שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

לא של הדג: טיפקס - אילו היית איזי - ראפר מגניב השבט - נווה מדבר אלישע - שיר הווז-ווז Yellowjackets - Geraldline Yellowjackets - Samurai Samba N.E.R.D - Lapdance (Rock Remix) השבט - ברזלים של הדג: מספרים המחפשים בע"מ - אני מוכרח לציין שהשיר הזה פשוט עומד במבחן הזמן! לא משנה מה תגידו, כמה למה ואיך, השיר הזה פשוט אדיר ועושה בית ספר ל"חומר מקומי" בשבילי. נכון שזה שיר בחאווה/חטוף שכזה, שזה כולה שיר נושא, שזה רק 2:22 דקות, שזה בספק עצום לאלבום הרביעי, השיר הזה הוא התפרצות רוק/אדרנלין אחת אדירה (ואת זה תוכיח גירסת ההופעה של השיר הזה) וזהו
מתנצל על החפירה.

אמ...

לא של הדגים : איציק של אסף אמדורסקי!!!!! פשוט שיר גדול!!! לא האמנתי שזה אסף... כל כך שיר טוב... ושל הדגים המחפשים בעמ וכל מילה מיותרת...

נראה לי דבר ראשון שאני יעשה

ביום חמישי זה לקנות את הדיסק החדש של אסף אמדורסקי... שלומי אלון מנגן שם!!! וגם יאיר סלוצקי:]

all i can taste is your sweetness

and all i can breathe is your life....טוב די ;[ של הדג- לא מוותר
רק פה שירת הסטיקר בכללי- the goo goo dolls-iris
-קלאסיקה ענקית ! kanye west-gold digger מוקי-זה הוא rhcp-otherside
system of a down-question בוטן-מפנטזת היהודים-סמי חופשי וזהו. חחח שנה טובה !

° w a v e °

New member
נמ..

לא של הדג: נופלים לתוך טבעת, אחותי - גלעד שגב. מוקי- אם לא עכשיו. בוטן - כל הדיסק
אייריס -גו גו דולס. של הדג: לא מוותר
. [זה תמיד לא מוותר :p] מספרים. וזהו נראלי..
שנה טובה ומאושרת!

טיפקסית

New member
שירי השבוע שלי

של הדג לזוז [שהושמע בגל"צ בשעה 6:50 בבוקר בעת נסיעה סתמית שלי לבסיס] "בראש השנה" [מתוך אירוח שלהם בשנה שעברה ברדיו בערב ראש השנה] לא של הדג בית הבובות-סיגפו מומי לוי ושלוש לראש-זוז מצד לצד 845 אקספרס-אוהבת'ך אחינועם ניני-ניגע אל החלום אריק איינשטיין-אני רואה אותה בדרך לגימנסיה [שאגב מתפקד בתור הרינגטון שלי בפלאפון] טיפקס-שיר הפז"מ קובי אוז-עמוק עמוק אתניקס-מחר אני בבית להקת פיקוד צפון-לצפון באהבה להקת פיקוד צפון-בוא איתי אל הגליל

parnar

New member
מה שעשה לי את השבוע זה

ההופעה של הדג והזכיה בדיסק של התפוחים

super music1

New member
אאא

של הדג-רק פה לא של הדג- ככככלללל כנען 2000 של שב"ק ס' סיגפו-בית הבובות ממעמקים-הפרוייקט של עידן רייכל

למעלה