שירי שטן

גאלתיאה

New member
שירי שטן

הי. אני רוצה לעשות דיסק אוסף שהנושא שלו הוא השטן. בינתיים יש לי את: Metallica - Devil's Dance Guns And Roses - Sympathy For The Devil אני מניחה שיש עוד כמה שירים בנושא. יש רעיונות?

itoosh2

New member
לא יודע אם זה מה שאת מחפשת...

אבל שיהיה... שיר ממש מגניב Flogging molly - on the devil's dance floor

Sum41xGiRL

New member
גם אם זה על השטן, וזה לא

לא הייתי ממליץ על פולגינג מולי. מסיבה אחת, זה מסריח.. הם אפילו לא אירים, או מבוסטון.. יש פאנק אירי הרבה יותר טוב(דרופקיק מארפיז לא חלק מהם)

itoosh2

New member
יאללה עם הביקורות שלכם!

אז מה אם הם לא אירים... יש להם רוח אירית ועוד איך... זה שהם לא נולדו באירלנד זה אומר שאסור להם לעשות מוזיקה אירית? לפי דעתי הם מצוינים ביחוד כי שהם הופכים את זה לפאנק עדיין זה בעיקר אירי

Sum41xGiRL

New member
הסולן נולד בדאבלין

אבל אין להם רוח אירית, המוזיקה שלהם מסריחה. ולא הייתי מקשיב להם גם לא עם מכשיר שמיעה. כנ"ל לגבי דרופקיק מארפיז יותר נחמד להוריד את Lord of the dance שם יש מוזיקה אירית, כיפית. ולא להקות נעל סטייל פלוגינג מולי תעשה לעצמך טובה, תוריד את הספליט של ביזנס על דרופקיק מארפיז, תמחוק את הצד של דרופקיק מארפיז, ותשמע את הקטעים שנשארו..

UnderTown

New member
למוטלי קרו

יש דיסק שלם, אנלא זוכר איך קוראים לו (משהו עם devil), שמתעסק בזה..

אכן

אבל זה לא מדוייק מה שUNDERTOWN אמר שכל הדיסק מתעסק בנושא... בכל מקרה, עוד רציתי להגיד שSYMPATHY FOR THE DEVIL במקור זה של הרולינג סטונס ולא של גאנז.. רק לידע כללי של גאלתיאה..

slallum

New member
../images/Emo13.gif

Dimmu Borgir - Spellbound (By the Devil) Rage - Pant the devil on the wall Rage - Sent by the devil Beatles - Lucy in the sky with Diamonds

slallum

New member
האמת היא

שאין לי שמץ אבל Lucy זה שם חיבה ל-Lucyfer.. אז כתבתי

למעלה