אגב, את יכולה להגיב להודעה שכתבתי על תחילת פרק 15... היא לא קשורה לעלילה ואשמח לשמוע מה את חושבת
N ny22 New member מנהל 28/4/16 #14 אגב, את יכולה להגיב להודעה שכתבתי על תחילת פרק 15... היא לא קשורה לעלילה ואשמח לשמוע מה את חושבת
N ny22 New member מנהל 28/4/16 #12 בעיה בתחילת הפרק - כבר בהתחלה יש בעיה פשלה - נכון ששאולי הלך בבוקר לגיורא? אז על ההודעה שהבנות שלחו לו כתוב שהיא נשלחה ב 3:43PM (או משהו אחר אבל בסביבות הזמן הזה). וזה כבר צהריים... ממש מוזר... (כנראה שזאת השעה שבה צילמו את הסצנה).
בעיה בתחילת הפרק - כבר בהתחלה יש בעיה פשלה - נכון ששאולי הלך בבוקר לגיורא? אז על ההודעה שהבנות שלחו לו כתוב שהיא נשלחה ב 3:43PM (או משהו אחר אבל בסביבות הזמן הזה). וזה כבר צהריים... ממש מוזר... (כנראה שזאת השעה שבה צילמו את הסצנה).
N ny22 New member מנהל 28/4/16 #25 למרות שזה היה די בולט.... (השירשור הזה מעולה כי הוא מאלץ אותי לעשות הפסקה בפרקים (גם תוך כדי הצפייה בפרק)).   תודה על ההתחשבות
למרות שזה היה די בולט.... (השירשור הזה מעולה כי הוא מאלץ אותי לעשות הפסקה בפרקים (גם תוך כדי הצפייה בפרק)).   תודה על ההתחשבות
N ny22 New member מנהל 28/4/16 #31 זהו שאני רואה בקצב די איטי... אני עוד לא באמצע פרק 15 אפילו   אחרת זה באמת קשה "לעיכול"
N ny22 New member מנהל 28/4/16 #39 תגידו - איך קוראים לשחקן שמשחק את ברינדר? ואגב, הוא כבר שנוא עלי כמו יובל איך הוא מתייחס לאיתי