שירלי?

yellow cheese

New member
לא..

אין לי אגורה
 

yellow cheese

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo26.gif איך היה ביום הורים?

מקווה שאת לא עושה יותר מידיי בלאגן
 
ההורים שלי באילת...

איך את יודעת שיש לנו אסיפת הורים? ובקשר להופעה....תלוי באיזה מיקום הם היו אני הייתי בין השורות הראשונות...ראיתי את כל העיניים האדומות שלהם...קיצר היה סבבה!!
 

yellow cheese

New member
קשה להתעלם מהעובדה שכל בערך

שלוש דקות (בהגזמה!) הם אומרים את זה ברדיו אשל
(ואני שומעת כבר משלוש בעיירך..מיקי
באשמתך
) חחח.. מיקי מקדיש לי שיר..אני מחכה לשמוע אותו
חח.. שמחה שנהנת :) שמעתי שהם היו מסוממים ר-צ-ח.. יש הטוענים שזה דיי גרע מהאיכות
אבל מילא..
 
כן....הם היו דלוקים רצח!!!!

ובקשר לאיכות היא הייתה סבבה אבל היו להם מלא תקלות פעמיים נקרע לגיטריסט המיתר ופעם אחת כל החשמל של המכשירי נגינה הפסיק...אבל היו להם אילתורים יפים... ותשאלי את מיקי על האלמנה השחורה....הם הופיעו בב"ס שלנו והיה פוגו רצחני ומיקי היה מת להיכנס לפוגו...איזה חמוד!
 
אני בבית!!!!

חחח סורי שירלי מתוקה שחיכית כל-כך הרבה זמן פשוט הצוות הזנותי (חחח) ברדיו....בלעכס אבל היית האחרונה, והחביבה!!!!
ורותם-מתוקההה! מה עיניינים? יואו היה כל-כך ענק באלמנה השחורה ואלה ששרו לפני האלמנה היו נחמדים... המנחה היה בדוש ומעצבן ומאוד אבל מאודד אופטימי ("מספיק שב-40 קלימוטר תעשו תאונה אתם תמרחו על השמשה כמו פיצה...מואהאהאהאה!!!!") וסאבלימינאל זוועה (לא ראיתי אבל שומעים את המוזיקת שירותים הזאת עד הפנימייה....) שלושם אופליה (האמרגנית שלהם או משהו כזה) התקשרה אליי! זוכרת שהשארנו להם פרטים....אז זהו! התקשרה ואמרה שיש פורום מעריצים (תכף אני אבדוק) והופעה חינם! בא לי לסוע....הם היו טובים (למי למי תמיד למי יש יותר כבודדדדדדד!!!!!!! אההההההה!!!!!)
זהו מתוקות נדבר....
 
המממ...

בדוש=נדוש... וממש רציתי להיכנס לפוגו שהם עשו אבל בסוף לא...אז עשיתי פוגו משל עצמי עם ילדים מהשכבה (והייתי צריך גם להסביר להם מה זה לפני!!) ואני מרגיש ממש גאווה כי המתופף עם הראסטות הארוכות השתין אצלי בשכבה בפנימייה!!!! אחחחח.... איזה כיףףףף!
 
למעלה