שירי כדורסל!!!

King_E

New member
שירי כדורסל!!!

צריך המלצות לשירים על כדורסל או וזה יותר טוב שירים שאחלה לשים ברקע שמשחקים כדורסל יש כזה שיר שהולך הייייי אוווו הייייי אוווווווו איך קוראים לו?

EmGee

New member
היחידי שיש לי עכשיו בראש זה

basketball jones - barry white & chris rock שלקוח מהפסקול של ספייס ג´אם. וכדורסל תמיד נשמע יותר טוב עם סנופ דוג

WarrenG

New member
naughty by nature - hip hop hooray

ובטח שהוא הולך טוב עם כדורסל הוא היה בפסקול של nba live 2001

B O

New member
נושא חזק!!!

יש את hittem´ high של באסטה וקוליו מספייס ג´אם יש את השיר של באו ואו basketball הקליפ מדהים!!!

NO-BLESS

New member
יש לי את אחד השירים הכי טובים על

כדורסל, גם שיר בן זונה, גם אפשר תוך כדי משחק כדורסל וזה גם ישראלי! נבחרת החלומות של TN דה´לורד הדוד ומייס

Noodlephilia

New member
שכחת בנאדם מאד חשוב בהרכב:

בחולצה הירוקה NOBLESS
יש כבוד.........

Grand Master G

New member
לי עולה לראש השירים הבאים:

Quad City DJs - Welcome To The SpaceJam Space Jam - Hit Em High Onyx-slam

ראםJarasMan

New member
יווו איזה גברים אתם!!!

במיוחד זה שהתחיל את השירשור! אתה גבר! תודה לכם! ותמשיכו לשרשר עוד שירים! פשוט גם אני הרבה זמן הייתי נואש לשירי כדורסל, אין לי מושג איך אני לא פתחתי את השירשור הזה כבר לפני מלא זמן... ד.א: השיר של פאבליק אנמי- he got game שיר שהייתי חולה על הקליפ שלו- זה עם האפרו משחק כדורסל.. שמישהו יגיד מאיזה סרט זה!!

2PAC4EVER

New member
פחחחח

רוצה לשמוע קטע? זה מתוך הסרט שקוראיו לו....- HE GOT GAME

Bracker Bracker

New member
He Got Game ... אותו שם..

קשה הא ? אבל בישראל כמו תמיד תקעו לו איזה שם לא קשור

Bracker Bracker

New member
טוב אולי הפעם זה קשור...

אבל רוב הזמן אין קשר דוגמא : הנוסע השמיני - Alien שמישהו יסביר ...

2PAC4EVER

New member
ראסמי...צודק

כל קשר בין השם המקורי לתירגום מקרי בהחלט TERMINATOR- ´שליחות קטלנית´...(??????????) אבל נמאס להם לתרגם כבר בצורה עילגת אז שים לב מה קורה עכשיו... אין יותר תירגום! הם פשוט רושמים את זה בעברית , SIGNS -חדש של מל גיבסון = ´סיינס´... ועוד מלא סרטים בזמן האחרון SPIDERMAN= ספיידרמן (סתם סתם...
) אבל רציני זה מה שעושים

למעלה