נסטיה... להירגע.....
את מאוד (לא רוצה להגיד נורא, נורא זה שלילי) מאוד מאוד חמודה, אבל... תרגעי....קחי נשימה עמוקה.... תספרי עד שלוש... תחשבי על משהו שמשמח אותך.. בסדר? עכשיו תקראי את התגובה שלי.נסטיה,שוב - את מאוד מתוקה, אבל נסערת מאוד. אני חושבת ש tamariku התכוונה, שתכתבי עם פחות סימני קריאה, שאלה או נקודות. (!!!, ???, ...) נסי לעדן את המילים, כאלו יותר נעימות ונחמדות, לא תוקפניות. יש אנשים שאנה מעניינת אותם, לא רק מעריצים שלה. לא צריך לתקוף את tamariku, שבסך הכול קראה רעיון, ורצתה לשתף אותנו במידע, בצורה כזו. אנה באמת מופיעה בצורה חשודה בהמון מקומות, יותר מרקדים ורקדיניות אחרים מהתוכנית, אבל - אולי היא פשוט הולכת ומבקשת מכול מיני עיתונים ואתרי אינטרנט לראין אותה? למה רקדנים ורקדניות אחרים לא עושים את זה? כי הם לא אוהבים פרסום, או מסיבות אישיות אחרות. לא ניכנס לזה. למשל, היה פה, בתפוז ספיישלים, חלק מהריאיון עם מאשה. ומאשה עצמה, מתוך ביישנות, ביקשה שיורידו את זה משום. בדבר אחד את צודקת - את נושא העדיפות המינית לא את התחלת. נסטיה, עם מהתגובה הזו את מסיקה שאני נגדך, זה ממש לא נכון. ממש לא. זהו... אני צריכה ללכת. מקווה שהבהרתי את הנקודה.