שירנוש זה בשבילך לחברה הכי טובה שלי שירן יש יום הולדת מחר מזל טוב נשמה התמונה הזאת בשבילך
י יעקביניו7 New member 23/11/02 #1 שירנוש זה בשבילך לחברה הכי טובה שלי שירן יש יום הולדת מחר מזל טוב נשמה התמונה הזאת בשבילך
G GlitterKitten New member 24/11/02 #2 מזל טוב שירןןןןןןןןןן מי זאת שירן? חחחחחח תביא אותה לפה...דבר איתה קצת מזל טוב בכל מקרההה
י יעקביניו7 New member 24/11/02 #3 שירן היא... שירן היא החברה הכי טובה שלי היא ממש אחות בשבילי, אין לה אינטרנט אבל היום שהיא תבוא אליי אני אראה לה את זה, ואם ייצא נשים פה הודעה
שירן היא... שירן היא החברה הכי טובה שלי היא ממש אחות בשבילי, אין לה אינטרנט אבל היום שהיא תבוא אליי אני אראה לה את זה, ואם ייצא נשים פה הודעה
י יעקביניו7 New member 24/11/02 #5 שכולם ידעו!!! זאת שירן "אחותו" של מתן, רק שתדעו שהוא הבנאדם הכי מתוק בעולם וכשראיתי את התמונה הזאת נתתי לו תנשיקה הכי גדולה בעולם, חולה עליך "אח שלי" נ.ב גם אני אוהבת את אטומיק הם להקה ענקית. ביי
שכולם ידעו!!! זאת שירן "אחותו" של מתן, רק שתדעו שהוא הבנאדם הכי מתוק בעולם וכשראיתי את התמונה הזאת נתתי לו תנשיקה הכי גדולה בעולם, חולה עליך "אח שלי" נ.ב גם אני אוהבת את אטומיק הם להקה ענקית. ביי
G GlitterKitten New member 24/11/02 #6 אוווווווווווווווו איזה מתוקההההההה ואיזה מתוקים!!!!!!! חחחחחחחחח