שירי רולז

QueIronia

New member
שירי רולז../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

ראיתי את שרשור הדסקטופים שלכם, ולא ראיתי אף דסקטופ של שירי
ומצד שני - הרבה של נינט. מה קרה לכם
שירי רולז
לנינט יש קול מדהים, אני לא חולק על זה, אבל שירי - היא פשוט שולטת
היא הרינגטון שלי כרגע (עטוף ברחמים. ד"א, לאחי יש את דון קיחוטה). שתי האחיות שלי גם יותר אוהבות את נינט. אני לא מבין למה. אולי תסבירו לי מה אתם מוצאים בה
אם אני זוכר נכון, באחת התוכניות השופטים אמרו על שירי שהיא הדבר הטוב ביותר שקרה לפופ הישראלי ב- 10 השנים האחרונות, לא
אז למה הם נתנו לה את המקום השלישי בדירוג השופטים בגמר

perrinat

New member
רולז../images/Emo35.gifזה לא מימון../images/Emo35.gif...../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

א. אין קשר ישיר בין שרשור הטפטים לבין זה שאוהבים יותר את נינט, אתה תמיד מוזמן להכין טפטים לשירי
ב. מה מוצאים בנינט
ככה זה כשמתאהבים.. לך תסביר מה זו אהבה... ג. למה השופטים נתנו לה מקום שלישי
אין לי מושג... תנסה לשאול או רוני בראון ויזהר אשדות... ד. הכפפה של שירי יותר יפה....

"מההה זאת אהבהההה"../images/Emo79.gif|מאוהב../images/Emo95.gif

כן ככה זה כשמתאהבים
*מתקשרת ליהר אשדות לשאול למה נתן מקום 3 לשירי* אל תדאג..אני בטוחה שהוא ישאל גם את רוני למה ואני אחזיר לך תשובה.. חח

QueIronia

New member
ובכל זאת... לא ראיתי כאן

אנשים שממש מתים על שירי, חוץ ממממאאמייייי שערכה את האוסקר... שירי מקופחת

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifלמה מה איתי?../images/Emo13.gif

חח אבל אני לא מתה עליה אני אוהבת אותה(ולא שונאת את נינט-יש לה קול פצצה פשוט את שירי אני אוהבת בקצת יותר)

shanyz

New member
ממממממממממממממ

מה מוצאים בה? יש הרב! דבר ראשון היא שרה מדהים!!! רואים שהיא נהנת ממה שהיא עושה ואוהבת את זה! רואים שהיא נותנת את כל מה שיש בה בהופעות ובכלל! דבר שני, לפי מה שהספקתי לראות היא גם אדם מאוד נחמד והרבה אוהבים אותה.. יש שמהו רע בלאהוב אותה? כל אחד אוהב מישהו אחר וזהו ואם הרוב פה אוהבים את נינט, אז זה מה שיש.. לא צריך להשמיץ את נינט כי היא אהובה
שירי גם אחלה- יש לה קול מדהים!!!!!!!!!!!!!!! היא נראית מדהיייים והיא חמודה גם! אבל אם אוהבים יותר את נינט זה מה יש ועל טעם וריח אין מה להתווכח! ולמה השופטים נתנו לה מקום 3? אין לי מושג גם אני די התפלאתי.. לדעתי שי היה צריך לקבל מקום 3 כי לדעתי הוא הכי פחות טוב מבין ה-3 (לדעתי בכלל הוא לא משהו ובן שרעבי נניח יותר טוב ממנו..אבל זה לא קשור
) בקיצר- יש סיבה לכך שאוהבים את נינט וגם אם אין סיבה ועדיין אוהבים אותה- ככה זה וזה לא צריך להיות אכפת לך- אתה תאהב את מי שאתה אוהב ואנחנו את מי שאנחנו אוהבים
אגב- הרינגטון שלי הוא של ים של דמעות

m G m

New member
בוא אני אסביר לך

אין לי מושג למה השופטים נתנו לה כמה שהם נתנו לה אבל אני מסבירה לך עכשיו למה אני מעדיפה את נינט: 1. עוצמת הקול שלה יותר חזקה
2. היא ממש מרגשת בשירים שלה...רואים שהיא שרה מכל הלב
3. היא מתנהגת טבעי, היא לא מתנשאת או מנסה להראות שהיא מי-יודע-מה (ותאמין לי שיש לה הרבה מה להראות)...היא פשוט היא
. 4. יש לה חיוך מקסים
5. פשוט כי יש הרבה כמו שירי ואין הרבה כמו נינט

למעלה