שירי קיץ

• פותח הנושא tofit
  • פורסם בתאריך

alpha80

New member
אם הייתי יודע צרפתית......

הייתי נשאר בצרפת מאז 1989 שהייתי שם ולא חוזר לפה........

tofit

New member
מון שרי

גם אני לא ידעתי צרפתית עד לפני כמהחודשים. הכל ניתן ללמוד

tofit

New member
אוקי תחזור אחרי בבקשה

je m'appelle alpha80 j'habite en Israel comment vous vous appellez? ותשאיר לי 50 יורו בבקשה

tofit

New member
parlez vous francies

זה צרפתית מה שאני אמרתי קודם זה: קוראים לי אלפא80 אני גר בישראל. איך קוראים לך? עוד 50 יורו, אם אפשר בכסף קטן, שיהיה לי למטרו

טל-יה

New member
טופית

תעברי לשיעור מספר 15 לא שיעור מספר 1 חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי...
ועוד אומרים שעברית קשה שפה (שפה קשה) הם לא יודעים רק שחובה על האפוסטרופ למעלה בכתיבה בצרפתית וכמה שזה חשוב כדי לדעת לבטא.. איי יייי יייי קארממממממבבה בכל אופן אני חולה על השפה הזאת ועל צרפת ועל השירים ואלי יצאפן אומר בכלל שהצרפת זה חרא של עם............ חי חי חי אבל יש דברים יפים גם בתרבות צרפת. בגלגול הבא שפת האם שלי תהיה גם צרפתית.

tofit

New member
את עושה צחוק

כבר עשיתי מעל 40 שיעורים לדעתי איך את חושבת שתרגמתי את קיץ אינדיאני? אבל מה, בשביל אלפא התחלתי משיעור ראשון, ככה שלא יתבאס

alpha80

New member
הקיור היו אומרים על זה -

HOT HOT HOT !!!!!!!!!!!! ו...... עדי..... פרפרית לילה שכמוך אולי תלכי לישון כדי שלא תפהקי לנו מרוב שיעמום ועייפות במוצ"ש?........

adiville

New member
הוי אלפי........

כמו שאומר השיר : im waiting for the night to come........ אור יום זה בשביל חננות
ולא השתעממתי במסיבה בגלל העייפות......

Ice machinE

New member
חוצפנית! ועכשיו לשירי דפש ../images/Emo163.gif

התלבטתי בין 2 שירים בסוף החלטתי לשים את שניהם: הראשון כולם מכירים Ice Machine משנות 81' והשני פחות מוכר The Sun & The Rainfall מתוך A Broken Frame שיצא ב-82'
Depeche Mode - the sun & the rainfall Someone will call Something will fall And smash on the floor Without reading the text Know what comes next Seen it before And it's painful Things must change We must rearrange them Or we'll have to estrange them All that I'm saying A game's not worth playing Over and over again You're the one I like best You retain my interest You're the only one If it wasn't for you Don't know what I'd do Unpredictable like the sun And the rainfall​

alpha80

New member
אפרופו STRANGLERS

השיר הכי ענק שלהם הוא MIDNIGHT SUMMER DREAM

alpha80

New member
איזה אורחת........

כמה טוב לראות אותך פה מה עניינים? בכלל .. החונקים היו גדולים..... היית בהופעה בסינרמה ב 1985??? דוקא בשבת שמעתי את ההופעה הזו, עשיתי סדר בקלטות ומאוד התרגשתי למצוא את ההקלטה הזו. היתה הופעה גדולה..........

newave

New member
אורחת פורחת

הייתי הייתי הייתי גם בשלהם וגם בשל אחרים וטובים בכלל שנת 85 הייתה שופעת להקות שהופיעו בארץ, היום מי יבוא? מה דעתך על NORTHWINDS?

turrican

New member
רגע רגע אני חייב לשפף את העיניים

NewWave רושמת הודעות בפורום???? אנ'לא מאמין... זהו רגע היסטורי שצריך להנציח בפתנתיאון של הפורום . מה נשמע NewWave?
שנים שלא שמענו ממך

למעלה