שירן ובגדיה...

MrJacKasS

New member
שירן ובגדיה... ../images/Emo62.gif

שמתם לב שהבגדים של שירן הולכים ומתקצרים במשך הפרקים? לפני כמה פרקים היא הייתה עם מכנס ארוך, אחרי כמה פרקים עברה למכנס קצר, והיום בפרק חשבתי בהתחלה שהיא לבשה תחתונים, אבל מסתבר שזה מכנס ממש ממש ממש קצר! היה אפשר לראות כבר את ה...קימורים... שיש באיזור הזה... זה ממש זנותי ולא יפה! אז מה אם היא כוסית?

גם..

הסטרפלס שהיא לבשה! זה עוד מע יהפוך לסרט כחול!! (פחחחח מה הקשר?) עזבו אותי אני עכשיו קמתי משינה של חמש שעות!

shirakl

New member
דוקא לדעתי היא אחת המתלבשות

היותר טובות של הסדרה הזו
מה לעשות
זה באופנה... וזה האופי של הדמות שלה...היא שיקית כזאת

דיתוּש

New member
חצי חצי../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מצד אחד, כן, כי היא ממש לובשת דברים קצרצרים, וגם אם היא שיקית... יש גבול. מצד שני, לא, כי בכל זאת הבגדים האלה נורא יפים ויש לה גוף מתאים בשבילם.

DAN1EL

New member
בהתחלה

הקטע שלה היה חצאיות מיני קצרצרות... עכשיו היא עברה למכנסים קצרים מ-א-ו-ד... פעם בכמה זמן היא לובשת מכנסיים ארוכים. היא וירון נראים כמו פרסומת מהלכת ל"פוקס".

MrJacKasS

New member
שלא תבינו לא נכון...

מצדי ששירן תתהלך גם בלי בגדים (
), אבל זו טלנובלה, לא תצוגת אופנה ולא סרט כחול. צריך להתלבש בהתאם. אשכרה חשבתי שהיא הייתה עם תחתונים באותה סצינה. מכנס קצר עד הברך ואפילו קצת פחות יהיה מתאים.

punk00ache

New member
וואלק צודקים זה בדיוק מה שחשבתי

אתמול כשראיתי את הפרק.... פעם זה היה מכנס ארוך... אח"F חצאית מידי כזו לאט לאט החצאיות התקצרו ואיתם גם המכנסיים אבל האורך עוד היה פסדר ועכשיו היא מתחילה ללכת עם מכנסי דפוקותי נראה לי בפרק הבא נראה אותה עם תחתונים ואחרי זה עם חוטיני וחזיה... לא מתאים לסדרה בכלל.... ואם כבר אז כבר.. שירון ילך בלי חולצה

למעלה