שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

של הדג: מה שבא בא לוטוס לא של הדג: Coolooloosh - music buissnes סגול59 - רק הסגול השרוף - מכונת הלהיטים The roots - here i come בית הבובות - עומד מול ראי פיקודרום - לקום בבוקר crystal method - busy child crystal method - Keep hope alive Yellowjackets - Room with a view דאבל אימפקט - כולם פה בלאגן - מה רצית Busdriver - Imagniary places הטרומבוניירה של סלוצקי - The nearness of you Outkast - Morris brown Jamiroquai - Sunny אריאל זילבר - חולם אינפקציה - זה עושה לי שמח תתפרעו

בונז'ור :]

של הדג- -הנה אני בא -מה שבא בא לא של הדג החמדמד- -סאבלימינאל (
)-טורו -דניאל סלומון-עדיף בית הבובות-סיגפו שבק ס' -יהיה פיצוץ -מוקי-באתי ממך

dh111

New member
שירי השבוע

של הדג: להתחלק בעיר אלוהים שלי לא של הדג: מוקי-לא נפסיק לחלום פורטיסחרוף-תחת אש שי 360-מ א עד ת מוניקה סקס-מכה אפורה שבק ס-נופל וקם

1uLtRaSoNiC1

New member
גם אני רוצה

של הדג נחש- קמתי ירושלים לא של הדג נחש- The Kinks - Do You Remember Walter? (חובה) Bad Brains - I & I Buck 65 - Devil's Eyes Frank Zappa - Motherly Love Husker Du - Nevr Talking To You Again Leonard Cohen - Suzanne Nick Drake - Pink Moon כל האלבום PJ Harvey - Doen By The Water אינפקציה - פתח תקווה (הקניווון) הנשמות הטהורות - אחכה לך יש עוד

‡ Levo ‡

New member
../images/Emo153.gif

לא שמעתי הרבה דגנחש לאחרונה חוץ מבראשית .. pink floyd - any color you like pink floyd - brain damage pink floyd - high hopes sublime - wrong way the roots - i don't care

Funky Giraffe

New member
שמעת את היר איי קאם מהרוטס החדש?

אההאה איזה שיר מושלם$!#@$!@#

ita89

New member
בשעה טובה

קיבלתי את החדש של הרוטס איזה אלבום בןןןן זונה!!! של הדג: להביא את המכה חליפות גן התות בלה בליסימה לא של הדג: the roots - game theory the roots - dont feel right moody blues - nights in white satin damian marley - there for you - מתוך welcome to jamrock - אחד האלבומים הטובים שיש! the doors - back door man air - talisman

טעם טוב יש לך.. ../images/Emo152.gif

air טובים מאווד אני הייתי בשבוע האחרון באילת והיה שבוע עם הרבה מוזיקה טובה גם כל הפסטיבל שהיה מטורף וחוץ מזה עוד מלא דברים ששמענו שם כל היום והלילה חח של הדג נחש: סטטיסטיקה מה נעשה קליפורניה לזוז לא של הדג: תומר יוסף (בעיקר אל תטוסי) התקווה 6 ( אלהים כזה שיר טווב !) offspring פאנקנשטיין פאנסט התפוחים ג'ק ג'ונסון blink 182 (קצת אולדסקול לא מזיק לאף אחד
) אינפקטד חחח ocean avenue- yellowcard ג'יימי לידל all i need- air שבוע טוב ושנת לימודים מוצלחת ומהנה שתהיה..

‡ Levo ‡

New member
אפשר להגיד שכן זה מהניינטיז

וגם יחסית לחרא שיש היום .. בלינק אחת הלהקות האהובות עלי :]

למעלה