שירררררר

בֶל

New member
מזל טוב מתוקה../images/Emo65.gif

תראי מה זה נכנסתי בשבילך.... אני מאחלת לך את כל מה שהיית מאחלת לעצמך, וקצת יותר
יומלדת שמח
שיהיה לך יום מווושלם כפרה באהבה אלכס

בֶל

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

רייצל87

New member
../images/Emo49.gif

למרות שכבר אמרתי לך... מזל טוב ילדה מדהימה שכמותך!!! שתיהיה לך שנה מדהינמה וכיפית וצופית הכי חשוב!!!! ותזכרי אני מתה עליך!!!

../images/Emo49.gif שיר ! ! ! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון המון מזל טוב ! למרות שכבר אמרתי לך באי סי קיו, ואמרתי לך היום גם שחזרת מביה"ס ! מגיע לך עוד הפעם ! ! ! שיהיה המון המון מזל טוב ! מקווה שעוד תשארי איתנו בנוע"ל, ונוכל לארגן לך יום הולדת כהלכה התנועתית ! מי יתן ותגשמי את כל משאלות ליבך ! שיהיה לך המון המון המון אושר, כושר, יושר, ולא יזיק גם קצת עושר !

shiroosh999

New member
אנשימממ!

איזה מותקים! תודה תודה תודה תודהההה איך חיכיתי ליום הזה, אתם אל מתארים לעצמכם איך עשיתם אותי מאושרת! *אהמ* שירן *אהמ* את פשוט גדולה! שוב תודה! ענקית!

yaelila

New member
יא!! שירוש מזל טוב!!

רציתי להתקשר.... אבל שכחתי... בכל מקרה מזל טוב...

Pindrix

New member
שיר מזל טוב!!

שתזכי למצוות אריכות ימים ותריסר ילדים שזכי לחיות עד 120 באהבה ובשמחה והצלחה תמיד תאכלי קרמבואים כי זה הכי טעים ושתצליחי בלימודים ובכל מעשה ידך מזל טוב עד 132

MS6

New member
מה קרמבואים לא נשארים הרבה זמן..

בבית שמש?

tamar brandy

New member
../images/Emo23.gifשיר קטנטנה צ'לי../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif|ט

מבל||בוב| המוןןןןןןןן מזל"ט יפיופה
שכל משאלות ליבך ייתגשמו
אני מקווה שיהיה לך ת'מומולדת הכי מאושר בחיים(
)
(<--סויה...)
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל ש-י-ר חג לה שמח
וזר לה פורח
היום יום הולדת ל ש-י-ר *המשך השיר שתמר בקושי זוכרת*
עכשיו |הגדש|גםשיר בת 14

spake

New member
שיר, סליחה על האיחור!

המון מזל טוב.....................

Dark faith

New member
י'הה שיר../images/Emo24.gif

משום מה לא ראיתי את ההודעה הזאתי! שהיה לך המון אבל המון המון המון מזל טופיפיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה