שירי חורף

epitaph

New member
פששש...

יש לך הרבה ידידים ששומעים מוזיקה טובה.

ואיי ../images/Emo45.gif

CHILD IN TIME שיר ענק!!!! רק אני מפחדת בקטע שהוא עושה "אההההההה.. אהההההההה..... אההההה..."? :-\ מזכיר לי רוחות רפאים.. אני תמיד מעבירה להתחלה או מחליפה שיר כשזה מגיע לשיר הזה כשאני שומעת מוזיקה לפני שאני הולכת לישון..

Davidson

New member
קאמל היא בכלל להקה חורפית (?)

במיוחד האלבום Moonmadness, שהוא, כנראה, האלבום המתאים ביותר לחורף. (מסביר, אולי, מדוע אני אוהב אותו כ"כ)

epitaph

New member
דווקא לא ממש...

Moonmadness אכן אלבום שמתאים לחורף אבל לא כל האלבומים של קאמל דומים לו, למעשה הרוב יותר שמחים וקפוצניים מזה עם איזה שיר או שניים שהם יותר איטיים ומתאימים לחורף.

Davidson

New member
לא הסברתי את עצמי נכון ../images/Emo13.gif

התכוונתי לשלושת האלבומים ה"קלאסיים" (ככה הם נחשבים, לפחות). האלבום הראשון בהחלט לא מזכיר בצליל אותו, ומה שבא אחרי לא השאיר אותי מרותק, ממש, לכן לא התעמקתי. אני אולי פוגע בלהקה כשאני מתייחס לשלושה אלבומים בלבד, אבל זו רק התרשמות שלי

epitaph

New member
לא יודע אם פוגע בלהקה...

אבל אתה יודע, לא מדוייק במיוחד, רק בשנות השבעים יצאו להם איזה שבעה אלבומים אולפן...שלא נדבר על שנות השמונים והתשעים. אגב, אם כבר אז בשנות השמונים זו התקופה ה"חורפית" שלהם, מוזיקה הרבה יותר דכאונית בכלליות. חבל שהדברים שאחרי לא השאירו אותך מרותקים, יש שם כמה שירים מעולים, במיוחד ב Rain Dances ו- I Can See Your House From Here וגם מ Rajas המצויין...

Tommy The Cat

New member
Radiohead - Street Spirit

כמה דיכאוני מצידי
בכלל יש המון שירים של רדיוהד שהם "חורפיים"

Sum41xGiRL

New member
לא אהבתי את מד סיזן

אבל טמפל אוף דה דוג היא בין אהובות עליי בגראנג'.. היא ומאדהאני..!!

Dharmashetra

New member
משינה - להתראות נעורים שלום אהבה

עמדתי לכתוב Radiohead - Knives Out אבל ראיתי מחסור חמור בשירים ישראלים בשרשור הזה

למעלה