שירי סקס!

Love Fruite

New member
שירי סקס!

מה השירים הכי טובים לאקט עצמו- מפוצצים כאלה ומהירים?

SMOLANIT1

New member
יש לי משהו טוב...../images/Emo26.gif

פעם עשיתי סקס כשברקע היה את "אנחנו דור מזויין" של אביב גפן...

l u n o

New member
אנחנו בד"כ עושים את זה

או עם אחד האוספים של בוב מארלי (תנסו, להזדיין בקצב של רגאיי
) או עם אחד הדיסקים של קולדפליי (הראשון -פרשוטס- יותר טוב, לפי דעתי) או עם הדיסק By the way של הצ'ילי פפרס או עם החדש של Papa Rouch (ככה כותבים את זה?) כולם עם קצב מצויין לסקס! מומלץ!

קודם כל...

אין שיר מסוים - זה צריך להיות כמה שירים! כששוכבים עושים את זה יותר מ-5 דקות... אז למרות שמה שאומר עכשיו לא מנסיון, כי אף פעם לא עשיתי את זה עם מוזיקה ברקע, לדעתי זו המלצה טובה... אז ככה: אני אוהב להתחיל לאט ורומנטי: u2 - with or without you להתחיל להעלות את הקצב: pink floyd - high hopes להמשיך פחות או יותר את המגמה: aerosmith - i dont want to miss a thing להעלות את הקצב עוד קצת למשהו יותר פעיל: guns n roses - welcome to the jungle ושיר סיום מעולה לדעתי יהיה: guns n roses - november rain, הוא יוריד את הקצב למשהו סבבה ובסוף יעלה אותו לקצב מדהים עם גמירה טובה (מקווה) רק שתדעו שזה ממש קשה למצוא שיר לכל שלב פחות או יותר... זה הכי טוב שהצלחתי בזמן שהיה לי עצבים להשקיע...

Superunknown1

New member
__

המלצות לאלבומים, שלדעתי יהיו טובים במיטה:
A Perfect Circle - Mer De Noms Tool- Anima Tool- Lateralus Type O Negative - October Rust Tomahawk -tomahawk Smashing Pumpkins- Adore והכי הכי מומלץ לדעתי: Psychotica- Psychotica או Psychotica- Espina

adiko

New member
אני חושב שהאוס תורם מבחינת מוזיקה

ולא טראנסים לאלה המתחכמים יש כמה סוגי האוס שי ויתר את הדיפ האוס לזה אני מתכוון

AcE666

New member
אם כבר אלקטרוני

אני הייתי שומע אמביאנט.. הרבה יותר מתאים.. לדעתי...

guitar lan

New member
אינפקציה!!!

באמצע הקטע אתה שומע: " אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן!!" ובזאת אני פותח שירשור של שירים שבחייייםם לא הייתם שומעים בזמן סקס!

שיר מושלם לסקס...

בפול ווליום כמובן... Stairway to heaven האלמותי, מתחיל לאט נגמר חזק, וגם 8 דק' יותר טוב מזה?
כל הניו אייג'-אניגמה, אוליבר שאנטי, דיפ פורסט ושות'-מתאימים בהחלט. יש לטריסטניה כמה טובים(תנסה את אלה בלי הגראולים, במיוחד את "The modern end").

liran b

New member
דיסק...שלדעתי יש בו אחלה שירים

גרגוריאן 2 . משהו בן זונה! יוצר אווירת סקס בת זונה!!!

Hypnotize

New member
הנה כמה..

Notorious BIG feat. R. Kelly - Fucking You Tonight LL Cool J - Doin It TLC - Red Light Special Sisqo - Incomplete Tony Braxton - You're Making Me High

למעלה