שירי השבוע-

אה כנסו!

יש מחר בערוץ 8 בשעה תשע בערב תוכנית שקוראים לה שירים ששינו את העולם ומחר זה על סמלס לייק טין ספיריט. ראיתי על I WANNA BE SEDATED של הראמונז והיה דווקא מעניין.

Zohar yaaa

New member
../images/Emo210.gif אני

שיר השבוע של נירוונה-אמממ אמממ.. אין
שיר השבוע לא של נירוונה- Snow (Hey Oh) - RHCP מתוך סטדיום ארקדיום :)
אלבום השבוע-Stadium Arcadium [!!!]
קליפ השבוע- Tell Me Baby - RHCP
משפט אופטימי לשבוע שיבוא- הוו... יהיה טוב
תמונת השבוע- שבוע טוב ושקט לכולם - מה שהוא אמר

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה- Aero zeppelin שיר השבוע לא של נירוונה- Porcupine tree- even less אלבום השבוע- Porcupine tree- stupid dream קליפ השבוע- אין משפט אופטימי לשבוע שיבוא- Everything is gonna be alright שבוע טוב ושקט לכולם

I am Cornholio

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gifלכל תושבי הצפון...

לא שמעתי נירוונה השבוע...
שיר השבוע לא של נירוונה: היא רק בת 18 של RHCP אלבום השבוע לא של נירוונה: סטדיום ארקדיום של RHCP קליפ - טל מי בייבי של רד הוט צ'ילי פפרס משפט אופטימי - אל תדאגו, זוהי מדינה נגד ארגון טרור, אנחנו יותר חזקים ואנחנו נשרוד... פשוט תשמרו על עצמכם ותשמעו להוראות פיקוד העורף... שבוע טוב ושקט לכולם..

../images/Emo60.gif

שיר השבוע של נירוונה- אין. שיר השבוע לא של נירוונה- Falling Into Grace של Red Hot Chili Peppers. אלבום השבוע- Red של King Crimson. קליפ השבוע- לא ראיתי השבוע. משפט אופטימי לשבוע שיבוא- תחשבו טוב, יהיה טוב. תמונת השבוע-

pluplup

New member
הממ...

שיר השבוע של נירוונה-Very Ape (כמו בשבוע שעבר) שיר השבוע לא של נירוונה-Placebo - A Song To Say Goodbye אלבום השבוע-Placebo - Meds קליפ השבוע- הקליפ הראשון שהעליתי ליוטיוב^^ משפט אופטימי לשבוע שיבוא- תמונת השבוע- נכון שהיא יפה?

pluplup

New member
אממ שכחתי משו...

משפט אופטימי לשבוע שיבוא-תתעודדו
אני בטוח שכל מי שחשוב לכם ישרוד את זה

l i o r a n g e

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo122.gif

שיר השבוע של נירוונה-POLY שיר השבוע לא של נירוונה-THE KOOKS-SHE MOVES IN HER OWN WAY אלבום השבוע-לאיודעת. מותק 2 קליפ השבוע-AUTOMATIC-MONSTER משפט אופטימי לשבוע שיבוא-אל תאכלו אורז, זה עושה עצירות. תמונת השבוע-_____________________________ שבוע טוב ושקט לכולם. השבוע הזה והבא אחריו. וגם זה שאחרי אחריו וזה שאחרי אחרי אחריו וזה שאחרי אחרי אחרי אחריו וזה שאחרי אחרי אחרי אחרי אחריו. כי זה היומולדת שלי

למעלה