את יכולה לשבת עליי, אם את רוצה.
R Rincewind New member 15/8/06 #34 FOR SALE! THE LAST HERO בגרסת פייפרבק, כמו חדש, במחיר מציאה! המעוניינים, נא לבוא מצויידים בפנקס צ'קים! AND I AM CUTTING ME OWN THROAT! או.. כפי שתגיד הגרסה העברית... לי זה עולה יותר...
FOR SALE! THE LAST HERO בגרסת פייפרבק, כמו חדש, במחיר מציאה! המעוניינים, נא לבוא מצויידים בפנקס צ'קים! AND I AM CUTTING ME OWN THROAT! או.. כפי שתגיד הגרסה העברית... לי זה עולה יותר...
T TheBursar New member 16/8/06 #47 להזכירך מי הוא הלקוח מס' 1 שלך? אותו לקוח שרכש במיטב כספו.... טוב... פשוט לקח... את The Night Watch?
מ מה ה מצב New member 16/8/06 #44 מותר גם לי לבוא? למרות שבזמן האחרון בעיקר קראתי בפורום והשבוע בכלל לא הייתי? וגם אין לי שום דבר להביא. יש לי רק 3 ספרים. בריטי אמרקאי וישראלי...
מותר גם לי לבוא? למרות שבזמן האחרון בעיקר קראתי בפורום והשבוע בכלל לא הייתי? וגם אין לי שום דבר להביא. יש לי רק 3 ספרים. בריטי אמרקאי וישראלי...
מ מאגנה עז וסלוטייפ New member 17/8/06 #49 אני לא מרשה לו!! הוא בטח חנון ומכוער, ולא מעריך את אורי בלסם..
G Grany Weatherwax New member 17/8/06 #51 זאת היא והיא לא חנונית מכוערת. ומותר לה לבוא. ותהיה בשקט אתה, באופן כללי .