שירי ושניר אני סוגדת לכם |אייקון של ילדהה מאאאגניבה שסוגדת|
L LuNa MaJnUnA New member 25/12/05 #2 |סגידה כפולה| הילדה הזאת רוקדת כל כך, כל כךךךךךךךךךךך יפהה!!!!!! גררר!
T The Spongebob Girl New member 25/12/05 #4 ואני סוגדת לכולכם.. ../images/Emo3.gif סתם כי בא לי לסגוד לכם...
B Blade Of Fire New member 25/12/05 #6 כרגיל, דפקתם הופעה אבל למה.. למה שוב "אחלום לנצח"?!?! טוב.. "פיטר" (סואול קייג'!! מה פיטר מה?!) ביצעו את אופת' בצורה טובה רק חבל שלא היה דגש יותר על ג'ניה והגרואולים ופחות (הרבה פחות!) דגש על הבאס... אתם בטוחים שעשו סאונד צ'אק?
כרגיל, דפקתם הופעה אבל למה.. למה שוב "אחלום לנצח"?!?! טוב.. "פיטר" (סואול קייג'!! מה פיטר מה?!) ביצעו את אופת' בצורה טובה רק חבל שלא היה דגש יותר על ג'ניה והגרואולים ופחות (הרבה פחות!) דגש על הבאס... אתם בטוחים שעשו סאונד צ'אק?
L Lil M New member 25/12/05 #7 עדין לא משנה מה האקוסטיקה שם הייתה גרועה בטירוף=\. גם כן חיה עם המוח הזערורי שלה מצאה לה איפה להרים הופעה.
עדין לא משנה מה האקוסטיקה שם הייתה גרועה בטירוף=\. גם כן חיה עם המוח הזערורי שלה מצאה לה איפה להרים הופעה.
מ מקסים המשוגע New member 27/12/05 #11 באמת...שירי את שרה פשוט נהדר!!!! אין אין עלייך....שרת מאוד יפה.... ושניר אתה גם היית לא רע....אבל אתה מניאק! כי אתה מנגן....וגם אני רוצה!!!!!
באמת...שירי את שרה פשוט נהדר!!!! אין אין עלייך....שרת מאוד יפה.... ושניר אתה גם היית לא רע....אבל אתה מניאק! כי אתה מנגן....וגם אני רוצה!!!!!