שירי מיכא"ל

Walk On Water

New member
שירי מיכא"ל

שלום חברים, אנו צריכים שירים אשר קשורים למיכא"ל בשביל המפגש האחרון והפרידה מהמנחה.. אשמח אם תוכלו לציין שירים אשר היו במיכא"ל ו/או קשורים למפגש האחרון.. תודה, הילה.

count on me

New member
שירי מיכא"ל

הילה שלום: אני כרגע בוגרת מיכא"ל,לפני שבועים סיימתי גם אני את הפרויקט. אני שמחה שאת אחראית לארגן את סדנת הסיום,מאחלת לך בהצלחה. אני אשמח להביא לך רשימה לשירים,רק חשוב שתציני באיזה כיתה את(כי זה שונה מאוד)... רשימת השירים שעשתה לי את זה : *עוף גוזל *יד ביד (של עופרה חזה) *חלומות מתגשמים *אם יש לך חלום *אנחנו נשנה את העולם *מיכאל *שיר נבואי קוסמי רשימת השירים עוד ארוכה....אשמח אם תתמקדי בנושא מסויים.. בתקווה שתפיקי את הטוב ביותר..!

count on me

New member
אין על מה :)

היי,נחמד לדעתת שאת בכיתה ט' !, מאיפה את..?..יהיה נחמד להכיר ! מי המנחה שלכם? אממ אני יחשוב על עוד שירים: *לעוף *הלילה שלגיה *דוד וגולית חח כל שיר אפשר להכניס למפגש האחרון.....הכי ממליצה על עוף גוזל! אתם יכולים לעשות מזכרת נחמדה..תיהיה יצירתית..!

עוד שיריםם

יש את השיריםםם לעוף של הראל סקעתת מכל האהבות של הפרויקט של עידן רייכל היו שירים של שרית חדד אקיצר כל שיר שמדובר עליו אחד ממרכיבי מיכא"ל

adi23e

New member
שירי מיכא"ל

שירי מיכא"ל אפשר למצוא בכל מקום. לכל שיר אפשר למצוא פרשנות מיכא"לית. נסי להיזכר אילו שירים השמיעו לכם בקורס ותתמקדו בהם, או שירים שקשורים לחוויות שהיו לכם בקורס, זה יעשה את זה עוד יותר מיוחד.. תעשו משהו יפה לסוף...

count on me

New member
מסכימה איתך

אני מסכימה איתך,לכל קורס יש את החוויות שלו..והצחוקים שלו..! תעשו משהו חוויתי,אפילו מזכרת קטנה לכל אחד.. אני בטוחה שהשמיעו לכם המון שירים..אני כתבתי לך את השירים שלפי דעתי הכי מרגשים ומתאימים לסוף המוחלט של המפגש.

Walk On Water

New member
מפגש הסיום

אתם יכולים לתת לי רעיונות ו/או לכתוב מה אתם עשיתם במפגש הסיום שלכם? תוווווווודה ((((((((((((:)

למעלה