שירלי צפרי

Cold Chillin

New member
שירלי צפרי

טוב אתמול הופתעתי לשמוע בתוכנית של מומי לוי משהו שמבהיר שסול ואר אנד בי מתפתחים בארץ ובעזרת השם ימשיכו להתפתח, שיר של זמרת חדשה שקוראים לה שירלי צפרי, פשוט אחלה של זמרת לשיר קוראים אם אני לא טועה "בשבילי" ואני אישית מאוד אהבתי, אני שמח שסופסוף מתחילים לצאת אמני סול ואר אנד בי תוצרת ישראל וסתם רציתי לדעת מה חושבים על השיר הזה כי אני בטוח שיש המון שאוהבים את הסוג של מוזיקה הזה הרבה כבוד לשירלי צפרי! אמיר.

2PAC4EVER

New member
באמת אחלה שיר,

מומי עושה המון כבוד לר & בי שמתפתח בארץ.

DJ$upreme

New member
הרבה כבוד לשירלי צפרי!!

ושוב, לחברת הליקון שמוציאה את האלבום הזה גם כן. שירלי היא זמרת אראנבי נהדרת והשיר שהיא הוציאה הוא שיר נפלא לטעמי. עם האלבום שלה שמעתי שיש עוד הרבה דברים טובים, כולל שיר עם סאב...(מפתיע?) הפיק אותה מו-סף, שהפיק את בויאקה ועבד לא מעט גם עם מומי לוי (הוא הלחין עם מומי גם את "גם אם לפעמים"). שירלי שרה גם באלבום של מומי וגם בג´ינגל פתיחה של התוכנית שלו.

DJ$upreme

New member
לא, רק אלבום.

הבלהבלהבלבלבלבלבלבבלבלבבהאוווווווווו

Ambitionz

New member
שיר מעולה!!!

לפי דעתי היא תקבל הרבה מאוד השמעות ברדיו, אוהבים בלדות כאלו לפי דעתי בגלגל"צ :) R&B/סול ונשמע מאוד ישראלי. מאוד אהבתי.

אם אני זוכר נכון

ולא טועה, שירלי גם שרה בפתיח של מומי "איי קולד מיי בייבי און פריידיי נייט", לא? גדולה. ומו-סף, יואו, זה צריך להיות טוב. יש עוד פרטים?

Ambitionz

New member
is said R&B!

R&B! יום שישי יום שישי מומי לוי מומי לוי בוי איי וונט יו טו נו, דאט איי לאב יו סו, באט איי וונט יו טו נוו דאט איים גוננה היר מומי לויס שוווווווווואאאאוווו :)

Eg MAN

New member
בהחלט

אני רק רציתי להגיד כמה שאתה צודק שחשוב לקדם את האר אנד בי בישראל ולהודות למומי לוי על העבודה המצוינת בכך. השיר של שירלי צפרי פשוט מדהים ואני מקווה שיזכה להערכה גם בקהל הרחב.

joyo

New member
../images/Emo91.gifהסבלנות משתלמת

קצת סבלנות .... ותהיה לכם הזכות להינות מהתקליט החדש

למעלה