שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

של הדג: טוטו המכונה יציב מביט קליפורניה לא של הדג: השבט - אוז בא השבט - גוביינא השבט - אבאל'ה תגביר (אני רוצה שהשכונה תכיר ת'שיר) השבט - ברזלים ממליץ על כל האלבום. Funk'n'stein The band - Come and join me Naughty by nature - hip hop hooray Black eyed peas - weekends קול(ולוש) & דה גאנג - Fight Rebel sun קול & דה גאנג (ט)ע(י)ם ג'מירקוואי - Hollywood swinging יוני בלוך - אפשר תמליצו.

super music1

New member
עעע

של הדג: קליפורניה!! לא של הדג: כלא 6-דרך המלך השבט-נווה מדבר kelly clarkson-because of you

chen2408

New member
שלי

של הדג- קליפורניה, הפה לפתוח, בראשית. לא של הדג- איריס פרחי - בחלומות איריס פרחי- לא היית רשום איריס פרחי - מישהו איריס פרחי - רק לגעת איריס פרחי - איתי ובלעדי בקיצור, כל האלבום!

של הדג-

-קליפורניההההההההה
לא של הדג: אביתר בנאי- תאטרון רוסי, מתנות, אקדח, כלום לא עצוב, תחרות כלבים, תתחנני אליי, ברוש. ועוד כל מיני

אני חוחו../images/Emo194.gif

שיר השבוע של הדגים חחח זה די ברור לא
קליפורניה!! וגם לזוז
לא של הדגים המון ברי ופורטיסחרוף וגם אביב גפן - שיר עצוב שבק"ס ומוקי! חוחו

Da Fish Snake

New member
אמממ...

של הדג - קליפורניה!!!!!! עברנו את פרעה לא של הדג: פאנקנשטיין - We Got The Answers פרברים רפיוג'יז - להצמד למעלה מאיר אריאל ודוד ברוזה - בצהרי היום

Funky Giraffe

New member
להצמד למעלה זה של נועה פארן

במסגרת הPR טרופרז. לא הפרברים... אבל בקטנה.

Funky Giraffe

New member
מי עובד עם אימיול?

טאוואר הגנבים לוקחים 50 על 'מתוך הזוהמה', אוסף שירי טרופרז שיצא לפני שנה ומכיל את 'להצמד למעלה' בין היתר. מומלץ בחום.

Funky Giraffe

New member
תברר אם מוכרים את זה בטאוואר אילת

כי זה מופץ ארצית רק דרך TOWER RECORDS

../images/Emo143.gif

של הדג: קליפורניה!!!! אחרים: Peter Gabrial - Imagine (מתוך טקס הפתיחה של אולמפידת החורף בטורינו) אסטרל פרוג'קשן וברי סחרוף - יום הולדת טיפקס - תן לי חתימה טיפקס - ילד Missy Elliott - We run this Pharrell - Angle John Legend - Ordinary People The Chemical Brothers - Push the Button Alicia Keys - Unbreakable והשיר המדהים שפול מקרטני (
) שר בטקס הגראמי (אני לא זוכר את השם)

shiroo

New member
השיר יומולדת של ברי זה לא עם

אסטרל פרוג'קשן זה עם אינפקטד משרום....:)

shiroo

New member
גם אני רוצה..:)

של הדג לא יצא לי לשמוע כבר הרבה הרבה זמן.... לא של הדג ברי סחרוף אמממ הפסקול של שיער עברי לידר ובעיקר ישראלי... המלצה...התפוחים אחלה להקה :)

../images/Emo143.gifהשקדייה פורחת..

של הדג- ק-ל-י-פ-ו-ר-נ-י-ה !
לא של הדג- soad-spiders soad-toxicity soad-forest rhcp-other side rhcp-can't stop היהודים - עוד ארון אחד Linkin Park - Crawling Lauryn Hill - The Sweetest Thing mos def - beautiful (ft mary j. blige and talib kweli)

למעלה