שירן המון מזל טוב!!

perrinat

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

irit500

New member
שלום אנשים!!!!

לא הייתי מלא זמן בקומונה!! או יותר נכון עכשיו- בפורום!!!! ממממזלללללל טוווווווובבבבבבבבב שירן!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח, סוף סוף המשאלה שלך התגשמה...

Aviation Addict

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

מזל טוב שירן! והרבה הצלחה בפורום החדש! אני מתרגש... יודהההההההההההההההההההההההההההההההההה
זהו נרגעתי.

willo1

New member
יאאא אתם מקסימים

תודה לכל מי שעזר לפורום לעלות
בדיוק אני אומרת לליזי שאני רוצה כבר להעלות את התמונות מהמפגש לקומונה
( ולא הן עוד לא מוכנות למי שתהה...) תודה תודה תודה לכולכם

vitamin P

New member
מזל טוב שירן../images/Emo140.gif

את מאוד מאוד מאוד מוכרת לי מאיפשהו חחח בהצלחההה

RenanaD

New member
מזל"ט שירן!!!

תתחדשי, מגיע לך...!!! בהצלחה ענקית!!

פורום פורום פורום פורום פורום

שירן התמדה נחישות וכוח עמידה ישר כוח יקירתי לא היה לי צל של ספק שהרגע הזה יגיע ואני כל כך שמחה בשבילך ובשביל כל החברה סופסוף יהודה שלנו קיבל את המעמד והכבוד שלהם הוא ראוי שלוש פעמים קריאת הידד לשירני כיאפק הוריי כיפאק הוריי כיפאק הוריי בהצלחה לך ולנו יקירתי וכמו שנאמר כן ירבו מבקרים ומעריצים בפורומינו אוהבת גולדי

אני מניחה

שאני צריכה להגיד מזל טוב אממ אני מבקשת שבמצבי המלנכולי והאלכוהולי תבינו מה אני כותבת שירן המון מזל טוב ויישר כח רגע כח כותבים בלי ו' נכון? אממ שירן מזל טוב טוב אני לא במצב של כתיבה כרגע שירן מזל טוב כבר אמרתי?

רומיאו יקירתי

אני חושבת שלמרות מצבך האלכהולי מלנכולי את לא היית ממש מסטולית כי כתבת כח נכון מאוד להבדיל ממני והכי משעשע שעוד שאלת אם כתבת זאת נכונה אז רק רציתי לומר כל הכבוד שלא שחכת במצבך האלכהולי מלנכולי לאחל לשירני מזל טוב על הפורום מקוה שלא תסבלי מהנגאובר הבוקר אוהבת גולדי

willo1

New member
../images/Emo13.gif

גם לך ליז. שלא תגידי שאני לא מגיבה

EYהודית

New member
../images/Emo49.gif על הפורום ../images/Emo45.gif

אני מקווה שגם זקנים יוכלו להשתלב פה ;_) זה האיש שהכי עושה לי את זה בזמר הישראלי, דור שני שנוגע בנימי הנפש.

יהודית יקירה

רוב האנשים פה הם מבוגרים כגון גולדי אסף אפרת גאליה וכו' וכו' חחחח כן אני יודעת אפרת שאת צעירה אבל את עדיין מבוגרת מאיתנו חחחחחח אממ יהודית את המבוגרים בניינו הזכרתי ואת הילדים בנינו את עוד תכירי אבל אל תדאגי יש מי שמרסן אותנו-את הילדים וזו מנהלת הקייטנה אפרת {הבת של השכן} שמשום מה עדיין לא נכנסה לפורום אפרת אני קוראת אותך לסדר! אז יהודית ברוכה הבאה ולכולם ברוכים הבאים!

willo1

New member
חחחחח ליז

איזו הסתכנות. אני במקומך לא הייתי אומרת את זה לאפרת....
אני מבקשת לא להזכיר את עניין הקייטנה... פאדיחות

doram44

New member
אחרי יהודית עומד כול פורום שואה דו

בשבילנו יש רק CD אחד שהוא שיר השירים+ ההמנון + התפילה + השורשים והצמרת כולנו עומדים מאחורי "אפר ואבק". ...(בפיז'מות וטלאים צהובים מניפית את הידיים הממוספרות שלנו זקופים....ואגרופים קפוצים)

למעלה