שירן המסכנה :<

PrInCeSs 182

New member
שירן המסכנה :<

שירן בעונש בגלל שהיא עשתה חשבון טלפון של 3000 שקל ופעם שעברה זה היה 1000 ככה שזה לא שיפור. מסכנה:< אני צריכה להתקשר אליה עכשיו מלא ויגמר לי הטוקמן :< shiriT[sad[

HelloweeN

New member
טוב מאוד!

ונקווה שינתקו לה את האינטרנט לצמיתות !! כך נמנע מהפורום הצפות בלתי יעילות מטופשות !

Girly Girl

New member
אהם אהם!!

זה שאת\ה שונא\ת אותה >סליחה על הבורות אי אפשר להבחין אם את\ה בן או בת אז אני אדבר בשם דכר..< זה לא מעניין לי את התחת הרוטט של השכנה ואם זה היה קורה לך אני הייתי אישית שמחה יותר ממה שאתה שמח עכשיו אז אוקיי היא עשתה טעות למה אתה כזה מניאק?!>סליחה על המילה< וגם אמא שלך עשתה טעות! הולידה אותך! אז צורחים עליה? לא מש"ל. Girly Girl

HelloweeN

New member
אהם

היא עשתה טעות ? לא נראה לי.. הערתי לה בהתחלה על השירשור אבל הוא המשיך.. מי שמניאק איתי, אני מניאק איתו עד הסוף. סתכלי על עצמך פוזרית קטנה שעוד לא התחילה את גיל ההתבגרות, שמרי על הפה שלך, ותתייחסי בכבוד למבוגרים ממך !

PrInCeSs 182

New member
אהם

פוזר פוזר פוזר פוזר. אני לא יודעת מזה פוזר בכלל וזה גם לא מעניין אותי. זאת כנראה המילה היחידה שאת/ה יודע/ת אז את/ה אומר/ת אותה כל הזמן! את/ה פשוט ילד/ה קטן/ה אולי אני קטנה בגיל אבל את/ה קטן/ה בהתנהגות. it!!!!!! shiriT

HelloweeN

New member
אני ?

קטן בהיתנהגות ??? לשירן/שירנית/שירנו´ש/שירנו´שקה !! מי כתב את הבולשיט הילדותי הזה ?? בטוח לא אני... ופוזר זה מישהו שמנסה להיות "קול" - כמוך. מישהו שמנסה להיתלבש בצורה מסויימת, להיתנהג בצורה מסויימת ו"לשמוע" מוזיקה מסויימת (שהוא לרוב לא מכיר ו/או אוהב) כדי להיות "קול" או מקובל. ראי דוגמא: את !

PrInCeSs 182

New member
כן

קודם כל, אם לא שמת לב כל השמות שאמרת זה שירן, ולא קוראים לי שירן. דבר שני, בפורום הקודם שהיינו בו היה כזה כינוי מפגר "וואנביז" וזה היה ממש אדיוטי. עכשיו יש פוזרים? ohh pleeease אני לא מנסה להיות "קולית" או "מקובלת" או להתלבש בצורה מיוחדת או לנסות לשמוע מוזיקה שאני לא אוהבת כדי להיות "מקובלת". אני מי שאני, אני מתלבשת איך שאני רוצה, אני שומעת פאנק ורוק כי זה מה שאני אוהבת וזהו!! זה מובן או לאיית לך? shiriT

HelloweeN

New member
עלאק את אוהבת פאנק רוק..

בטח חוץ מבלינק את לא מכירה להקת פאנק רוק אמיתית אחת... תרשמי לנו כמה להקות פאנק רוק שאת אוהבת !!

HelloweeN

New member
איפה רשמת ???

מנסון, זבל ובלדהאונד גנג זה לא פאנק רוק..! זה פופ. אני אף פעם לא התיימרתי להיות אוהב גדול של פאנק רוק.. וחוץ מבלינק ונופקס אני לא שומע כלום.

למעלה