שירי השנה

nivi bleach

New member
קצת באיחור,אבל לא נורא...

שיר השנה של נירוונה- sappy האחד והיחיד. שיר השנה לא של נירוונה- exsistence של סרניטי, שהם הלהקה הכי טובה שהארץ הזאת ייצרה... אלבום השנה- הבוקס סט נחשב? קליפ השנה- ליתיום... הדבר הכי טוב שקרה השנה- המערכת תופים שלי! תמונת השנה- אממ,אני לא מצליחה להעלות תמונות בתפוז הזה...

קשה קשה..

שיר השנה של נירוונה- אנערף שירי השנה לא של נירוונה- nyphetamine-cradle of filth לבן בחלום שחור-איפה הילד question-system of a down עוד יום בחיי-אינפקציה חלום כחול-פורטיסחרוף אלבום השנה- hypnotize-system of a down קליפ השנה- חדשות מהירח-פורטיסחרוף הדבר הכי טוב שקרה השנה- שאבא עבר את הניתוח בעקבות הגידול בבלוטת ההיפופיזה >< תמונת השנה- דה פייס...

nothingman1

New member
יש חוק לא כתוב נגד פירסום תמונות

כאלו לפחות היית מזהיר בתחילת ההודעה "לא לבעלי לב חלש ונשים בהיריון"

סליחה באמת..

ברגע שאנשים נכנסים לתגובה שלי זה כמו להכנס לאתר פורנו הם מאשרים שהם מעל גיל 16, שאין להם לב חלש והם לא בהריון!!

Queen for a day

New member
הממ

שיר השנה של נירוונה- כל האנפלגד בעצם. ועוד כמה בודדים. שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)- Angie - The roling stones, בעיקר. אלבום השנה- עוד לא נקבע רשמית. תשאלו אותי מאוחר יותר. קליפ השנה- כנ"ל.. הדבר הכי טוב שקרה השנה- יום העצמאות, כלמיני מפגשים, טיול פסח, נסיעה לדרם הארץ[מצפה רמון/ב"ש].. וזהו, בעיקר. תמונת השנה- יש פאקינ' הרבה.. אבל נגיד..

Queen for a day

New member
../images/Emo10.gif

למה שלא תשמח ותצהל שבחרתי דווקא בה לתמונת השנה? זאת אמורה להיות מחמאה. [למרות שהמנה חמה שייכים לילדה שאנחנו לא מחבבים במיוחד. ^^]

Queen for a day

New member
|מתאבדת|

פעם שכתבתי את ההודעה וזה לא שלח לי, את היומולדת שלך רשמתי בראש ובראשונה. מפגרת שכמותי. טוב, אכן קרו כמה דברים ביומולדת שלך שהייתי רוצה למחוק מהעבר, וגם בביקור אצלך במצפה רמון. אני מקווה שהבנת.

Queen for a day

New member
הוי הוי!

נזכרתי מה קליפ השנה שלי. הרגע ראיתי אותו בטלוויזיה ונזכרתי שזה הוא!&# והוא ממש פה.

noynav

New member
אז איחרתי ב-4 ימים, הבטט יסלח, נכון

? XD שיר השנה של נירוונה-you know you're right ללא ספק. שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5) -Megadeath - Sweating Bullets אלבום השנה-שיש, אין לי מושג. אני מניחה שכל האלבומים של אוונסנס. קליפ השנה- guns and roses- don't cry. הדבר הכי טוב שקרה השנה- ואו, למדתי להעריך את עצמי, ועשיתי בנג'י:]XDתמונת השנה- שניה משמאל, אם זה מעניין מישהו.

noynav

New member
XD זה טוב או רע?

יש לך תמונה שלה או משהו שאני אראה מי זו?

אם אני כבר פהP:

שיר השנה של נירוונה- in bloom, lithium, smells like teen spirit, polly, rape me%&^#$ שיר השנה לא של נירוונה(שיהיה אתם יכולים אפילו לשים 5)-muse- plug in baby, stockholm syndrom, cave, אוף, גאדאמאט, כל השירים של מיוזXD, וגם עוד כמה שירים של רדיוהד.P: אלבום השנה- מיוז..זה שיש בו את כל השירים כמו feeling good, hysteria, plug in baby..נו בלאט, אוסף כלשהו.XD קליפ השנה- כל קליפ של מיוז#$^$%&$@ הדבר הכי טוב שקרה השנה- קנו לי מגבר והתקבלתי להרכב נגינה אפל בבצפרD: תמונת השנה-...

למעלה