חסידית? למה? חחח אבי אבי...
מ מיידלע19 New member 29/4/08 #24 איך נישט פארשייסט..... אבי אלי למסרים.... און מיין מסרים... גיט? שכוייח צאדיק!
פ פלפל ממותק New member 29/4/08 #25 איפה הספרדיות לומדות אידיש? בטח יש קורסים מזורזים... באיזור בנייברק ולדרמן...
א אבי פארל הרבור i New member 29/4/08 #26 המקום היחידי שספרדים מדברים אידיש זה נתניה... ויש קורס מזורז עכשיו בלדרמן. קאמן.
מ מיידלע19 New member 29/4/08 #28 למדתי לבד ואני מאמעש לא יודעת טוב.. יש לי הרבה חברות חסידיות.... אולי אני חסידית ספרדיה מה אתם יודעים? היום א``א לדעת... יש כאלה שאומרים שיש לי מראה חסידי...
למדתי לבד ואני מאמעש לא יודעת טוב.. יש לי הרבה חברות חסידיות.... אולי אני חסידית ספרדיה מה אתם יודעים? היום א``א לדעת... יש כאלה שאומרים שיש לי מראה חסידי...
א אבי פארל הרבור i New member 29/4/08 #33 וואווו! ענקק! ישר כח! אני כבר מתחיל לחזור בי מהמשפט הזה, אבל זה באמת נכון...
א אבי פארל הרבור i New member 29/4/08 #6 מי החליט ש, מחר יום השואה? אני חייב לראות את צלסי ליברפול! מי קבע ש, השעון הולך קדימה ולא אחורה? אני חייב להחזיר כמה שעות אחורה!!
מי החליט ש, מחר יום השואה? אני חייב לראות את צלסי ליברפול! מי קבע ש, השעון הולך קדימה ולא אחורה? אני חייב להחזיר כמה שעות אחורה!!
פ פלפל ממותק New member 29/4/08 #9 היי חברה מה שקורה פה מדהים- חבר'ה ממציאים הנחות כדי לשאול עליהם דוגמת השבאבניקים של זיידאלע. התשובה אם כן תהיה אתה.
היי חברה מה שקורה פה מדהים- חבר'ה ממציאים הנחות כדי לשאול עליהם דוגמת השבאבניקים של זיידאלע. התשובה אם כן תהיה אתה.
פ פלפל ממותק New member 29/4/08 #17 קראתי לה, היא לא ענתה סורי, זיידאלע חביבה. עכ"פ אני ממש מבקש שלא תמציאי הנחות- כגון שמי שגולש הוא שבאבניק, שאם מישו היה אומר לידי את זה הוא היה יוצא קצת יותר מבוגר מזיידאלע.... בכל אופן, כפי שכבר ציין אפה, אין לך מה לקחת קשה, זיידאלע זה שם יפה!
קראתי לה, היא לא ענתה סורי, זיידאלע חביבה. עכ"פ אני ממש מבקש שלא תמציאי הנחות- כגון שמי שגולש הוא שבאבניק, שאם מישו היה אומר לידי את זה הוא היה יוצא קצת יותר מבוגר מזיידאלע.... בכל אופן, כפי שכבר ציין אפה, אין לך מה לקחת קשה, זיידאלע זה שם יפה!