שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

של הדג: מה שבא בא לא של הדג: אז ככה.. השבוע שמעתי פול מוסיקה, בלי סוף אבל יש אלבום אחד שעולה המון רמות מעל כולם. "טיפקס - כלבים לא נובחים בירוק (- הפסקול)" 1996 הביקורות קטלו - אבל בעיניי האלבום הזה היה ויהיה יצירת מופת עוצמתית. יש המון אלבומים שאתה שומע אותם, נדלק, אוהב, וכעבור תקופה "יורד" לך מהם. זה אלבום שאני שומע 4 שנים רצוף, בתדירות של מדי חודש-חודשיים-שלוש ואני כל פעם מחדש נדלק עליו. ממליץ בחום רב...

idanri

New member
"בראש השנה,בראש השנה....."

של הדג:איזה כיף תרגע לא פראיירים לזוז לא של הדג:תומר יוסף - איש קטן funset - כל הדיסק שחר סוויסה - כל הדיסק סילברדון - כל הדיסק.

Funky Giraffe

New member
אתמול בסוף המסיבה בג'י ספוט

ממש איך שנגמר המיקרופון הפתוח דיג'יי סופרים שם את "איש קטן" וצרחתי לו כזה "עכשיו נזכרת?!?!"
ד"א היה במסיבה עצמה את איזה כיף ורק אני שרתי כמו מפגר את כל המילים... ובחוץ למי שמכיר היה את DJ BRAINDEAD המשוגע שהביא אותה בFאנק לפרצוף... לא מאמין שזה אותו דיג'יי שמפיק את תאקט ושלוש לראש בצורה מחפירה, הוא יכול כל כך הרבה יותר

idanri

New member
היה איש קטן גם בחמישי בעסק

הקלטת אולי?מישהו הקליט? אתמול הסתובבתי עם חברים שלי ברחובות,כל חנות שהייתה פתוחה,שמעו בה את העסק. במקרה עצרתי בגלידריה שהשמיעו בא את איש קטן וכמה דקות אחריו השמיעו את מה שבא בא.....

למעלה