שירשורי נועם...

נ ו ע ם

New member
זה כל כך מדהים!!!

שני אנשים כל כך שונים כותבים דברים כל כך זהים!!! ומי שלא רואה את זה פשוט לא מבין שהם מאוהבים!!! נועם. (ברגע מיוחד...)

נ ו ע ם

New member
שמעת מה בוש אמר במהדורת חדשות?!

צריך להרוג אלפי אפגניסטנים ועוד 2 כלבים!

נ ו ע ם

New member
למישהו יש דולר לתת לי?!

בשביל שאשתוק!
נועם.

נ ו ע ם

New member
ועוד משהו קטן...

מקדש אחד ידעתי מקדש נכון לעד לבני אמת לבני יראה הם לו מסד! במקדשי- לא דם לא זבח אף לא מור ולא לבונה רק טוהר אמונה! בו אין לא כהן לא אפוד ולא חושן מתהלך בו לב גלוי עוטה דבקות! במקדשי- בת קול אשמע "אנוכי" בתוך מקדש האהבה! נועם. (ברגע של אהבה עצומה!)

נ ו ע ם

New member
הלכתי לישון...

יששש ישששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששש יש אלוהים! הוא הולך הוא הולך הוא הולך ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ותישן הרבה! אבל ממש הרבה!! המוןןןןןןןןןןןןןןןן.. "יאאללה לך כבר!" הלכתי.. ביי!

judyr

New member
גם לי באעסה../images/Emo70.gif ולא רוצה להסתבך

עם פתיחת הודעה חדשה... זהו מכרתי אותו... היה לי לילה מאוד קשה לא הצלחתי להרדם
קמתי מה זה עצבנית ב 7 בבוקר נפגשנו במוסך לבדיקה בשמונה וחצי ואז בדיקה מו"מ הסכמה לבנק לדואר נסעתי עליו נסיעה אחרונה והנה פתאום מישהו אחר יושב על האופנוע שלי
ונוסע... ודי... נגמר אז עכשיו אני ממש שבוזה יודעת שזה יעבור לי מתישהו אבל עכשיו זה עוד מציק ג´ודי

Gefen

New member
אז למה מכרת?

טוב..איזו שאלה טפשית..לא שואלים למה חלב נשפך.. מה שבטוח ג´ודי..שעכשיו.... את חייבת למצוא לך מאהב חדש אולי קצת פחות מכני, קצת יותר הומאני..? ועם גלגלים המקומות אחרים..חהחחהח טוב אני חייבת קפה..לפני שאני ממשיכה פה להשתטות.. שיהיה לך יופי של יום ואחלה שנה!!! אגב...מה המייל שלך? ... שלחי לי אותו למסרים... גפן

judyr

New member
למה מכרתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בהתחלה חשבתי מה.... כאילו אני אענה לך במסר ואחר כך אמרתי נההה מה זה משנה הרי לא מפריע לי לדבר פה חופשי מול כל המשפחה... אז... מכרתי בגלל המיתון
לא בשביל לקנות אחד יותר חזק או יותר גדול או יותר טוב
הדבר הזה המיתון הזה השפיע עלי.... בי הוא מאוד פגע... גורם לי לעשות בחצי שנה האחרונה צעדים שלא לקחתי בחשבון אף פעם... שלא חשבתי שאאלץ לעשותם... ויכול מאוד להיות שאחד מהם יהיה גם לעזוב... בינתיים מה שעושה זה פשוט לנסות לשרוד בים הטרוף הזה. הנה יש נושא לסקר... אם עוד לא היה... האם המיתון משפיע עליכם
האם המיתון השפיע על שיקול דעתכם בנוגע לצעדי ההווה והעתיד
האם המיתון משפיע על משפחתכם שנמצאת בארץ
בקטע של מיקומם
ג´ודי... מנפגעי המיתון (ועוד מרעין פשעין וכד´....)

Gefen

New member
ועוד איך משפיע....

בדיוק דברתי היום עם אחותי בטלפון ודברנו על המצב הקשה והמיתון בארץ ואיך שזה משפיע על המשפחה... ואיך כולם מהדקים חגורות... ואיך הדולר ממשיך לזנק והשכירות עולה והריבית יורדת והשקל נשחק והמצב בטטה במיוחד הבנתי שמדברים בארץ על כך שמאז שנות החמישים!!! (שיודעות כ"שנות הצנע"...לא היה מיתון כל כך חריף.. אז אני מאחלת לך ג´ודי יקירתי...שיימצא לך תחליף נאות לגוף ולנפש במקום האופנוע האהוב עלייך כל כך.. לפחות...יש לך אותנו..זה גם משהו..לא?
ותודי שאנחנו טובים בלשמש גם כקבוצת תמיכה.. וכך קבלת שניים במחיר אחד..אז על איזה מיתון דברנו
אגב..הרעיון לסקר נרשם וייעשה בו שימוש בעתיד..תודה!! גפן

judyr

New member
ובקשר למאהב......

נו באמת גפן..... אין לי זמן לזה.... אחר כך עוד אצטרך למכור גם אותו... או להשאיר אותו בארץ.... חחח

Gefen

New member
צודקת...

אנחנו את המצובישי לנסר שלנו השארנו בארץ... תחי ההשוואה.....

judyr

New member
נועם´קה

איזה כייף שהשפיות שלך צצה לה מדי פעם ככה מעל פני השטח....

שירשורי נועם...

על מנת שהודעות קודמות לא יעברו אחורה, אל בית הקברות של ההודעות, הגיגיו האחרונים של נועם משורשרים להודעה אחת.. להנאתכם

judyr

New member
אופו נועם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נ ו ע ם

New member
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

היא אמרה אופו!!! יששששששששששששששש ממממממווווווווואאאאאאאהההההה לג´ודי! סחתיין על ההתקדמות! ידעתי שיש תקווה... אפילו ברגעים שכמעט התייאשתי לא ויתרתי... והאמנתי!!! ----------------- האמנתי שיבואו ימים הרבה יותר טובים האמנתי שהאהבה תנצח והאמנתי שבסוף יהיה בסדר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל על הזמן איך אני נסחף... תסלחו לי אבל אני כנראה קצת מאוהב... "ג´ודי להירגע.... לא בך!! שלא תיבהלי אפילו לרגע...> בקיצור.... היה נפלא לראות אותך כותבת "אופו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כנראה שלעולם לא תבינו לא משנה... העיקר שגרמתן לי לעוד קצת אושר בימים אלו נועם. (ברגע של הרצאה לאומה)

נ ו ע ם

New member
איש השנה שלי...

זו בעצם אשה! אבל לא מגלה!! נה נה נה נה נה נה נה! (עם הלשון בחוץ... חחחחחח) וזו בטח לא גלאון... חחחחחחחחחחחחחח נועם. (שגאה באשת השנה שלו!)

למעלה