שירי שואה

שירי שואה../images/Emo104.gif

שלום אני ליבנת ואני יוצאת בעוד כשבוע למסע לפולין. אני אחראית על הטקסים בגטאות ובמחנות ההשמדה. ברצוני להוסיף לטקסים נגיעות ישראליות ושירים.... אבל לא שירים ששגורים בטקסים אלה שירים חדשים יותר כמו הימים שלנו של היהודים שלדעתי מתאים ולצידו כמובן יש לישמור על המסורת בשיר החול יזכור, תשמור על העולם ילד פרח, ועוד ועוד אנא המליצו לי על שירים וכן גם קשרו אותי ..... לפלייבקים ומילים.... בתודה ליבנת

rm358

New member
בעיקרון זה לא שיר אבל

אבל שמעתי אותו פעם בטקס יום הזיכרון והוא שיר יפהפה

exit_from_here

New member
זה ממש לא שיר זיכרון או משהו כזה

אבל "כל כיוון" של רוקפור תמיד מעורר בי אסוציאציות לשואה,תקראו את המילים. "בלי לדעת לאן אתם ממשיכים ללכת,במבט לאחור את הכל תראו" וכו'

../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo55.gif

אני לא יודעת אם הוא מתאים אבל זה שיר של ערן צור-יחפשו לא ימצאו תקראי את המילים....הוא כתב את זה על אבא שלו שהיה ניצול שואה

יש לי

"גחליליות" של אסתר שמיר!! אצלנו שרו את זה בטקס שם.. וגם שמו את זה ברקע של הסרט שצילמו שם אותנו

מישהי007

New member
אההמ..

(כמו שאמרתי בזיהוי שירים) עברי לידר - ואולי יהודה פוליקר - פרח, , התחנה טרבלינקה, ובכלל כל הדיסק אפר ואבק אחינועם ניני - ניגע אל החלום דניאל סלומון - בא מכאב

ענת1986

New member
"ילדים זה שמחה"

בטקס של המשלחת מהביצפר שלי מתכוונים לשיר את השיר באושוויץ
לדעתי זה לא שיר מתאים- אבל הצעתי בכל זאת, כי היו הרבה שהתלהבו ממנו

אשף

New member
הנה כמה :

הקיץ האחרון חורף 73 - שיר יפה בפני עצמו הרעות שיר תקווה אלי ניצוצות כתונת פסים ויש עוד הרבה שאני לא מצליח לחשוב עכשיו (הייתי מוסיף גם את "חמדת אבות II של ענבל פרלמוטר...)

ZVI Z

New member
פרח בביצוע של עברי לידר

זה יותר טוב בהרבה מהביצוע של יהודה פוליקר. וגם ואולי של עברי לידר. הייתי גם אומר איזה שיר או 2 של אביב גפן,אבל אין לי כוח לחשוב וכמובן משהו של פוליקר.

Chandler Rulz

New member
פוליקר - סולם יעקב

וגם השיר הזה, פונאר... ("שקט שקט בני נחרישה..") וכמובן הנעימה: Vangelis - Conquest Of Paradise

MORAN 007

New member
תקשיבי לבנת..

אני גם היתי ואצלנו שרו את היהודים-לעוף ואת פוליקר-התחנה לטרבלינקה ועוד שאני לא זוכרת בהצלחה ותהני ותתחכימי שהיה לך מסע טוב מורן

למעלה