שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

לא של הדג - De La soul - It's all good - שיר שמקבל משמעות מאוד חזקה השבוע רק כי דה לה סול עוד חודש וחצי בארץץץץץץץץץץץ Weather Report - Young and fine סאבלימינל - מתפלל קוטג' וצ'ולו - כסף מסיקה ויהלי סובול - כלב זקן Yellowjackets - One family Maceo parker - Pass the peas Bobby wommack - Across the 110th street Ben harper - Bring the funk עדי מדנס - נשיר בלה לה של הדג: אף אחד המחפשים כוסאמאמק יציב טוטו קליפורניה (השיר הזה פשוט לא יוצא לי מהראששששששששששששששששששששש, שמעתי אותו ס"כ פעם וחצי ואני כבר זוכר את כל התפקידים בעל פה!)

טיפקסית

New member
שירי השבוע שלי

של הדג- קמתי [גרסת ההופעה בקריית חיים-ולא,לא הקלטתי את זה אבל הוא לא יוצא לי מהראש] קליפורניה כולה פעם ראשונה שמעתי את זה-ונגנבתי,קליק מיידי המכונה של הגרוב [שבוע שני צועד בראש] לא של הדג הפרוייקט של עידן רייכל-שובי אל ביתי קורין אלאל-אנני אוקלי טיפקס-אם ואחות אמסי שירי-בתוכי יהודה פוליקר-פרח [הופעה חיה] איתן מסורי-אלוהים נתן לך במתנה

Funky Giraffe

New member
אה ושכחתי

כל ג'ייאנט סטפס של קולטריין, ה-אלבום של הזמן האחרון תגלית מאוחרת משהו

מיי סונגס../images/Emo79.gif

-לזוז -אף אחד -גן התות לא דג- rhcp-otherside
היהודים-קורא לה אלה soad-question יהודה סעדו-שדות של אירוסים Mos Def - Miss Fat Booty Sugababes - Push The Button -Kanye West-Hey Mama

זה לא איזה שיר

מאיזה הופעה? ראיתי איפשהו פלייליסט נראה לי שהיה רשום שם טוטו גם בהתחלה וגם בסוף... הגיוני?? ומה עם האתר באמת?????

כמו תמיד ניא שמה רק שיר 1

של הדגים... לא אוהבת את השירשורים האלה.. גבי ודבי מהבכורה של חומר מקומי... :] כזה סקסופון יפה יש שם...

super music1

New member
יאללה

של הדג- לזוז לא של הדג- black eyed peas-don't lie rihanna-pon de replay eminem-ass like that

parnar

New member
שכחת משהו

"כל הזכויות שמורות להסייד"
אצלי שיר השבוע זה כלום... אין שיר אחד שממש אהבתי השבוע ויצא לי לשמוע אותו הרבה אבל יש משחק שעשה לי את השבוע Quake 4

אתה הולך להופעה של דה לה סול?

אנשים תלכו להופעה הזאת!!!!!!!!! (וגם לכו לפיל קולינס המ-א-מ-ם ולקייג' המ-א-ד-ל-י-ק!!!) ועכשיו לשירי השבוע: של ה-
: טיפקס והדג נחש (בלי שאנן) - סמי וסומו (מתוך הראשון בבידור עם דודו טופז. קטע מגניב לאללה!) לא של הדג: שי 360 - שבור את הדממה שי 360 - פנאי פלוס שי 360 וסניקרס - שיחה ממתינה (עם המשפט שאני הכי מזדהה איתו: "See when I'm in Israel they say I'm to American, and when I'm in America, I'm Israelien...") Black Eyed Peas - My Humps (פרגי זמרת מדהימה! {תרתי משמע
}) Linkin Park - In The End Jay Z - Dirt Off Your Shoulder קובי אוז - אם תעזבי אותי סאבלימינל, הצל ומומי לוי - חי מיום ליום

בלה.

דג הכאפה, קוסאמאמק, מה נעשה לא דג שידברו- קוואמי
עברי לידר- כל הדיסק השלישי, כל הדיסק הרביעי פאנסט- כל הדיסק [שוב פעם חרשתי..]

למעלה