שירלי לילו

שירלי לילו

סשה והראל סקעת - כל הזרקורים לכיוונם והם אכן מצויינים ומדהימים אבל שימו לב לשירלי לילו. מצויינת , עובדת חלק ומרגשת ברמה מדהימה! חבל שלא מדגישים גם אותה קצת.. אני התמכרתי אליה.

אני גם אוהבת אותה

לדעתי היא מצויינת
נמאס לי שכל הזמן מדברים על סשה והראל סקעת, תוצאות התחרות ידועות כבר מראש, זה לא הוגן שמבליטים אותם כל הזמן
לא מצאתי בשניהם שום דבר מיוחד.

ForeverMC

New member
אני גם בעד לילו..../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

היא מצויינת, ובאמת שמים דגש גדול מדי על סשה והראל סקעת.

Teenage Girl

New member
נצל"ש - שאלה ../images/Emo29.gif

תגידו, כשיהיו את הקבוצות של השלישיות, הם היחידים שיהיו באולפן? או כמו שנה שעברה שגם שאר המתמודדים ישבו, צפו ושיחקו איתם?

hotdoggg

New member
לא דוחפים אותה??

דחפו אותה השבוע כמו שצריך בפרומואים עם שער הרחמים, הדגישו אותה טוב טוב לעומת השאר היא די בינונית. יש לה קול, אבל לא מרגש

איך אחרי הביצוע של "שער הרחמים" אתה

יכול להגיד את זה?? היא כל כך עשתה לי את זה עם הצעקההההה שלה!!! היא שרה מושלם ומתאים לה מאוד להיות בגמר.. אני יודעת שאני הצבעתי לה כמה וכמה פעמים =] (אני מצביעה קבוע.. אלא מה?? =]). הביצוע של שער הרחמים היה מצוייןן+++ והוא היה השיר הכי טוב שביצעו באותה תוכנית, ואני שומעת אותו כבר 3-4 ימים על ריפיט! שירלי לילו ממש לא בינונית והיא שרה פשוט מהממת.. והיופי שלה פשוט עושה לי את זה.. אחח אני שומעת עכשיו את הקטע האהוב עליייי!! "בתוך ליבי יש צעקההה, והיא גדולההההההההה!! הראו לי את שער הרחמים!!!" היא מצויינת ואני אצביע בה המון.. אני רוצה אותה בגמר! =]

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifאני מתערבת איתך...

שחצי מהגברים שיצביעו לה (גברים לא מהפורום\ים) זה לא יהיה בגלל שהיא שרה יפה (רמז:
) אותו דבר גם לגבי יעל פנדריך (תקנו אותי אם לא אמרתי את השם נכון...)

LeAnNe

New member
שירלי לילו לא כל כך יפה../images/Emo62.gif

נראה לי שמצביעים לה לא בגלל המראה אלא יותר בגלל הכישרון (שיש לה).

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifשירלי מאוד יפה../images/Emo70.gif

ואם היא תהיה בגמר (ונראה לי שלא...) אז חצי מהגברים שיצביעו לה זה יהיה רק בגלל שהם חושבים שהיא
...

hotdoggg

New member
לילו חמודה אבל ....

תקשיבו לה טוב טוב שוב פעם. תעצמו את העיניים ותבינו. אין לה קול מרגש, אין לה משהו מיוחד בקול. יש לה קול חזק, היא יכולה להגיע איתו לגבהים, אבל זה לא קול מיוחד, אין בו שום חספוס, שום מתיקות, שום משהו אחר באמת, תעצמו את העיניים ותקשיבו שוב. שער הרחמים זה שיר מרגש אז מן הסתם קשה לפול בו

חחחחח אין לה קול מרגש??

חחחחחח יש לא את הקול הכיר מרגש!!!!! יותר מסשה בהרבה! ומהאודישנים אני אהבתי אותה.. שהיא שרה "בוקר טוב עולם"...

Tleilaxu

New member
חצי צודק..

היא אמנם לא הכי מרגשת שאפשר, הייתה יכולה יותר אני מניח (למשוך יותר, לתת יותר עומק), אבל יש לה קול טוב, וכן מיוחד. אני מאד אוהב את הגוון. וכן, שער הרחמים זה באמת שיר שקל ליפול בו..

Tleilaxu

New member
וכן, עצמתי את העיניים..

הראל ממש ריגש אותי. ממש! אפילו בקולות לקראת הסוף. ת'אמת, גם שמעון בסולו הראשון או השני שלו. שירלי פחות, לגמרי.

justinnn

New member
יש עוד הראל מוכשר בתוכנית הזאת!!

וזה הראל מויאל!!! הוא פשוט שר מדהים!!!

h i l l e r

New member
אם

תחברו את השם הפרטי והשם משפחה שלה ותחליפו את הו' של השם משפחה ב-ה' יצא שרלילה

y a ® d e n a

New member
אני מתה עליה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

היא ממש ממש ממש טובה
בהתחלה לא שמתי לב אליה ולא כל כך אהבתי אותה אבל עכשיו אני מתה עליה מהבנות
גם את מויאל אני נורא נורא אוהבת
בכל מקרה, לשירלי יש קול מדהיםםםם
והיא נתנה ביצוע מהמם ל"שער הרחמים"

למעלה