שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- אלבום השבוע- קליפ השבוע- מתכוונים לסבול בגלל שלאנשים פעם לא היה כוח לחכות ללחם(בקיצור אם אתם מתכוונים לשמור על הכשרות)? תמונת השבוע- שבוע טוב וחג שמח לכולם

תשובות:

שיר השבוע של נירוונה- Tourette's שיר השבוע לא של נירוונה- אביב גפן- הולכת על המים אלבום השבוע- Nirvana- Bleach קליפ השבוע- אממ... לא נראה לי שיש... מתכוונים לסבול בגלל שלאנשים פעם לא היה כוח לחכות ללחם(בקיצור אם אתם מתכוונים לשמור על הכשרות)? לא. תמונת השבוע- מצורפת. שבוע טוב וחג שמח לכולם

../images/Emo66.gif

שיר השבוע של נירוונה-Milk It Pennyroyal Tea System of a down-B.Y.O.B Freak On A Leash - Korn Evanescence-Bring Me To Life -My Chemical Romance - to The End אלבום השבוע-* קליפ השבוע-* מתכוונים לסבול בגלל שלאנשים פעם לא היה כוח לחכות ללחם(בקיצור אם אתם מתכוונים לשמור על הכשרות)? כן,כאילו שיש לי ברירה תמונת השבוע- הו יאאא

ORBITTE

New member
עונה

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- i an the walrus-beatles אלבום השבוע- abbey road-beatles קליפ השבוע-ok go- here it goes again מתכוונים לסבול בגלל שלאנשים פעם לא היה כוח לחכות ללחם(בקיצור אם אתם מתכוונים לשמור על הכשרות)?כעע=]] תמונת השבוע- לאדעת איך שמים! XDD שבוע טוב וחג שמח לכולם

../images/Emo216.gif

שיר השבוע של נירוונה- שמעתי נירוונה השבוע!!!11 כן, כן. אבל אין שיר ספציפי. שיר השבוע לא של נירוונה- Lady of the Flowers ו-I Know של פלסיבו, Sacrificed Sons של דרים ת'יאטר ו-Jaded של ארוסמית'. אלבום השבוע- השבוע התמכרתי לשמיעת שירים רנדומליים, אז אין אלבום ספציפי. קליפ השבוע- אין. מתכוונים לסבול בגלל שלאנשים פעם לא היה כוח לחכות ללחם(בקיצור אם אתם מתכוונים לשמור על הכשרות)? לא באמת. תמונת השבוע- חגי ואני!!!11 (היי, השתמשתי במילה "ספציפי" פעמיים) (ועכשיו איזכרתי אותה. אז היא כתובה 3 פעמים בהודעה אחת!!!11) (המילה "השבוע", לעומת זאת, מופיעה 6 פעמים) (אני סתם מנסה לפצות על זה שלא למדתי מתמטיקה כמו שהייתי צריכה. זה לא הולך לי.)

shivering

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע של נירוונה- נופ שיר השבוע לא של נירוונה- keane - somewhere only we know אלבום השבוע-נופ קליפ השבוע- "אחריות" - יוני בלוך (כי הריקודים פשוט חמודים><) מתכוונים לסבול בגלל שלאנשים פעם לא היה כוח לחכות ללחם(בקיצור אם אתם מתכוונים לשמור על הכשרות)? בעיקרום הבית שלי כשר...אני לא תמונת השבוע- מהופעת סיום המגמה שלי...אני משמאל שבוע טוב וחג שמח לכולם D=

שי, תעשה לי ילד.

אתה חמוד. כ"כ. שיר השבוע של נירוונה- לא שמעתי. שיר השבוע לא של נירוונה- כל שיר של מאניק סטריט פריצ'רס. אלבום השבוע- Generation Terrorists - Manic's. \ Blues Helping - Love Sculpture קליפ השבוע- Dont Cry - GNR מתכוונים לסבול בגלל שלאנשים פעם לא היה כוח לחכות ללחם(בקיצור אם אתם מתכוונים לשמור על הכשרות)? כן. מצות רטובות עם שוקולד ועוגת מצות של אבא, השמנות לפנים. [כאבי בטן לפרצופים]. תמונת השבוע- איבב תעזרי לי לחפש את ריצ'י;;;(

חזרתי מבצפר

שיר השבוע של נירוונה- אין שיר השבוע לא של נירוונה- angel- judas priest; the evil that man do- iron maiden אלבום השבוע- edward the great- iron maiden קליפ השבוע- poison- alice cooper מתכוונים לסבול בגלל שלאנשים פעם לא היה כוח לחכות ללחם(בקיצור אם אתם מתכוונים לשמור על הכשרות)? זין:) פיתות ובלאגניםP: תמונת השבוע- אין לי זין. שבוע טוב וחג שמח לכולם

togi12

New member
איזה תינוק מכה X.X

שיר השבוע של נירוונה- הממ, לט מי סי. lithium. שוב. :] חורשת... שיר השבוע לא של נירוונה- יא יש מלא. She's Hearing Voices- Bloc Party Placebo- anysong [הופעה שלהם החודש ב22:] SSPU- track 1 [LOL cant remember the name! XD] My chemical romance- dead! [הולכת להפסיד הופעה שלהם ב22 בגלל שאני אהיה בבגרות באנגלית :(:( ] THE BRAVERY- unconditinal and many more אלבום השבוע- Placebo- Meds קליפ השבוע- לא רואה קליפים מתכוונים לסבול בגלל שלאנשים פעם לא היה כוח לחכות ללחם(בקיצור אם אתם מתכוונים לשמור על הכשרות)? לא ^^ [ואפילו לא צריך להצטייד בלחם פה, איזה כעף:]. צ'יזבורגר זה הכי, אחי! תמונת השבוע- אני ועמית מנגנים על הferry בדרך מונקובר לויקטוריה. :] [כל הסינים/יפנים חשבו שאנחנו הולכים לעשות מופע ונעמדו מסביבנו וצילמו וזה.. חחח פדיחות XD ].

togi12

New member
אה ושכחתי לציין

שBravery שהם כרגע הלהקה שאני הכי הכי אוהבת ושומעת באים לפה במאי 15!!!!! הו האושר השמחה, וכרטיס [טפוטפוטפו] עולה רק 20 דולר!! עע:]

למעלה