שירשוור בדיחוות [[ :

שירשוור בדיחוות [[ :

תחרות D: מי שמביא ת'בדיחות הכי מצחיקות - מנצח ! תביאו הרבה

הפוך9

New member
מה משותף בין פיל לנמלה??

שתיהם מתחילים באות נ` תשאלו למה? לפיל קראו ניסים...

בדיחהחהחהחה [ :

2 בלונדיניות על הגג של עזריאלי : בלונדינית א' לבלונדינית ב' : תגידי , כמה זמן ניראלך יקח לי לקפוץ מפה - עד למטה ? בלונדינית ב' : שבועיים ככה .. בלונדינית א' : וניראלך שאני ישרוד ? בלונדינית ב' : ניראלללללך ? שבועיים בלי אווכל ומיים ?!!?

עוווד אחת D:

פיל , פרפר ופרה הולכים ביחד .. פתאום הפרה אומרת : איזה קטע .. כולנו מתחילים ב-פ' ..D: אז הפיל אומר : מה פתאום קוראים לי ניססים D:

הפוך9

New member
אמממ =]

מגמגם נכנס לחנות של תוכים מדברים ושואל את המוכר `תת..תת..תגיד ישך תו..ת..תו..תוכי ממ..מדבר?` עונה לו המוכר `עוף מפה שלא תקלקל לי את הסחורה`

בדיחחחה [[ :

ילד אחד מגמגם נסע באוטובוס כל בוקר לביה"ס.. ביום הראשון הוא בא לאוטובוס ושאל את הנהג : " אפ..אפש..אפשר כר..כרטיסיה ? " הנהג יצא מהאוטובוס ונתן לו סטירה .. הילד הלך לאמא שלו וסיפר לה .. אז אמא שלו אמרה לו מחר לשאול שוב ... ביום למחרת הילד שאל שוב את הנהג : " א..אפש..אפשרר כר..כרטי ... " עוד לא סיים את המשפט והנהג יצא ונתן לו בוקס ובעיטה ! הילד הלך לאמא שלו בוכה .. וסיפר לה .. אז אמא שלו אמרה לו פעם הבאה אני יבוא איתך .. יום למחרת היא שואלת את הנהג : למה את מרביץ לבן שלי ?!? אז הוא אומר : " למ..למה הו..הוא צו..צו..צוחק על..עלי ?! "

בדיייחה [[ =

אישה אחת הלכה לצער בעלי חיים לאמץ תוכי. אין בעיות, אומר לה העובד, בדיוק הביאו לנו תוכי לאימוץ, אבל הבית הקודם שלו היה בית זונות. בסדר, חושבת לה האישה, מה כבר יכול להשתבש. היא מביאה אותו לביתה, והתוכי מתעורר ושואג בקול רם: "איזה יופי, בית זונות חדש". הוא ממשיך לבחון את הסביבה החדשה שלו ונתקל באישה שזה עתה הביאה אותו: "איזה יופי, בית זונות חדש, מאדם חדשה" למשמע ההמולה הגיעו שתי בנותיה של האישה, ראה אותם התוכי ואמר: "איזה יופי, בית זונות חדש, מאדם חדשה, זונות חדשות". בדיוק אז הגיע בעלה של האישה, ראה אותו התוכי ואמר: "איזה יופי, בית זונות חדש, מאדם חדשה, זונות חדשות... אבל אותם קליינטים."

למעלה