שירלי וקיריל

N a s t i a

New member
אני אומרת לכם ב100%

דניס שאני ממש חולה עליו...מתאמן איתי מעדיף בנים אין מה לעשות.... ושירה כמה שהיא לא חמודה נסעה איתי הבית אחרי רוקדים עם כוכבים,אחרי הספישל (אחרי שגם אני רקדתי שם(מי שלא זוכר להזכיר הייתה תוכנית ששרה זמרת ורקדו שלוש זוגות אני בת הזוג של קיריל(והחברה בחיים) לא הזכירה אפילו את זה פשוט אמרה שהשופטים לא אוהבים אותה ואת דניס כזוג בריקודים כי תמיד היו מביאים להם ציון נמוך...לא מעבר לזה... היא ממש חמודה אני אומרת לה כזה שתסדר לי דייט אם אדם(מיכאל)מהשמיניה או את אבי(מהשמיניה) במיקרה הטוב חח...

אני בשוק...

לגבי דניס... תגידי, ויש לך מושג לגבי האחרים (נגיד דני, אורון?) ואני זוכרת אותך כשרקדת עם קיריל. רקדתם מאוד יפה!!!

דני אנה

אני יודעת שהם היו זוג לחיים בתחילת דרכם כזוג לריקודים, ואחר כך נפרדו ונשארו ידידים טובים. אך אני זוכרת שקראתי באיזשהו מקום שאנה ודני חזרו להיות זוג... האם מישהו יודע אם זה נכון? אני אישית אשמח לאידם אם הדבר נכון, משום מה, תמיד קיבלתי את הרושם שהם מסתדרים טוב מאוד ובואו נודה בזה... שניהם נראים טוב ביחד!

N a s t i a

New member
למי את מיתכוונת?

מי זוג לחים בתחית דרכם? שירה ודניס? אז אם יתכוונת עליהם אז לא! חותמת לך... ואנה ממש לא מעניין אותו שניהם פוזאיסטים מגעילים!

וואללה נכון הם היו זוג

אז מזה נובע
שדני סטרייט...
איזו הקלה... הוא מדהים!!! אני גם יודעת שהוא ואנה היו זוג, אבל לא שמעתי שהם חזרו. מאיפה שמעת את זה? מה שכן, הם זוג מבחינה מקצועית, בריקודים. הם גם רקדו יחד ביום שלישי שעבר בתוכנית מיוחדת לתושבי הצפון וזה היה יפה מאוד. הם אכן נראים טוב יחד, ולגבי איך שהם מסתדרים אין לי מושג... דווקא נוצר לי הרושם שעם אנה קצת קשה להסתדר... מישהו יודע אולי יותר פרטים?

tamariku

New member
לידיעתך!

לאנה יש חבר! מישהו מנולד לרקוד (שכחתי את שמו המלא. אם אני לא טועה ,שמו הפרטי יגאל) היא היתה עם דני בעבר אחר כך היה לה חבר במשך שנה בשם אילן (ראו אותו בעונה הקודמת) אחרי העונה הקודמת היא ואילן נפרדו. עכשיו היא עם היגאל הזה.

N a s t i a

New member
את מי זה מענין?!?!

ולמה ניראה לך שזה מענין אותי ?!?!?! מי היה חבר של אנה מתי הם נפרדו מי עכשיו החבר שלה? זה שהיא הייתה אם דני את לא צריכה להגיד לי! מה את איזה קרובה שלה? לא ניראה לי למה היא בטח לא הייתה רוצה ש"קרובה" כמוך תכתוב עליה את כול הרומנים שלה....חח בטח מעריצה עיוורת (לא במובן הרע,עיוורת מבחינה שאת בטח לא יודע איזה בן אדם היא אלא רק מה שאת רוצה בטלויזיה...מקווה שהבת אותי נכון,אם לא אני אתקן ת'צמי אם משהו תשאלי) אנשים תגידו זה מענין פה מישהו? בכללי אנה ! מענינת מישהו ? או שכבר הבנתם מי היא ומה היא ? ד י ע ם א נ ה !@#$@#$

tamariku

New member
לנסטיה היקרה

אני לא קרובה שלה ולא מעריצה שלה המידע הוא מראיון שקראתי. היא השתתפה בו מיוזמתה וחלקה את המידע עם כל עם ישראל וכך כל אחד יכול לקרוא אותו. תיקנתי מספר משתתפים בפורום שהמידע הזה כנראה כן מעניין אותם. (שמת לב שאת תמיד תוקפת את כולם. תנסי לעדן את השפה שלך, גם אם את לא מסכימה עם כותבים בפורום הזה)

tamariku

New member
נ.ב

את זו שחלקת איתנו את המידע לגבי העדפותיהם המיניות של חלק מהרקדנים וסיפרת שאת חברה של קיריל ושיתפת אותנו בזה שקשה לך שהוא ושירלי כל הזמן ביחד וקשה לך עם הרעפות החיבה שהם מרעיפים אחד לשני זוכרת? ועוד כהנה וכהנה דברים. אל תהיי יפת נפש בבקשה

N a s t i a

New member
יפת נפש?

יפת נפש??? נושא עדיפויותיהם המיניות של הרקדנים התחלתי לא אני...זרמתי בשיחה...מה רע? נכון אמרתי שאני חברה/בת זוג של קיריל מה רע בזה? וחוץ מיזה זה בכלל לא קשור !!! אני יתכוונתי שאנה כבר יוצאת מכול החורים שאפשר ואי אפשר! כול מקום זה אנה אנה אנה....זה מה שנימאס...עיתונים, מאמרים, אינטרנט וכו'... ומה שאני יתכוונתי שבנוסף לכול זה את באה ועוד מספרת על אם מי היא הייתה אם מי היא עכשיו מה היה וכו...פשוט נמאס לשמוע עליה...יש כאלה שלא יסכימו אותי אבל הרבה יותר אנשים כן יסכימו אותי...

barbie125

New member
נסטיה... להירגע.....

את מאוד (לא רוצה להגיד נורא, נורא זה שלילי) מאוד מאוד חמודה, אבל... תרגעי....קחי נשימה עמוקה.... תספרי עד שלוש... תחשבי על משהו שמשמח אותך.. בסדר? עכשיו תקראי את התגובה שלי.נסטיה,שוב - את מאוד מתוקה, אבל נסערת מאוד. אני חושבת ש tamariku התכוונה, שתכתבי עם פחות סימני קריאה, שאלה או נקודות. (!!!, ???, ...) נסי לעדן את המילים, כאלו יותר נעימות ונחמדות, לא תוקפניות. יש אנשים שאנה מעניינת אותם, לא רק מעריצים שלה. לא צריך לתקוף את tamariku, שבסך הכול קראה רעיון, ורצתה לשתף אותנו במידע, בצורה כזו. אנה באמת מופיעה בצורה חשודה בהמון מקומות, יותר מרקדים ורקדיניות אחרים מהתוכנית, אבל - אולי היא פשוט הולכת ומבקשת מכול מיני עיתונים ואתרי אינטרנט לראין אותה? למה רקדנים ורקדניות אחרים לא עושים את זה? כי הם לא אוהבים פרסום, או מסיבות אישיות אחרות. לא ניכנס לזה. למשל, היה פה, בתפוז ספיישלים, חלק מהריאיון עם מאשה. ומאשה עצמה, מתוך ביישנות, ביקשה שיורידו את זה משום. בדבר אחד את צודקת - את נושא העדיפות המינית לא את התחלת. נסטיה, עם מהתגובה הזו את מסיקה שאני נגדך, זה ממש לא נכון. ממש לא. זהו... אני צריכה ללכת. מקווה שהבהרתי את הנקודה.

tamariku

New member
בהמשך

הי barbie 125 קודם כל תודה על התמיכה, אני לא הראשונה שחושבת שנסטיה תוקפנית בהתחלה העירו לה די הרבה עכשיו קצת פחות ונראה לי שהתגובה שלה היתה מוגזמת לכן מצאתי לנכון להעיר לה. לנסטיה! אם אני הייתי טועה במשהו הייתי שמחה אם היו מתקנים אותי לכן שקראתי את מה שכתבו על אנה הבנתי שאלו כותבים שכן מתענינים בה ולכן תיקנתי אותם. לידעתך אני לא נמנית עם שלל המעריצים שלה אך אני מכבדת אותם זכותם לאהוב אותה ולהעריך אותה לכל אחד יש מקום בפורום הזה להביע את דעתו ורובם עושים זאת בצורה מאוד יפה ולא פוגעת במעריץ של זוג זה או אחר.. אם את חושבת שאני נגדך הרשי לי לתקן את הרושם. פשוט נראה לי שיותר נחמד לקרוא תגובות שכתובות בשפה קצת יותר תרבותית ולגבי נושא העדפות המיניות, ממש מעניין אותי לדעת, למה בחרת לשתף אותנו ,במידע הפרטי הזה שידוע לך זה נראה לך כן מעניין? והנושא של אנה לא?

N a s t i a

New member
לא כול מה שכתוב בעיתון זה נכון!

מה לא ידעת את זה? אז כתוב אז מה...כתבו גם בהרבה עיתונים על ה"קשר" בין קיריל לשירלי...שבעצם אין שום קשר... ובכללי כותבים בעיתונים הרבה שטויות ורחילויות למיניהם!.... ואת מי אני תוקפת בדיוק? אני אומרת מה שאני חושבת בצורה די נורמלית...

N a s t i a

New member
כן כן...

כן דניס מעדיף בנים אין מה לעשות אם תכירי אותו תראי...והוא גם לא מסתיר את זה... ותודה..היית בתוכנית? ,למה בטלויזיה לא הראו כלום!

ראיתי בטלויזיה

אני זוכרת שיום לפני השידור כתבת פה שאת מופיעה עם קיריל בתוכנית, אז באותו הערב הסתכלתי מאוד בקפדנות כשהזמרת שרה, כי היה מעניין לראות אתכם. היו שם גם אורון ופולינה ועוד זוג שאני לא מכירה. לא ראו הרבה, אבל ממה שראיתי זה היה יפה מאוד... רקדתם נפלא!

barbie125

New member
נכון...

רקדתם באמת מדהים. והזוג הנוסף הוא זוג לא מהתוכנית, אמרו את זה ישר אחרי שהם רקדו.

N a s t i a

New member
סתם זוג

הם בכלל מבאר שבע אם אני לא טועה...זה פשוט היה או הם או אנה ודניס...העדפנו אותם!

למעלה