שירשורון מגניב

שירשורון מגניב

בוא נעשה סיפור בהמשכים,אבל צריך לשתף פעולה כדי שזה יצא יפה. הנושא הוא על אקשן אפשר להכניס דמיות וכאלה ובסוף נראה איזה סיפור יצא לנו. אני אתחיל:יום אחד הולך פרנק ב פרקר ברחוב יחד עם אישתו הטרייה ואלרי איירונס שלפתע קופץ עליהם מוטנט ואומר:... כאן אתם תמשיכו...ובהצלחה לשירשור הזה

DesertRose1

New member
מגנייב... אני אמשיך......

קופץ עליהם מוטנט ואומר: "וואלרי, את לא שווה כלום! את מזויפת.. החזה שלך מוזוייף, הבלונד, את בכלל לא קשוחה כמו שכולם חושבים!! פרנק גם יותר מדי טוב בשבילך!" ואז הוא מצמק לה תחזה בעזרת הכוחות שלו, ולוקח את פרנק איתו למקום סודי...

הפתיע אותי ואלרי איירנס אבל...

לא משנה. המשך... ואותו מוטנט שהיה כמובן מגנטו אמר להם "אוו ואלרי היפה אבל הדי מרגיזה, את כל כך יפה התוכלי להתחתן איתי?" אבל פרנק שעדיין מודהם מזה שהוא נשוי לואלרי אומר "למרות שאתה מוטנט ואתה די מפחיד אני לא אתן לך להתחתן עם אשתי ואלרי" אומר פרנק. אך בדיוק כאשר שני אלה מתחילים לחמם את העניינים באה בחורה מאוד מעניינת שהולכת להפוך את הסיפור להרבה יותר מעניין.... עכשיו אתם...

טוב אז ורד לא עונה לכן...

אני אומר שההמשך שלי יותר טוב ואנשים (אם יש פה בכלל משהו) תמשיכו את שלי!!!

DesertRose1

New member
תזכור את זה! ככה אתה מעיף אותי??

ולמה אתה קורה לי ורד??. יאאק.....

אוף בסדר שירן את פשוט לא...

ענית לכן אני כותב שצריך למשיך את שלי. אל תכעסי אני מצטער. אפשר להמשיך את שלך (למרות ששלי יותר טוב) את סולחת?

המשך

אולגה ווילאמס(אישתו של קויק ווילאמס) אולגה שפעם עבדה עם פרקר מוציאה את הרובה ויורה במוטנט ובפרקר,וחוטפת את ולארי

LadyLuvJess

New member
כשפתאום...

פרקר מתעורר מחלום כולו מזיע.. וקולט את ואלרי לידו. הוא הולך לשטוף פנים וכשהוא בדרך הוא שומע צרחות מהמטבח.. הוא הולך לבדוק ומגלה ש...

DesertRose1

New member
ומגלה ש.......

המוטנט רוצח את חמותו של פרקר!!!!!! ואז ואלרי מתעוררת, ורצה למטבח ו......

אתם די מבלבלים ח.......

וואלרי רואה ארוחה ענקית שפרקר הכין לה והיא אוכלת ואוכלת עד שלמחרת (אחרי שישנה הרבה זמן) היא מגלה שפרקר נרצח! ואז כמובן באים מחלקת CSI ו....

Siriusnip

New member
ומגלים שפרקר נרצח ע"י../images/Emo15.gif

יוסף, בעלה של אולגה מהעתיד שחזר בזמן, (הוא מת, אבל חזרו אחורה בזמן כדי להחזיר אותו...). ואז בזמן שאריק(מ-SCI) בודק איזה כתם דם מוזר, ובזמן שטוני עושה טלפון למייסון להגיד שיוסף חזר מהמתים, פתאום בום!!! מישהו שובר את הזכוכית וקופץ לתוך "זירת הפשע, בה כל רמז מוביל לרצח הבא"(מי שלא מכיר זה מה שהם אומרים בפרומו של SCI....) זהו, תמשיכו....

המשך

חוקרי SCI ההמומים ממה שקרה מחליטים לפרוש מהתיק הזה מרוב פחד,ולארי מגייסץ בחזרה את-V.I.P כדי לעזור לה אבל לטאשה יש תוכניות אחרות והם...

רבים כל היום (טאשה וואלרי)....

עד שקוויק מפריד בינייהם ואומר: "תראו את עצמכן. בבעיה קשה קובעה הש'" ואז טאשה וואלרי עושות אבן נייר ומספרים שלוש פעמים כואלרי מנצחת והחליטה בעקבות הריב עם טאשה להעיף את VIP לעזאזל וככה הם עפים! אבל פתאום המחסל (זאת אומרת ארנולד שוו....) מגיע ו.... תמשיכו

המשך

ומחליט לעשות סדר בבאלגן! הוא הורג שם את כלללל האנשים באיזור, גם אלו מהעתיד וגם אלו מהעבר וגם אלו מהווה וגם אלו מההווה המקביל ובקיצור את כולם...! לאחר מכן הוא מחליט שזה לא מספיק לו והוא יוצא לרחוב, ומכוון אקדח על וויק מאקי שבדיוק עבר בסביבה, כשלפתע...

DesertRose1

New member
כשלפתע....

איירה גיינס קופץ עליו, וחוטף ממנו את הנשק! הוא מכוון את האקדח לכיוונו של ארנולד ויורה ירייה אחת! אך....

LadyLuvJess

New member
אך..

הירייה פגעה בכתף של ארנולד... מה שכמובן לא עשה לו כלום... ארנולדת מסובב ת'ראש ורואה שרק וואלרי ניצלה מהטבח הנורא!!! הוא מעיף מעליו את איירה גיינס ומתחיל ללכת לעבר וואלרי בהליכת הבריון-ארנולד-טרמינייטור המפורסמת שלו...

הכדור חוזר אליו ו...

הורג אותו בשנית! איירה המסכן (בתור גופה כמובן) שקוע בעצמו כשהוא פתאום נזכר באותו הדבר שקרה עם ג'ק ומחליט לרדוף אחרי נינה! אבל הוא נזכר שהוא יכול להגיע לכל מקום כי הוא רוח לכן הוא "טס" לחלל אל צוות האנדרומדה לא לפני שהוא לוקח איתו את הג'ינג' הכי מעצבן בטלויזיה! (לא, לא זה ממייקל הייז אלא ווקר הלו הוא צ'אק נוריס!) וככה שניהם טסים אל צוות האנדרומדה תודות ליכולות של איירה אבל בדרך....

למעלה