שירשורטיש

שירשורטיש

מי מגיע,מתי וכו'. הכוונה לת"א כמובן,במקום הידוע. נדמה לי שהמתבחששת ונופלחו כבר בדרך.

לא אתה לא תבוא.

והייתי שמח אם בכלל היו מעיפים אותך מהפורום. יש שם מסיבות אונס שבבניקים. אנחנו מזיינים אותם עם מברג ותוכי. עדיין רוצה לבוא?

ליקאו יורי ואדמור רוקדים כשלגופם

אזור חלציים בלבד (בצבע חום חרדלי) נופלחו ואבזץ ממלצרים בלבוש מינימלי ורדרד. מראות קשים בחיי. עזוב לא בשבילך.

soelistit

New member
פאקקקקקקקקק

ואני בניתי על תשב"ר (תפוז שובר ברקסים) - בסוף אתם מדברים איתי על ערימה של דלשי"ם (דפוקים לשימושים ייחודיים)
אבל - ת'אמת - חייבת לצפות במחזה המרנין במו עיני!!! אגב - זה כולל פרוות?? או שכולם עברו הסרה למישעי??? והמופע כולל שוטים?? או שהחבר'ה מסתפקים בצ'ייסרים?? על שאלות נוקבות אלה ועוד שורה ארוכה של תהיות וקושיות שמפאת קוצר הזמן והיריעה וכבוד הפורום אמנע מלפרט בשלב זה - מקוה לפגוש איזה יוצא או שניים שם הלילה שיחזירו לי בשאלה.......

admor

New member
חשבתי להבריז

אבל כולם יגיעו לבר גיורא לראות אותי. אז ת"א אני מגיע.

soelistit

New member
וואווווווווו../images/Emo13.gif

באמת היה ג-ד-ו-לללללל
סופסוף להכיר אותכם - את כל המשחיזי סכין למיניהם, את כל הציניים, הסתם אירוניים, המתלבטים, המואסים, החיים את החיים הטובים, את אלה ששולטים במערכת ביד רמה, את הנופלים, הקבואיים (יא-שור) ונשותיהן האצילות, את המספריים ואת אלה שלא יודעים לשאול.....
משפחה מגוונת לכל הדעות, חמה ושופעת בירות - מרובת ילדים, למודת קרבות וחשוכת מקטרגים.....

פנדיאני

New member
זו היתה הפעם הראשונה שלי

ואני מוכרח לציין שממש מצא חן בעיניי. חומר אנושי משובח. בפעם הבאה שאני לא עובד יום שישי, אעשה "השתדלות" לבוא.

miss mcmillan

New member
היה נחמד

תודה לכל הציפורים והציפורות שהנעימו זמירותיהם, ולנציגי ההנהלה שיחיו. ואת, את מה זה מוכרת לי. זו לא זאת עם הרעמה הג'ינג'ית במקרה?

פעם הבאה תגיעי בזמן

כי אם לא, אנטוש אותך בלי רחמים לעצור טרמפים בסנטר ONE קאפיש?

למעלה