אני יכולה לענות גם בעצמי
(זו תהיה השנה הרביעית שלי בפסטיבל). אז ככה: השאלה הראשונה היא לכמה זמן אתה מתכנן לבוא? אני הולכת לשם ליום אחד (או יומיים אבל חוזרת הביתה למחרת...). מעולם לא נשארתי שם לכל הימים. אבל מהמעט שאני יכולה לספק (מהנסיון): מה להביא? תביא שתייה - כמובן שזה חשוב כובע (למקרה, אני באתי תמיד בשעות אחר הצהריים אבל אני לא יודעת מתי אתה מתכוון להגיע) תביא בגדים קצרים להרקדה (ואפילו גופיות) כי חם מאוד
אבל, אם אתה נכנס לאחד מהמופעים (נגיד פתיחה או נעילה) תביא איתך משהו מעל, למקרה...כי המקום שהמופע נמצא בו הוא...מממ...אין לי מושג איך להסביר מן מקום הררי כזה. אבל גם בגלל שהמופע בלילה ואורכו משהו כמו שעתיים וחצי, ולשבת ללא כל מעשה (ורק לצפות) יכול להיות לך קר. אם בא לך תביא גם אוכל למופעים, נחמד לנשנש באמצע
אגב, תנסה להמנע מלסחוב איתך דברים להרקדות שבלילה. זה סתם מעצבן. פאוץ' יהיה נחמד אם חשוב לך לסחוב פלאפון וכסף (חשוב כסף
שאחרי זה לא תגיד למה לא הבאתי...יש כל מיני דוכני אוכל/שתייה/וכו'...) אני באה בהסעה אז אני משאירה את הדברים באוטובוס (אני פשוט שונאת להסחב עם דברים) מממ..מה עוד
אם אתה נשאר שם כמה ימים אז תביא בגדים להחלפה כמובן. אני לא מומחית איפה אפשר שם להתקלח וכו'... אבל אני, למרות שאני לא באה לכמה ימים אני לוקחת בגדי החלפה, למקרה...למקרה שיהיה חם מידי, למקרה שאני אמצא איפה להתקלח..וכו'...(זה נחמד לגלות פתאום מקלחת באיזור
) אה, תביא נייר טואלט (יש שם שירותיים כימיים...ולפעמים נגמר הנייר, אז עדיף להביא מראש) הרבה מצב רוח טוב
אם לא היית שם אסביר לך קצת על המופעים באמפיתאטרון (נעילה/גליקריה/פתיחה): זה מקום גדול...ענקי...ופתוח. בגלל שזה מקום גדול ויש כמות כזו של קהל....פשוט מלאאא אנשים, אז לא תמיד אפשר להתקרב ממש ממש, ואפילו לא תמיד יוצא להיות באמצע, אז אם בא לך תביא משקפת. רק שתדע שיש שני מסכים (ברח לי השם שלהם) משני צידי הבמה שרואים שם כל מיני פרטים על הריקוד הבא, כמו: מי שר, מי מבצע, מי הרוקדים (איזו להקה) וכו'... וגם רואים את הרוקדים בהגדלה (אבל הקטע שלא רואים את כולם בהגדלה, יש התמקדות נגיד אם יש להקה שרוקדת בזוגות, אז המצלמה (שמציגה על המסכים) יראו זוג אחד או שני זוגות, וזה דווקא יפה לראות את כולם... אז אם בא לך תביא משקפת. אה, ואם לא בא לך לשבת על הדשא, או שתביא כסאות ים כאלו (אני דווקא שונאת את זה כי הכסאות האלו הכי מסתירים!!!) או שתביא סדינים לשבת עליהם (שזה הדבר הכי נחמד...ואפשר לראות את המופע בראש שקט אם כולם ישתמשו בזה..אלא אם יש מישהו באמת גבוה
) (בינתיים לא עולים לי עוד דברים, אבל אם יהיו אני אוסיף
) מה לא להביא? אל תסחב עם דברים סתם...שלא תצטרך...חבל! אני נגיד, אוהבת מאוד לצאת לטיולים עם מצלמה...אוהבת לתעד תמיד. אבל לכרמיאל אני לא לוקחת. אין מה לצלם. זה לא אתר תיירותי מהבחינה הזו (של צילום ותיעוד) מה כדאי ללכת לראות? מכל המופעים שיש שם הייתי רק במופע נעילה. ועליו אני ממליצה! מאוד! תמיד המופע גורם לי להתרגש, בעיקר כשהרוקדים על הגלגלים עולים לבמה. זה דבר שאני מחכה לו כל שנה. כולם מוחאים כפיים (ואם אני לא טועה אפילו קמים על הרגליים ומוחאים כפיים למשך מספר דקות...זה הכי מרגש)... על השאר אני מאמינה שאחרים ימליצו מה ללכת...(בהקשר למופעים) כי אני לא יודעת יותר מזה. חוץ מזה שיש כל מיני "פעילויות"... שנה שעברה אם אני לא טועה ב-18:30 הייתה הרקדת שורות אחרי "לרקוד עם יוצרים" באולם חדש (הוא היה חדש, נכון
)... היה מאוד נחמד
את התוכניות לאיזו הרקדה ללכת (לא מופע, אני מדברת על הפעילויות/ההרקדות) תתכנן עפ"י הפליירים שאני מאמינה שיצאו בקרוב. ככה זה יהיה הכי מסודר. מה רצוי לפספס? מממ..זה לא נקרא פספוס, אבל אם אתה נגיד אוהב יותר נוסטלגיה, כדאי לך ללכת בחצות להרקדת נוסטלגיה באולם מאשר להיות במגרש הטניס ולרקוד בהרקדה המרכזית. כי שם לא תמצא הרבה ריקודים ישנים ישנים... שם יש יותר חדשים/מהשנים האחרונות ומעט מאמצע הדרך... שעות ששווה/פחות שווה להיות? מממ...אני תמיד הגעתי בסביבות שעות אחר הצהריים, משהו כמו 17:00-18:00... אלו השעות המומלצות לפי דעתי להגיע לשם. מאז מתחיל פחות או יותר להיות מעניין (כמובן שלפי דעתי). אבל זה גם תלוי באיזה ימים. אם ממש מעניין אותך התחרות מחול עממי, אז שעות הבוקר-כמעט צהריים באותו יום יהיה מעניין בשבילך.. בקיצור, אני אחזור למה שהתחלתי בו בהקשר הזה: אני מגיעה בסביבות 17:00-18:00 ואז מתחיל להיות מעניין.. כי אם אתה רעב, יש דוכנים אז אתה יכול ללכת לאכול קצת ואז לחפש את התוכנית שמתחילה בקרוב (אם אני לא טועה שנה שעברה התחילו כל מיני תוכניות בשעה הזו) שמעתי שבשעות הבוקר יבש שם...(אחרי 7 בערך) כל אלה שישנים בשקי שינה ובכל מיני מקומות פורשים לישון בעיקר אחרי ההרקדה המרכזית של הלילה שנמשכת עד לשעות הבוקר המוקדמות... אז בשעה הזו אני ממליצה לא להגיע. שלא תראה מקום שומם
אפשר להגיד בעצם שהשעות הערות (מהמילה עֵר) יותר הן בשעות אחר-הצהרים, הלילה ולפנות בוקר (אבל תזכור שאני אומרת את זה על סמך היום האחרון בלבד...אז קח לתשומת לבך!) מקומות טובים לאכילה ולינה באיזור? לגבי לינה אל תשאל אותי...הלינה שלי היא בד"כ בבית אחרי הנסיעה חזרה הביתה מכרמיאל
מקומות טובים לאכול? אל תדאג! פיצות/נקניקיות/ועוד כל מיני סוגים של מאכלים מחכים לך שם (וגם שתייה כמובן)...כל אחד רוצה שתקנה ממנו...אה, וברד יש בשפע
תאמין לי שאת האוכל לא תצליח לפספס... מה עוד
לא עולה לי עכשיו בראש... אבל העיקר וחשוב שתבוא עם מצב רוח! זה הסיכום שלי

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

ציטוט מתוך התשובה המושקעת של אביגל: "אם בא לך תביא גם אוכל למופעים, נחמד לנשנש באמצע " את זה אל תעשה !!! תאכל לפני המופעים, תאכל אחריהם... אבל בשום אופן לא במהלך מופע !!!

אביגל ג

New member
למה לא../images/Emo35.gif

באמת מעניין אותי לדעת... תמיד אני רואה מסביבי אנשים שאוכלים (מפצחים גרעינים ואוכלים כל מיני דברים). אמרתי לו אם זה מסיבה אחת. שאם הוא ירצה משהו, שיקח איתו. אי אפשר הרי לצאת ולהכנס שוב (לפי מה שידוע לי) וחבל שאם הוא נגיד יהיה שם ויראה הרבה אנשים פועלים כך אז הוא יגיד, שיט איך לא חשבתי על זה

מסתבר שהמצב חמור משחשבתי

תעמדי בפינה, תחשבי... ובטח תוכלי לגייס כמה נימוקים טובים בעצמך. התרשמתי שאת נערה אינטליגנטית למדי.

אני מאמינה שאביגל התכוונה...

למופעים הארוכים באמפיתאטרון (פתיחה/סיום), ולא לאכילה במופעים המתקיימים באולם.

אביגל ג

New member
כמובן שהתכוונתי למופעים הארוכים

אפילו ציינתי שעתיים וחצי, אמפיתאטרון, שהייתי ביום האחרון. לא דיברתי עם שום אולם. תודה מיכל שהבהרת את דבריי.

No name for now

New member
אני חושבת שהכוונה לנימוס

שרקדנים רוקדים על הבמה ומולם אנשים מפצחים גרעינים למען האמת מהבמה לא רואים הרבה כיוון שהבמה מוארת והקהל יושב בחושך בכלל עדיף לא להתרכז במה הקהל עושה כדי למנוע תקלות בריקוד

הסבר.

הבעייה היא שהפיצוחים עלולים ליפול על ראשם של טוי וג'וניור, הם ייעלבו מאוד, ויפסיקו לדבר עם דורון בדוגרית. מרים - למה שלא תסבירי בעצמך מה הבעייה, במקום להתעצבן ולבקש מהאחרים להסביר? אם משהו לא בסדר - אפשר לדון ולהבהיר. אביגל ילדה מקסימה ואני בטוח שהיא תשמח לקחת בחשבון כל דבר שעלול לפגוע באחרים.

UHUstick

New member
כמה דברים

מרים בת ניסים זה זכר. זה לא מרים השם התנכ"י אלא הפועל (הוא הסביר את זה פעם). ודבר שני - יכול להיות שהוא מתחרה ברויטל... בסוף הוא יפרסם גם "תו שעה".

אביגל ג

New member
../images/Emo27.gif

אז אני מצטערת שכתבתי את ההודעה כנקבה. והחידונים שלו לא משתווים לחידונים של רויטל

אביגל ג

New member
../images/Emo27.gif

תעמדי בפינה? למה את מתכוונת? אז אולי טעית ואני לא אינטיליגנטית
אני מאוד מצטערת...

UHUstick

New member
אפשר להיכנס ולצאת

ולהיכנס (שמים חותמת על היד ביציאה). בכל מקרה - כניסה ויציאה למופעים לא תיהיה בעיה בשבילי (אני לא מדבר על להתפלח). עוד פעם - תודה רבה על התשובה המושקעת!!!!!!!!

UHUstick

New member
תשובה

לא לא לא. רקדתי מכיתה ה' בלהקת מחול שהופיע מידי שנה בפסטיבל. ממש ממש לא חדש. מה גם שכרמיאל זה מרחק יריקה מהבית שלי.... תודה על המידע.

אביגל ג

New member
אה אוקי

אז אני מאמינה שחלק מהמידע שכתבתי לא חדש לך ודי מיותר, אבל לא נורא... זה ישמש אחרים
ושוב, בבקשה

למעלה