שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

של הדג: קליפורניה שלום סאלם פיס המכונה הנה אני בא לא של הדג: Ex-centric Sound system - Ebae (tel-aviv ghana) Red hot chilli peppers - Give it away Crystal Method - Now is the time (millenium remix) העקרב - איך קוראים לי סגול 59 - שתי מילים אחרונות יובל בנאי - ניפגש במאי יוני רכטר - שוב היא כאן סנדרסון רכטר ואולארצ'יק - אל תמהר יוני רכטר ומזי כהן - דואט תפציצו...

chen2408

New member
שלי

של הדג - להתחלק בעיר מהבמה להפציץ לוטוס המחפשים בע"מ לא של הדג: SHAKIRA&WYCLEF - HIPS DON'T LIE STAIND - OUTSIDE, IT'S BEEN A WHILE PUDDLE OF MUD - BLURRY ALIEN ANT FARM - SMOOTH CRIMINAL ALANIS - YOU OUGHTTA KNOW CHRIS BROWN - RUN IT COLDPLAY - TROUBLE FUNKNSTEIN - CELEBRATE YOUR MIND, W.G.T.A FUNSET - LION SYSTEM OF A DOWN - LONELY DAY, TOXICITY יוני בלוך ואפרת גוש - שוב מיכה שטרית - טבריה סאבלימינל - טורו פורטרט - בלגן, במקום לבכות

ננסה :}

של הדג: קליפורניה הנה אני בא גבי ודבי לא: אבות ובנים\אביתר בנאי אבדון\אביב גפן Guns N Roses - Live And let die Jet - Look What You've Done אחים בדם\אבי גואטה (טחח אל תשאלו) Queen - Dont Stop Me Now צלקות -אביב גפן אינטרמת - היהודים תגידי לי - שבק'ס (מוקי) את לא כמו כולם - משינה זהו בינתיים :))

../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

של הדג- -סטטיסטיקה (איכ,אני עושה בגרות על זה :\) -הנה אני בא -להביא את המכה -שלום סלאם פיס כללי: Aerosmith - Sunshine damian marley-beautiful Jamiroquai - Love Foolosophy אביב גפן- בשבילך System of a Down - Innervision Red Hot Chili Pepers - By The Way Linkin Park - Faint alicia keys-you don't know my name KT Tunstall - Suddenly I See

TearDrops

New member
שלי../images/Emo13.gif

של הדג: הנה אני בא (איך אפשר שלא? טוחנים את זה בכל מקום אפשרי) חליפות איזה כיף לא של הדג: Incubus - Drive Red Hot Chili Peppers - Sir Psycho Sexy Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magik System Of A Down - Lonley Day Radiohead - Just בית הבובות - עומד מול ראי קאשי - בואי ניקח דברים אביב גפן - עצוב בלעדייך מרסדס בנד - אולי תלכי

TearDrops

New member
../images/Emo45.gif

אבל איך לעזאזל מבטאים את השם שלהם? כל אחד אומר את זה אחרת...

ita89

New member
../images/Emo45.gif

אחת הלהקות הטובות שיצא לי להיות בהופעה שלהם :)

שירי ה- שבוע.

של הדגיגונים- אף אחד. מה שבא בא.שיר השנה. הנה אני באאאאא איך אפשר שלא. לזוז. גבי ודבי. רק פה. סטטיסטיקה. ועוד רבים וטוובים. (-: אחרים- א משנה. :] סופש רגוע שיהיה.^^ 3>

ניפגש במאי הא?

של הדג: לוטוס אני הדג נחש הווליום עולה הנה אני בא וכמובן טרומפלדור ("כשהחודים מחוששים העניינים מתבהרים") לא של הדג: Pink Floyd-Mother, Shine on you crazy daimond, Time אריק איינשטיין-סיום אברהים-אל תשכח ברי סחרוף-החיים שממול סיימון וגורפנקל-אמריקה Jack Black-Tribute

ita89

New member
שלי

של הדג: איזה כיף יציב לוטוס לא מוותר לא של הדג: country joe & the fish - feel like i'm fixin' to die (שיר גאוני!) the misunderstood - children of the sun breakestra - sing a simple song (קאבר לסליי ומשפחת האבן) kool & the gang - jungle boogie jamiroquai - feels like just it should קנגרו - פשע מלחמה funset - butterfly blues the apples - kidney stone coolooloosh - some place (u gotta be) black eyed peas - pump it (וואי שיר שמביא תג'אננה!!!)

למעלה