שירי השבוע

טיפקסית

New member
שירי השבוע

קצת כדי שנכיר את הטעם המוזיקלי של כל אחד מאיתנו כל אחד יכתוב מהם השירים שעשו לו את השבוע האחרון אני אתחיל: טיפקס-היה לילה גשום [אנשים זה פשוט שיר מדהים נקודה!] הדג נחש-קמתי יוסי אזולאי-פס ליום אחד [כשתגיעו לצבא תבינו] טיפקס-בצלחת מעופפת [שיר הזוי אבל גאוני] נועה פארן aka מיס פנאן-אל תשחק איתי קובי אוז-ידיים טובות רונית שחר-אהוב יקר גידי גוב-למה ליבך כמו קרח ארקדי דוכין-עכשיו אני כי ההוא הלך חווה אלברשטיין-שחמט יהודה פוליקר-אפר ואבק [שיר הנושא של הדיסק אפר ואבק]

טוב

טיפקס-ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים, אני ואת, שיר בלחץ, היה לילה גשום ובבית אבא דני רובס-פנים ושמות יציאת חרום-אהבה אחת נמרוד שיקלר-יש פרחים אינפקטד משרום-BUST A MOVE מינימל קומפקט-DEDICATED אבל זה רק השבוע.. ואגב את עכשיו אני (בלי כי ההוא הלך) מבצעת להקת החברים של נטאשה, אלא אם כן את מתכוונת לגירסת הפסנתר המחורבנת של ארקדי לבד.

sunshiner

New member
חחחח

אני לא מכיר את הגרסה של ארקדי עם הפסנתר אבל הגירסה המקורית מעולה ואני גם אוהב מאוד את הגירסה של אלבום ההופעה של נטאה עם ליווי של מיקי באקוסטית ואחר כך שאר הכלים מצטרפים...חבל שהם התפרקו (ושסגרו להם את הפורום
)

sunshiner

New member
*נטאשה

ומיקי הוא כמובן מיקי הררי, הגיטריסט האגדי של הנטאשות (ובהמשך של שטרית), וכשאני חושב על זה הוא מלווה אותו בגיטרה קלאסית ולא אקוסטית, אבל אני לא כל כך בטוח בזה.

יהוו כול הכבוד על הרעיון...../images/Emo45.gif

השירים שלי עשו את השבוע.... 1-מדברים בשקט (עידן ריכל אחחח איזה מילים לחן) אז דברו אלי מילים פשוטות חח
2-תחרות כלבים (אביתר בנאי)תתחברו למילים
3-גרי הניגרי (להקת טיפקס)איזה שיר ענק, כמה צחקתי בשיר הזה. (ושלא תבינו לא נכון צחקתי מכמה השיר נכון חחח
) 4-אני מתמודד (להקת טיפקס)צריך לפעמים לשתוק בשביל להתמודד,בשביל להבין! 5-אביב כמובן, אחד היוצרים הכי טובים שיש לנו כאן,,,ולי כמה שירים עשו את זה השבוע, למרות שכול השירים שלו טובים,לדעתי. "התרוץ" "לבכות לך"אז אני הולכת לבכות לך תיהיה חזק למעלה "עצוב בלעדייך"אל תגלי את סודתיך בתוך אוזנו של זר!!!(אולי באמת אסור לגלות)אבל אני בכול זאת הולכת לגלות. 6-מוש בן ארי...(דווקא יש לו שירים טובים חח
) "יה" בן אדם" אחלה שירים תשמעו טוב למילים של השירים, ותנסו להתחבר חח
) 7-ואחרי שהכול יגמר נשב בשלוות עולמים איך אפשר בלי אהוד, איזה חמוד הוא אה
חח אז בטח הבהנתם איז שיר,,,,"בלוז כנעני" וכמובן יש עוד מלא כמו הביטלס, הדורס, פינק פלואיד,,,,ועוד מלא שימו
לחתימה שלי המוזיקה חודרת לנשמתי (זה לא סתם כתוב) ואם כבר מדברים על חתימה, ממש אהבתי את החתימה שלך טיפקסית,,, "זיוף של עולם מוזר" חחחחחחחחח בבקשה לפני שאת מדברת על זיוף תסתכלי בבקשה במראה שלך, לפני שאת כותבת דברים בלי לחשוב עליהם. תתני כבוד למה שעשיתי בשבילך אה! יאללה שיהיה שבוע סוכר לכולם מכול
וקבלו ממני אלף
חחחח

טיפקסית

New member
בקשר לחתימה שלי היא מתוך השיר

"היה לילה גשום" של טיפקס אז לפני שאת ממציאה דברים נסי לשמוע קצת שירים של טיפקס אם לא שמת לב אלה השורות ששרה אפרת הכהן בשיר "היה לילה גשום" כנראה שאת לא מכירה את טיפקס מספיק טוב האם יש לך את הדיסק ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים? אם כן הוא נמצא בתוך הדיסק

אני יודעת טוב מאוד......

אבל לא סתם שמת את החתימה הזו,(וכולם יודעים זאת) ניסית להגיד דרך השיר הזה, משהו למישהו, או למישהי,אני טועה? (ומעניין מיזו? חח) ואם את מדברת על שאני לא מכירה את טיפקס,(שוב פעם את לא חושבת, חבל!) אם אני לא הייתי פה, בטוח שאת לא היית מגיעה לפה,,, לא? בכול אופן אני לא מתכוונת לריב איתך,(זה היסטוריה) שיהיה לך ערב דבש חמודה. ולכולם אוהבת את כולם

אתם יודעים נזכרתי בעוד שירים שאני

ממש אוהבת 1-תפילה חילונית.(מתוך מפגשיר)בכלל הפוריקט הזה ממש טוב, כול שיר שיצא משם ממש טעולהץ 2-מי.(שוטי הנבואה)הם ממש טובים לא? 3-גולית (כוורת,השיר של דני סנדרסון ואלון אולארציק)ושימו לב טוב למילם של השיר "זהו שיר מאוד עצוב, הנושא כזה כאוב אם תשים תחבושת לא יעזור לך שנתיים, הגיבור של הסיפור נגלה רק שהשם שלו כמו......." מישהי שמה שם את ה-
מזה צחקתי חחח
טוב בכול אופן אני חייבת לענות לישון מחר אני עובדת בוקר. ואם עד מחר לא יקבל תשובה על השאלה ששאלתי לגבי, הפינה החדשה, מחר יביא לכאן פינה חדשה ומגניבה. יאללה אנשים שיהיה המשך לילה קסום לכולם
ותמשיכו לתת אהבה כזו גדולה למוזיקה, לאמנים, ולכול שקשור לעולם היפה הזה, והכי חשוב תאמינו,,, ותאהבו את האמנים, ודרך זה תקבלו מפעם, לפעם שיר יפה יותר שלכם לנצח
ואני
בכם חח
לא לשכוח!חח

שנייה לפני שאני עולה לישון,,,,,,,,,

הלכתי פה ברחבי הפורומיםךאמכעל(סתם בשביל שתצחקו
) וראיתי מה הולך אצל אביב....
(לא יפה בכלל) לא כתבתי בהתחלה כי ידעתי לאיפה זה יוביל, סתם בלי שום סיבה, תבין זאת בבקשה!) וממש נפגעתי ממכה, שככה אתה חושב עלי... אבל אם כבר הגעתי, לאיפה שהגעתי (יש בטוח סיבה מספיק טובה) והקטע הזה ממש פסה (כי אם הייתי רוצה כסף מזה,,,אתה יודע טוב מאוד, שמזמן יכולתי להצליח.) טוב בכול אופן אני אוהבת אותכה למרות כול מה שאתה חושב אליי יאללה אנשים עכשיו באמת לילה דבש

הוד11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחת הלהקות הגדולות ביותר (לא רק בישראל) וגם זו שהשפיעה על טיפקס יותר מכל בתחילת דרכה. יש ליאמנם רק את סיפורי פוגי אבל אני בטוח שגם פוגי בפיתה וצפןף באוזן טובים לא פחות

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גם אני מואהבת,,,,,בכוורת, אלון אולארציק, אפרים ששמיר, דני סנדרסון,גידי גוב,,,,,וכמובן כול חברי הלהקה יאווווו כמה אני מאוהבת בהם
(והשנים רק עושים להם טוב)
ים של
רק ללהקת כוורת

טיפקסית

New member
אוריה

לא,בחתימה שלי לא ניסיתי להגיד שום דבר לאף אחד,זה שיר שאני מאוד אוהבת לשמוע בחורף ועוזר לי לעבור את עונת החורף. ולדעתי את קצת חצופה כי אני בפורום הזה מהיום שהוא הוקם בניגוד אלייך,כך שאם כל הכבוד לך ולמה שאת חושבת אני הייתי פה גם אם את לא היית. ושנית היה לי לילה סיוט כל הלילה בכיתי מכאבי בטן ,ובגלל זה גם לא נסעתי לצבא,והרופאה במרפאת חולים נתנה לי אופטלגין,נו טוב

הוד11

New member
לא באמת ידעת את זה

כי אם ידעת שזה מהשיר לא היית רושמת את ההודעה שרשמת

חמודים יקרים שלי.....

אפשר להגיד עליי, כול כך הרבה דברים, אבל גם להגיד שאני,שקרנית,וגם להגיד שאני לא יודעת לקרוא, זה כבר קצת יותר מדי. לקרוא את השורות אני יודעת. (השם אולי קיים,,,,המבינה בטוח הבינה! לא?) ערב גשום היום, וקצת קר בחוץ, מקווה שיהיה לכולם חם בפנים..... אוהבת את כולם ממממממממ מכול ה-
. ערב דבש
נ.ב. איך אני אוהבת את ה-
טוב בקיצור ערב נפלא לבנתיים

sunshiner

New member
אהוד בנאי ../images/Emo99.gif

אחלה אמן שבעולם, לדעתי הזמר הכי טוב בארץ...כל השירים שלו מעולים, לא רק בלוז כנעני... את אביב גפן אני לא אוהב אבל על טעם ועל ריח, את יודעת...

הוד11

New member
שירי השבוע שלי

טיפקס- ריקוד הפסדובלה, כל יום אני כמעט, יש לי חברה פרל ג'אם- W.M.A, JERMY, RVERMINOR ברי סחרוף- תני לי מקום נירוונה- WHRE DID YOU SLEEP LAST NITE

מזכיר לי שיר טוב, הגשם

"גשם בוא רד עלי, בוא כסה אותי אכשיו......" תודו זה שיר ממש טוב ליום כזה,,

למעלה