שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

של הדג: כל המכונה. במיוחד טרומפלדור. Fonkay As HELL. חריש עמוק עשיתי על הדיסק הזה השבוע... תענוג לחיך! לא של הדג: אריק איינשטיין\יוני רכטר - שיר אהבה סטנדרטי ירמי קפלן - קולה וברה שם טוב לוי ואריק איינשטיין - שדות זרים איתן מסורי - תני הזדמנות אלון אולארצ'יק - בואי נגיד שאני שלך יוני רכטר - בלעדייך אביתר בנאי - כלום לא עצוב אריק איינשטיין\שם טוב לוי - צריך ללמוד עם זה לחיות אביתר בנאי - שמח שבאת אביתר בנאי - אקדח אביתר בנאי - תתחנני אליי צליל מכוון - סיפור של יום כוורת - העולם שמח רוקפור - האיש שראה הכל רוקפור - חור בלבנה רוקפור - כל כיוון אריק איינשטיין - הלילה הזה אריק איינשטיין - אני אוהב אותך היום R.E.M - At my most beautiful כוורת - משה כן, משה לא רוי אדרי - כבד לי טאבו + וצ'ה הישראלי - בחורות זה בחורות סידי וצ'ולו - מענטזת 2007 סוניק - אין לי מושג איך קוראים לשיר חח, אבל שיר ענק. The roots - The seed 2.0 פיטר רוט - לוקס יאללה תנו בראשששששששששששששש

° w a v e °

New member
:)

היהודים - אלה, גניבה, עוד ארון אחד, ג'קי ברי סחרוף - עבדים deep purple - smoke on the water מרלין מנסון עם גרסה משלו לסוויט דרימז.. מוזר בטירוף אבל ממש אהבתי bon jovi - כל have a nice day Mika - My Interpretation, love today

שטולמן

New member
שירי השבוע

של הדג: ג'רוזלם הווליום עולה חליפות הכאפה המצלצלת תרגע לא של הדג: רוי רויאל - כבד לי מוקי - ילדה סוכר ברי סחרוף - עוד חוזר הניגון תומר יוסף - אני רוצה לזוז pink floyd - speak to me שאנן סטריט - כאב הראש הזה, על הגבול

nap3

New member
עידו..זה לא אמור להיות..

שיר השבוע ולא אוסף השירים? חח תיהיה בריא אבל לפחות אתה שומע מוסיקה איכותית <לרוב>.. אז אני גאה בך ליטל בראדר! שיר השבוע שלי.. הדג נחש - ממ.. וואי כמה זמן לא שמעתי הדג נחש <חוץ מההופעההזאת לפני 3 שבועות> בעצם הייתי בפאב השבוע ושמו גבי ודבי וגם היום היה ברדיו אז נלך על גבי ודבי :) לא של הדג - דניאל סלומון הייתכן נורית גלרון - נגיעה אחת רכה בתי - מניפולציה

Funky Giraffe

New member
נגיעה אחת רכה זה גם של יוני רכטר

הלו, תרגיעי, תני קרדיט ומהר כי מגיע לתותחוס!

nap3

New member
כן אבל...

בביצוע של נורית גלרון זה שלי אז ששש אל תתערב :)

נתחיל

של הדג- ללא ספק כל המכונה של הגרוב פלוס לא פראיירים. לא שלהם- DMB- Under The Table And Dreaming, אלבום אדיר. Pink floyd- Pulse משם במיוחד- high hopes, comfortambly numb, breathe, money, time muse (בעזרת השם בארץ עוד חצי שנה) new born, bliss, sunburn. showbiz oasis- gas panic מוומבלי supersonic live forever morning glory Side- השירים שלהם במייספייס. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=132543190

why dont you walk out that door?

הדג- -הכאפה -הוולים עולה -לא מוותר כללי- Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl Natasha Bedingfield - I Wanna Have Your Babies Alanis Morisette - Head Over Feet mos def-got Vanessa Paradis - Be My Baby
The Roots ft. Erykah Badu - You got me Rage Against The Machine - Guerilla Radio

Funky Giraffe

New member
את יודעת שהמתופף של אלאניס מנגן בהפקה של חבר

שלי מהתיכון שגדול ממני בשנתיים? :) http://myspace.com/leebproject שמעי שם את "Smile", זה השיר המדובר

SV Design

New member
טוב

הדג : טרומפלדור עבריין סוד ההצלחה גן התות קמתי מוזיקה לא הדג : קולולוש - כל מה שנמצא באינטרנט בערך... red hot chili.. - she's only 18 ג'ירפות - כל גג eric clapton - tears in heaven (אני יודע שיר חרוש אבל ככה זה כשאני לומד לנגן אותו) שאנן סטריט - מכירים את זה,share זהו נראה לי..

למעלה