שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

של הדג: מוסיקה רק עם גראס Funk tonight המכונה לא של הדג: Kool and the gang - stand up & sing אריק איינשטיין - אני אוהב אותך היום גרי אקשטיין - בוגי איתי הלילה Snoop dogg & dr. dre - Nothing but a g thang Snoop Doggy Dog - Whats My Name שמוליק קראוס - אחרי 20 שנה יוני רכטר ושות' - ערב עירוני יוני רכטר - שיר נבואי קוסמי עליז Fresh prince & DJ Jazzy jeff - SUMMERTIME פוליקר - פנים אל מול פנים פורטרט - כל הכוונה R.h.c.p - Dani california

Funky Giraffe

New member
ולחובבי 'להביא את המכה' שעדיין לא

הקשיבו ל'מתוך הזוהמה' של הPR טרופרז, למה אתם מחכים כלבות?!

Funky Giraffe

New member
הדיסק נמכר בטאוואר רקורדס בכל הארץ

ב50 ש"ח חדשים וגם באוזן השלישית/דיסק סנטר בטח באיזה 20 שקל פחות

קשה לו ורע לו וזה בא גלים גלים.

הדג-: -אף אחד -הכאפה -מה שבא בא כללי: soad-lonely day Korn - Freak On A Leash Papa Roach - Last Resort השבט-סופעונה Snoop Dog-Beautiful Mariah Carey feat. Snoop Dogg & Pharell Williams- Say Something Red Hot Chili Pepers - By The Way פי אר טרופז-כלבתה פי אר טרופז-שלב א' מכבים פי אר טרופז-מדביקים אתכם לקיר היהודים-הזמן שלך. חג שמח !3>

Funky Giraffe

New member
תרגיש חופשי לצרף

כדי שלא תרגיש לבד אריק איינשטיין ופיטר רוט - רגעים אלבום בן זונה שעומד במבחן הזמן יופי יופי

‡ Levo ‡

New member
../images/Emo153.gif אני

הדג נחש: שלום סאלאם פיס להביא את המכה מוסיקה מלודיקה אומנים אחרים: incubus - 11am incubus - Aqueous Transmission red hot chili peppers - hump de bump כיף לנגן את זה jimi hendrix - all along the watchtower

° w a v e °

New member
פנאאאאאן

דג- הנה אני בא סטטיסטיקה פראיירים איזה כיף
קמתי לזוז לא דג- יפהפיה מריה [אחד השירים] בוא ותראה כוכביב שיר בעיפרון זהו ביי

למעלה