שירי חורף..?

Rוית

New member
שירי חורף..?../images/Emo182.gif

איזה כיף שהחורף כבר פה!
יצא לי להתקל בשירשור הזה והתחלתי לחשוב - איזה שיר של אלאניס נראה לכם נכנס לקטגוריה הזו של שירי חורף? בשירשור ההוא הם ציינו את IRONIC אבל לדעתי שירי חורף שלה הם I WAS HOPNING JOINING U (אנפלגד!) YOUR HOUSE (אנפלגד!) OFFER SORRY TO MYSELF MARY JANE יש לה גם את השיר הישן RAIN מתוך NOW IS THE TIME בטח יש עוד פשוט אני חייבת לזוז אז - מה השירי חורף שלכם

Kill Bernard

New member
../images/Emo12.gif הו.

אוקיי. לגמרי לגמרי Joining You. לא יכולה לחשוב על אף אחד אחר שמתאים יותר מזה. אה, ואיירוניק זה לגמרי שיר של קיץ.

כל כך לא ../images/Emo13.gif בשבילי

איירוניק לגמרי מזכיר לי חורף. ו joining u בהחלט שיר של חורף. וגם offer ובצורה לא מובנת גם baba . איזה כיף שכבר מתחיל החורף!! אתם מהשבוזים או מהמאושרים?

Ivy Riddle

New member
שירי חורף שלי ../images/Emo113.gif

Ironic זה שיר של קיץ
Joining u ו mary jane הם שירי החורף שלי אני יודעת שזה לא קשור אבל שיר החורף של טורי אימוס זה כמובן Winter

gggrrr

New member
איש קיץ כאן

ושיר החורף שלי נכון לעכשיו הוא ללא ספק flinch השיר הכי אנדררייטד של אלאניס

UnprodigalSon

New member
הנה עוד אחד

הנה, גם אני תורם את חלקי: לדעתי השיר That Particular Time (שאגב הוא לא רע בכלל, למרות הצליבה שעשו לURS) הוא מאוד שיר חורפי... רוב השירי פרידות שלה כאלה... כמו Flinch שכבר אמרו.

j u n k

New member
אממ joining you הוא ללא ספק

שיר החורף שלי, וגם head over feet. וחוץ מאלאניס יש עוד כמה שירים שמאוד עושים לי הרגשה של חורף: Beck- everybody's gotta learn sometimes כל שירי קולדפליי...הם מאוד עושים לי את החורף. Grabage- happy when it rains Aquarius- Hair soundtrack ועוד מליונים על מליונים

שיר חורף - the couch

בכלל השיר הזה מזכיר לי נסיעה, גשם חזק, צבע כחול דיכאון ברקע וכל זה.. לפי דעתי אין ב- JLP שום שיר חורף... אלה לדעתי שירי חורף - Thank u Are you still mad sympathetic character the couch can't not would not come unsent hands clean acoustic וכמעט כל האנפלאגד... אני בעיקרון אוהב יותר שירי קיץ... אם הייתי יכול - הייתי הולך לישון כמו כל חיה בחורף ומתעורר ביולי...

למעלה