הכוכבים דולקים על אש קטנה היום היתה לנו חזרה ראשונה רצינית של המגמת מוסיקה, ולמדנו לנגן את השיר הזה (תוך חצי דקה, ואני בכלל לא מכיר אותו חוץ משמיעה שטחית של פעם אחת פעמיים) ופשוט נדלקתי עליו ועל העיבוד שעשינו לו בפרט
כל הדיסק הראשון של מוש בן ארי ההופעה האחרונה של הדגנחש כמובן
כל מה שנשאר, נשרפת, את לא לבד, כואב להיות כאן- בוטן מתוק חום יולי אוגוסט- סינרגיה מכל האהבות- עידן רייכל בוב מארלי- COULD U BEE LOVE ובכלל כל הדיסק [האוסף] inna dem thing deh---morgan heritage morgan heritage bounty killer - guns in the ghetto יום טוב- עברי לידר ויש עוד אבל אני אפסיק. חח.
האמממ.. אלישיה - הסינגל החדששש!! unbreakable בוטן [אני צריכה להגמל. הופעה שבע יספיקו] -נשרפת, מפנטזת סינרגיה - לחבק אותך עברי - להבין את המים, וזהו יום טובבבבבבבב... אוהד חיטמן - תגידי לו, נוקטורנו סאני וקוטג' - רוקד לכל הבנות וקצת ארמין ואן ביורן. וכו'.. זה מספיק
של הדג-המכונה של הגרוב לא של הדג להקת פיקוד צפון-לצפון באהבה [רק בגלל שאני משרתת עכשיו בפיקוד צפון] בוטן מתוק בקרקס live בתפוז-כל מה שנשאר עוזי חיטמן-מי ידע שכך יהיה מומי לוי-שנה טובה [שיר מיוחד שנכתב לספיישל ראש השנה בעסק שחור לפני שנה] שנה טובה-השיר הידוע לכולנו בגרסת פרפר נחמד סמיר שוקרי-ממשה ועד מוחמד [פסטיגל 1989] טיפקס-זמנים קטנים
של הדג-לזוז לא של הדג- רוי וכל ראפרים מדיבור צפוף-ביחד אמינם-ass like that אממ יש את gasolina של איזה דדי משהו...לא זוכרת והכי חזק שנתקע לי בראש זה השיר פתיחה של החיים ע"פ Y קוראים לשיר flash flash או משו כזה.....
ההופעה באילת.. ובעיקר כל המנייאק וחוצמיזה.. Black Black Heart -David Usher Breaking Benjamin - So Cold סינרגיה - כל הזבל עלייך paul_cless_feat_brixx_-_suavemente_(radio_edit) Don Omar - Dale Don Dale ( שני האחרונים רק בגלל הסלסה.. מוזיקה לטינית זה מהמם..!! )