שירי השבוע

oduder

New member
בוא לאילת

אני מת לפזר מיצי אהבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Funky Giraffe

New member
גם לכם הביאו את השטות הזאת

ביום הסטודנט?

‡ Levo ‡

New member
../images/Emo153.gif אני

הדג נחש: להביא את המכה שלום סאלאם פיס בראשית (אני תמיד יאהב ת'שיר הזה) לא של הדג נחש: incubus - nowhere fast funset - lion שיר ענקקקקק funset - wake up שיר ענק funset - Shuga booga cypress hill - roll it up , light it up Cause I wanna get high like a plane" "in the sky, with the indo cloud in my brain

oduder

New member
בראשית זה ה-שיר שלהם :)

אני לא יכול להפסיק לשמוע אותו

Funky Giraffe

New member
בדיוק השבוע הוצאתי את האקורדים

של בראשית... איזה כיף זה שיאיא די "רומז" לך עם התפקיד שלו מה האקורד הראשון, זאת אומרת שהוא מנגן צליל גבוה ומתחתיו (בערך) את הפירוק של האקורד... אח"כ כבר הוצאתי בשניה :)

Funky Giraffe

New member
אם רק הייתי יודע להשתמש בשמות של

אקורדים... אני אכתוב לך את זה בתווים נפרדים (כמה פרימיטיבי) בסולם C יעני דו של פסנתר... האקורד הראשון: פה#-לה-דו# - זה בטוח אקורד שני - פה-סול#-סי (לא נשמע טוב.. אבל זה סתם תקוע שם...כבר פחות בטוח שזה זה זתומרת כמעט אין סיכוי חח) אקורד שלישי נדמה לי שזה סי-דו#-פה וככה זה חוזר על עצמו.. תבדוק בעצמך אקורד

גמני גמני ../images/Emo3.gif

של הדג: קליפורניה ג'רוזלם הנה אני בא לא של הדג הבנות נחמה - flowers Funset - Live Ragga Pumpkin - Broke My Heart פאנקנשטיין - We Got The Answers אביתר בנאי - אבות ובנים קורין אלאל - כשזה עמוק

RunNGun

New member
שירי השבוע שלי

של הדג: איזה כיף שבחי ירושלים לא של הדגים: אתם מכירים את זה (וזה קורה המון בשנתיים האחרונות) שמישהו גדול נפטר - לא עלינו - ואתה מתחיל דווקא אז להתאהב באיזה שיר שלו דווקא מתוך הפסטיבל התקשורתי (שלפעמים גובל בחוסר טעם?) אז זה מה שקרה לי השבוע, עם "תרנגול כפרות", השיר האחרון של יוסי בנאי ז"ל. וזה מצב נורא מתסכל, כי תמיד אתה צריך להסביר ולהתפתל ש"היית אוהב אותו גם אם הוא חי" וש"זה לא בגלל שהוא מת" וכאלה.... באמת נורא קשה... חוץ מזה: יהודה סעדו - כל כך הרבה שירים (באמת שזה שיר טוב!) שלמה ארצי - ירח Gnarls Barkley - Just A Thought Jill Scott - Golden (Live At Dave Chappele's Blockparty) וכנ"ל לגבי Definition של בלאקסטאר אביב גפן - את הכלב ואני גידי גוב ושירי ארצי - שיר העבודה אה וגם (תהרגו אותי לא יודע למה) אחרי הגמר נדבק לי ההמנון של ברצלונה

Funky Giraffe

New member
כל כך הרבה שירים

לעזאזל , השיר הזה הוא כל כך יוני בלוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מסוגל לשמוע ביצוע של סעדו לזה. האמת שבלוך גם כתב לזהבה בן שיר שהוא מאוד זהבה בן - אבל "כל כך הרבה שירים" זה שיר יוני בלוכי אורגינל. אוכל אותי לשמוע את סעדו שר את זה. מלך. עוד מוצר משובח מבית היוצר של פלדמן את ב לוך... ושיר העבודה גם גדול :) השיר שלנו האלה... חחח

SHIKO2000

New member
ההרמוניה שם מזכירה שיר של אפרת

גוש ביותר מידי דברים...סוג של מחזור משהו.

Funky Giraffe

New member
ככה זה

בלוך הלחין לגוש את כל השירים והוא פיתח לעצמו אופי מסויים בשירים שלו... יוצר נורא מגובש. אל תראה את זה דווקא כמיחזור

אני יכנע לכוחות האופל והרשע........

של הדגיגים: לוטוס להביא את המכה צ'וצ'ות [מה יש לכום נגד השיר הזה???????] להתחלק בעיר תרגע ואחרים Funset - Butterfly Blues Funset - No Blame קולולוש - bandits ו rington לואי אמסטרונג - Just One of Those Things קוביאשי פורצלן - פאנקי נונסנס ריקוד של מכשפים - כמו הים הג'ירפות - גג העקרב - איך קוראים לי פורטרט - במקום לבכות, הכל מבינה ופשוט לבחור
אביתר בנאי - אבות ובנים [מה קרה שכולם פתאום שומעים את השיר הזה??] התפוחים - Attention אה! וכל האלבום החדש של פרינס...
אמ... וזהו אני חושבת... שבוע נחמד שיהיה לכולם:]

הוהו../images/Emo194.gif

של הדגים
כל הדיסק החדש
לא של הדגים פורטיסחוף - אין קץ לילדות איפה הילד- כוכב חדש Kinks - You really got me מאור כהן - אפור

למעלה