שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- איך פסח היה? תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

danielle12311

New member
טוב למרות שאני לא מגיבה פה כמעט..(ביישנות...)

שיר השבוע של נירוונה-the man who sold the world שיר השבוע לא של נירוונה-pearl jam - world wide suicide אלבום השבוע-pink floyd - the wall קליפ השבוע- יש אחד שקוראים לו מיקה...קליפ חמוד איך פסח היה?...........היה וטוב שניגמר תמונת השבוע-:X

Zohar yaaa

New member
בלללללבלבללל

שיר השבוע של נירוונה- Where Did You Sleep Last Night שיר השבוע לא של נירוונה- Norra el Norra אלבום השבוע- Mabool של Orphaned Land קליפ השבוע- אין איך פסח היה? ממש טוב!! תמונת השבוע-

Aline In Chains

New member
kvkvkv

שיר השבוע של נירוונה-זמזמתי את ליטיום וזה..XD שיר השבוע לא של נירוונה- קווין,ואופת'.. אלבום השבוע- אין. קליפ השבוע- ליטיום. איך פסח היה? אדיר. תמונת השבוע- >

|פירמידה|

שיר השבוע של נירוונה- אבוט א גירל
שיר השבוע לא של נירוונה- אההה אליס אין ציינ'ס-אנגרי צ'אר
אלבום השבוע-אין קליפ השבוע- אין איך פסח היה?מסריח תמונת השבוע-

Dark Avanger

New member
הפה, שניצל

שיר השבוע של נירוונה- Floyd the barber שיר השבוע לא של נירוונה- Billy talent- fallen leaves אלבום השבוע- BFMV- live at brixton [DVD[ קליפ השבוע- fallen leaves איך פסח היה? אחושילינג טוב, לימור, איב ואורי עשיתם לי את השבוע 3> תמונת השבוע-

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה-ליטיום שיר השבוע לא של נירוונה- אבות ובנים- אביתר בנאי אלבום השבוע- יוני בלוך קליפ השבוע- של השיר זומבי איך פסח היה? מצויין למדי
תמונת השבוע-

TairAtias

New member
הממ

שיר השבוע של נירוונה- אבאוט א גירל שיר השבוע לא של נירוונה- black של פרל ג'אם אלבום השבוע- הממ אני חושב שהשלישי של אביב גפן קליפ השבוע- לא רואה קליפים איך פסח היה? אחלה

vadi101

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה-D-7 שיר השבוע לא של נירוונה- Beetlebum של Blur אלבום השבוע- האנפלגד של ניל יאנג , עושה לי משהו חדש כל פעם שאני שומע אותו. קליפ השבוע- לא ראיתי טלוויזיה בשיט , גם לא קליפים... איך פסח היה? היה הזוי , כייפי , מעייף וחשוב(?) תמונת השבוע-

gunsnroses4ever

New member
באיחור

שיר השבוע של נירוונה- stay away או lithium שיר השבוע לא של נירוונה- in the flesh?- pink floyd אלבום השבוע- the wall קליפ השבוע- ממ... אין ממש.. איך פסח היה? חרא.. היתי חולה תמונת השבוע-

maog

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo165.gif../images/Emo117.gif../images/Emo169.gif../images/Emo167.gif

חהחהחה, אני אוהבת סמיילים חדשים
שיר השבוע של נירוונה- You Know You're Right שיר השבוע לא של נירוונה- Eminem - The Real Slim Shady
אלבום השבוע- Metallica - Ride The Lightning קליפ השבוע- HSB איך פסח היה? חביב. תמונת השבוע-

hadarinke

New member
its ok to eat fish

שיר השבוע של נירוונה-something in the way שיר השבוע לא של נירוונה-one של מטאליקה אלבום השבוע-לא חשוב (nevermind) קליפ השבוע-לא זוכרת איך פסח היה?אחלה בחלה תמונת השבוע-אין לי כוח אני שמנצלנית:p

J92

New member
../images/Emo54.gifבאז

שיר השבוע של נירוונה-לאב באז. שיר השבוע לא של נירוונה-עיינו ערך אבטיפוס. אלבום השבוע-מה החזאי מבין לאאא הו והו תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם.גם לך יקירי

Miss Triple H

New member
עונה (באיחור קל..)

שיר השבוע של נירוונה- polly שיר השבוע לא של נירוונה- end of the world-blackfield אלבום השבוע- blackfield2 קליפ השבוע- לא ממש צופה בקליפים...the kill-30seconds to mars איך פסח היה? חמוד

למעלה