שירי חתונה

• פותח הנושא Oum
  • פורסם בתאריך

Oum

New member
שירי חתונה

שלום לכול החברים אני מחפשת שירים או מנגינות שמתאימות לחתונה בערבית אם מישהו מכיר קטעי/יצירה שיש בה צהלולים או כל המלצה אחרת לשירים טובים לחתונה, שירים על הכלה בעיקר אודה לכם אם תסייעו לי ברשימה של שירים מומלצים ושמחים במיוחד יש שיר בטריפוליטאית ששרים על הכלה שעוזבת את בית אביה...מישהו מכיר? תודה רבה הטרבלסית

faridi

New member
אנא עארף

תתלעי ותכליני ינור עיני ולפראג איבכיני תתלעי ינוהרה יערידה ידווה לקול למרידה וכו' ההמשך בהופעה, בלי נדר. והעקר שיהיה מזל טוב

afresa

New member
פרדי מתי ההופעה?

תכתוב את כל השיר זה נחמד אחלה שבת נקווה שבת רגועה ושלווה ושה' ישמור על כל חיילינו

faridi

New member
מתי ההופעה?כשיתקיים אירוע

אם יש אירוע משפחתי, יללה. במקום להשקיע בהרבה דורא פרר'ה, אפשר בנוסף לתקליטן גם להשקיע בלהקה עממית שתנעים ותגרום נוסטלגיה למבוגרים ואף חזרה לשורשים עבור הצעירים.

טאKילה

New member
יש הרבה שירי חינה

אני בעד הישנים מאוד. גאולה בארדה, ויוסף מנגו בוארון. והיו עוד אומנים מאותה נישה. מזל טוב

faridi

New member
אפרופו זמרים לוביים-

לפני כ-3 חודשים נפטר הזמר אליהו חביב ז"ל. הוא והזמר ויקטור ג'רבי "סחנטי" - ילידי בנגאזי, התמקדו בשירה הבנגזאית לצד שירי ערוסה של שאר יהודי לוב, מה שגישר ביניהם לטרבלסים. אליהו ז"ל היה בעל קול מיוחד ואף בקי ב"מקאמים" וידע לסחוף אנשים למערבולת של שמחה בזמן שהיה מופיע. חוץ מזה שהיה דמות למופת כלפי הסובבים אותו. זכיתי ללמוד ממנו קצת מהשירים ואף הרגשתי מצידו את הפרגון כלפיי עקב הרצון הרב שהיה לי ללמוד. חבל על דאבדין ולא משתכחין

טאKילה

New member
אליהו חביב היה שכן שלי

בעיר בה גדלתי וחייתי עד לפני מספר שנים. שמעתי שהוא נפטר מצער מאוד. בכל השמחות והחינות המשפחתיות שלי הוא היה ושר. יהי זכרו ברוך

faridi

New member
הוא היה גר בהרצליה

אני מקווה שדיברנו על אותו אדם.

טאKילה

New member
אכן על אותו אדם.

גרנו בשכנות. והמשפחות היו בקשר של ממש. הילדים שלו למדו באותו בית ספר יסודי שבו למדתי.

למעלה